Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    16. Ožujak 2017. 11:18

okozeleno

Hey girls…

evo kod mene pomaka… stiže vještica sa 3 dana kašnjenja…
    sad iovo nanovo, ali ovaj ciklus preskačemo… ja imam neki seminar, njega ne bude radi posla nekoliko dana, pod velikim smo stresom i jednostavno ne želimo forsirati… budemo se opet bacili na posao za mjesec dana…

Baby123, ajd držim fige da je to ipak to, makar malo zeza sve skupa… ti si nam još jedina nada za ovu veljaču… heh

Onda ovaj mjesec spontano kad stignete bez kalkuliranja i mozda se primi..držim fige :)

• baby123
    16. Ožujak 2017. 11:19

kathryn86

Pozdrav svima, ja sam jucer obavila svoje prve konzultacije na humanoj. Dobila listu pretraga, dio mogu obaviti jos ovaj ciklus, danas sam napravila briseve, ostatak hormona cu na pocetku slijedeceg ciklusa pa ako su brisevi ok idem na provjeru prohodnosti jajovoda. Danas mi je bas moja gin rekla da puno zena ostanu trudne odmah nakon toga, da cim vidimo kakvi su mi jajovodi da se bacimo na posao… Samo jedva cekam da sve obavim i da krenemo nesto konkretno raditi…
    Sva sreca pa svi oko mene ostaju trudni, pa cekam da dodem i ja na red..i sve vi koje cekate svoje plusice!

Držim fige draga!!!!!!!!!!obavi to i odma u "napad"...nedaj mu disat!!!!!!!!želim ti ogromni plus šta prije

• Elviramagistic
    16. Ožujak 2017. 11:20

M.lady

Curke nesto me zanima, u prvi mjesec sam.dobila 3 dana kasnije m znaci ciklus je bio 25 dana, u drugi mjesec nakon 29 dana. Sada posto ja ne osjecam ovulaciju, nemam nikakve bolove i sl. Sto mislite lad bi trebala biti? Aplikacija moj kalendar mi nije bas pouzdana po njihovom pokazovanju.

A koliko ti inace traju ciklusi? 

• baby123
    16. Ožujak 2017. 11:25

M.lady

baby123

M.lady

Curke nesto me zanima, u prvi mjesec sam.dobila 3 dana kasnije m znaci ciklus je bio 25 dana, u drugi mjesec nakon 29 dana. Sada posto ja ne osjecam ovulaciju, nemam nikakve bolove i sl. Sto mislite lad bi trebala biti? Aplikacija moj kalendar mi nije bas pouzdana po njihovom pokazovanju.

meni je prošli mjesec došla nakon 25 dana,a inače su mi ciklusi28-29 dana,i to me baš iznenadilo,e sad ja sam opet računala se ciklusom od 29 dana i trebala mi je doći u ponedjeljak al evo još je nema.radila test u pon.on negativan,jutros opet radila i opet negativan.sad stvarno neznam šta da radim.ima 7 dana stomak me boli koda ču svaki čas procurit.iscjedak mi ide kao lud.

Ja iskreno mislim da si trudna, jer to je vec 30i neki dan ciklusa.

bejb23

Baby123 napravi test ponovo za koji dan ako ne stigne. Ili jos bolje betu da vadis :) Nadam se da je to to :)
    Meni je aplikacija skroz ok. Vecinom mi dode kad i ona javi da treba stici, rijetko kad prije ili poslije. Danas me bas boli desni jajnik i imam iscjedak, 18 dan ciklusa a u prosjeku je 32 dana.

Hvala vam curke na podršci...i ja mislim da je to,to,al strah me jer mi test još ne pokaziva...u prošle dvije trudoće mi je odmah dan nakon kašnjenja pokazivalo.znam ja da svaka trudnoća svoju priču priča,al ove dvije prošla su mi bile identične.je da je prošlo 9 godina od zadnje,pa se sve tješim organizam se promjenija pa je sad drukčije..Bejb nadam se da uskoro i tebi odbrojavamo.m lady kad tebi nebi trebala stići?????

Znatizeljna22
    16. Ožujak 2017. 11:50

Pozz svima
    Mozda nije za ovu temu ali nezz gdje bih pitala
    Zanima me ima li netko iskustva sa ovulacijskim trakicama? Planiram ih kupit i probat pratit ovulaciju s njima ali me zbunjuje to vrjeme kad se rade. Ciklusi su mi bili 33 dana. I isplatili se uopce to kupovat.

