Ili kad kažu- nemoj misliti o tome, doći će kad se budes najmanje nadala, tako je i npr. onoj susjedi od babe Mare unuka i eto je trudna čim se prestala zamarat ...Ma joj svega sam se naslušala, i od savjeta kako se radi dijete, eto moj muž i ja valjda glupi pa već pet god.se ne se... na dobar način
waithing
Ili kad kažu- nemoj misliti o tome, doći će kad se budes najmanje nadala, tako je i npr. onoj susjedi od babe Mare unuka i eto je trudna čim se prestala zamarat…Ma joj svega sam se naslušala, i od savjeta kako se radi dijete, eto moj muž i ja valjda glupi pa već pet god.se ne se… na dobar način
Joj bas si me nasmijala! Upravo tako, i oni znaju kad se ko opustio i kad se prestao zamarat... Te podigni noge, te nemoj se tusirati....
Onda savjeti pij ovo, jedi ono. Ja pila Macinu travu, samo poremetila ciklus.... Ma treba slijediti samo svoj osjecaj. Ja sam nakon pola godine pokusavanja otisla ginekologu i rekla da me zabrinjava to sto ne uspjevam ostati trudna, a ona mi je rekla da ne trebam nista raditi od pretraga i da cu sigurno zatrudniti. I evo prodjose dvije godine.... Ocito da me osjecaj nije varao da nesto nije u redu.
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Joj znam..ne kazem da je moj bivsi ginekolog kriv no kad sam mu rekla da nikako ne ostajem trudna-savjet je bio bit ce kad Bog da...i sto reci...na nikakve pretrage me nije slao ma niista...na ultrazvuku kao sve super i bit ce..tad sam promjenila gin.i cim sam mu dosla s 30god.i rekla koliko pokusavamo odmah me poslao za zagreb, savjetovao propuhivanje i divna mi je podrska u svemu ovom...samo mi je rekao kad sam dosla s nalazima iz zagreba-a ovako nesto sam i mislio...😦
waithing
Joj znam..ne kazem da je moj bivsi ginekolog kriv no kad sam mu rekla da nikako ne ostajem trudna-savjet je bio bit ce kad Bog da…i sto reci…na nikakve pretrage me nije slao ma niista…na ultrazvuku kao sve super i bit ce..tad sam promjenila gin.i cim sam mu dosla s 30god.i rekla koliko pokusavamo odmah me poslao za zagreb, savjetovao propuhivanje i divna mi je podrska u svemu ovom…samo mi je rekao kad sam dosla s nalazima iz zagreba-a ovako nesto sam i mislio…😦
Ja sam obisla nekoliko ginekologa ali niko od njih nije imao neki studiozan pristup i nisu isli po principu iskljucivanja. Cak mi je jedan savjetovao da uzmem Klomifen bez da je po nekoj logici prvo provjerio da li postoji ovulacija i da li su mi jajovodi prohodni... Jedino su u ovoj IVF klinici krenuli po principu iskljucivanja, redovan ciklus, prisutni folikuli, hormoni relativno u redu, spermiogram u redu, i sljedece je hsg i na kraju mozemo imati neku sliku sta bi mogao biti uzrok... I tek onda pristupiti nekom tretmanu.
Moj.muz i ja smo si nekako odredili vrijeme do kojeg cemo pokusavati prirodno..i to je tako bilo...stalno sam se nadala da cu u medjuvremenu zatrudniti no nije se nazalost dogodilo...tada hsg..pa opet nada da je drugi ok jajovod..pa opet god.bez uspjeha..pa operacija..pa oporavak od operacije..mislim i fizicki i psihicki...pa prikupljanje nalaza...pa neuspjesna prosla godina ivf.-a i eto 33-a za vratom😕
Imas pravo treba slusati onaj unutarnji glasic...
Sretno ti sto god odlucila...dao Bog zatrudnis dok cekas nalaze briseva😉
waithing
Joj znam..ne kazem da je moj bivsi ginekolog kriv no kad sam mu rekla da nikako ne ostajem trudna-savjet je bio bit ce kad Bog da…i sto reci…na nikakve pretrage me nije slao ma niista…na ultrazvuku kao sve super i bit ce..tad sam promjenila gin.i cim sam mu dosla s 30god.i rekla koliko pokusavamo odmah me poslao za zagreb, savjetovao propuhivanje i divna mi je podrska u svemu ovom…samo mi je rekao kad sam dosla s nalazima iz zagreba-a ovako nesto sam i mislio…😦
Ja sam obisla nekoliko ginekologa ali niko od njih nije imao neki studiozan pristup i nisu isli po principu iskljucivanja. Cak mi je jedan savjetovao da uzmem Klomifen bez da je po nekoj logici prvo provjerio da li postoji ovulacija i da li su mi jajovodi prohodni… Jedino su u ovoj IVF klinici krenuli po principu iskljucivanja, redovan ciklus, prisutni folikuli, hormoni relativno u redu, spermiogram u redu, i sljedece je hsg i na kraju mozemo imati neku sliku sta bi mogao biti uzrok… I tek onda pristupiti nekom tretmanu.
Naravno...prvo treba obaviti redom pretrage..kakav klomifen ako mozda jajovodi nisu prohodni..trpati se hormonima koji izazivaju ciste..ma jooj...gdje god da sad jesi pametno ti odredjuju prioritet pretraga..i nakon toga cete imati bolju sliku svega...mozda nadjete problem a mozda spadate pod onu dijagnozu 'idiopatska neplodnost' -kada se uzrok ne zna..puno je i takvih parova....no barem ces biti mirnija kada saznas rezultate...sretno i samo hrabro...nista to strasno ne boli, vjerujem da porod puno vise boli a jedva cekamo doci do njega ☺
waithing
Ja sam obisla nekoliko ginekologa ali niko od njih nije imao neki studiozan pristup i nisu isli po principu iskljucivanja. Cak mi je jedan savjetovao da uzmem Klomifen bez da je po nekoj logici prvo provjerio da li postoji ovulacija i da li su mi jajovodi prohodni… Jedino su u ovoj IVF klinici krenuli po principu iskljucivanja, redovan ciklus, prisutni folikuli, hormoni relativno u redu, spermiogram u redu, i sljedece je hsg i na kraju mozemo imati neku sliku sta bi mogao biti uzrok… I tek onda pristupiti nekom tretmanu.
Naravno…prvo treba obaviti redom pretrage..kakav klomifen ako mozda jajovodi nisu prohodni..trpati se hormonima koji izazivaju ciste..ma jooj…gdje god da sad jesi pametno ti odredjuju prioritet pretraga..i nakon toga cete imati bolju sliku svega…mozda nadjete problem a mozda spadate pod onu dijagnozu 'idiopatska neplodnost' -kada se uzrok ne zna..puno je i takvih parova….no barem ces biti mirnija kada saznas rezultate…sretno i samo hrabro…nista to strasno ne boli, vjerujem da porod puno vise boli a jedva cekamo doci do njega ☺
Hvala ti draga na podrsci, sad sam odvaznija da to napravim. Nadam se da ce dati neki rezultat.... Radicu pretrage a u medjuvremenu cemo pokusavati...Pa ko zna?! 😊 Evo bas razmisljam kako sam samu sebe opteretila prateci plodne dane i tempirajuci odnos. Mislim da sam danas osjetila ovulaciju ali ipak nismo danas prakticirali odnose jer sam osjetila da me to uznemirava jer ne mozemo biti spontani, nego