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

nena27
    16. Ožujak 2017. 12:18

Netko je pitao za hsg ja sam bila prošli mjesec, radili su mi rendgenski i bolilo je pa dosta nisam očekivala. Ja sam bila uvjerena da su mi prohodni ( tako je i bilo) ali ta bol. Uglavnom postoji to i ultrazvučno navodno je to manje bolno, ali moj ginekolog mi je rekao da on baš ne voli žene (kao u šali) i da on onda pošalje na ovo koje je bolnije da rastepe sve te priraslice ako postoje ili začepljenje. Bila sam u bolnici od jutra do nekih 3 sata ležala sam u bolničkoj sobi a mislila sam da će mi to obaviti za pola sata, dobiješ raznorazne koktelčiće tipa normabel, apaurin ali i sa tim me je bolilo pogotovo puštanje tog kontrasta boli koja ti ne da disati, oblije te hladan znoj sva sreća pa traje par sekundi. Pošto sam ja to prošli mjesec imala u 11 dc odnos sam imala tek nakon 2 dana i ništa se nije uhvatilo. Ovaj mjesec sam se trudila i evo baš mi je ludnica na poslu mene stomak počeo boliti kao da ću dobiti a danas mi je tek 22dc i 9dpo reko koji vrag pa neće valjda toliko uraniti ne znam što da mislim 

• M.lady
    16. Ožujak 2017. 12:31

baby123

M.lady

baby123

M.lady

meni je prošli mjesec došla nakon 25 dana,a inače su mi ciklusi28-29 dana,i to me baš iznenadilo,e sad ja sam opet računala se ciklusom od 29 dana i trebala mi je doći u ponedjeljak al evo još je nema.radila test u pon.on negativan,jutros opet radila i opet negativan.sad stvarno neznam šta da radim.ima 7 dana stomak me boli koda ču svaki čas procurit.iscjedak mi ide kao lud.

Ja iskreno mislim da si trudna, jer to je vec 30i neki dan ciklusa.

bejb23

Baby123 napravi test ponovo za koji dan ako ne stigne. Ili jos bolje betu da vadis :) Nadam se da je to to :)
    Meni je aplikacija skroz ok. Vecinom mi dode kad i ona javi da treba stici, rijetko kad prije ili poslije. Danas me bas boli desni jajnik i imam iscjedak, 18 dan ciklusa a u prosjeku je 32 dana.

Hvala vam curke na podršci…i ja mislim da je to,to,al strah me jer mi test još ne pokaziva…u prošle dvije trudoće mi je odmah dan nakon kašnjenja pokazivalo.znam ja da svaka trudnoća svoju priču priča,al ove dvije prošla su mi bile identične.je da je prošlo 9 godina od zadnje,pa se sve tješim organizam se promjenija pa je sad drukčije..Bejb nadam se da uskoro i tebi odbrojavamo.m lady kad tebi nebi trebala stići?????

Moja je tek prosla .. tako sam svaku vecer aktivna ( jadan moj muz) 😜 . Zato san pitala kad bi mi trebala ovulacija, jer je bas i ne osjecan. A ginicka mi je prosli put rekla kad sam bila to je bilo u 2 mjesec da san u ovulaciji a ja nakon 3 dana dobila m. Tako da ni sama nezz kako racunat i sta. Al eto nadam se da ce  to bit to i da je 6.4 necu dobit 😁😁

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• M.lady
    16. Ožujak 2017. 12:32

Elviramagistic

M.lady

A koliko ti inace traju ciklusi?

Inace svako 28 dana dodu

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• M.lady
    16. Ožujak 2017. 12:35

Znatizeljna22

Pozz svima
    Zanima me ima li netko iskustva sa ovulacijskim trakicama? Planiram ih kupit i probat pratit ovulaciju s njima ali me zbunjuje to vrjeme kad se rade. Ciklusi su mi bili 33 dana. I isplatili se uopce to kupovat.

Ja sam.ih isto planirala kupiti al sam odlucila ovaj mjesec bez toga pa sta bude. Inace citala sam.da su ovdje kod nas dosta skupe, dobijes 5 trakica, kao 5 dana prije ocekivane o svaki dan ih radit. Nekome su pomogle, nekome nisu pa nezz sta bih ti rekla. Neces nista izgubit ako probas 😀😀

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Znatizeljna22
    16. Ožujak 2017. 12:42

M.lady

Znatizeljna22

Pozz svima

Ja sam.ih isto planirala kupiti al sam odlucila ovaj mjesec bez toga pa sta bude. Inace citala sam.da su ovdje kod nas dosta skupe, dobijes 5 trakica, kao 5 dana prije ocekivane o svaki dan ih radit. Nekome su pomogle, nekome nisu pa nezz sta bih ti rekla. Neces nista izgubit ako probas 😀😀

Hvala ti na odg...narucit cu ih sa ebay-a. Da kod nas su stvarno preskupe. A nista probat cu pa cu vidjet 

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.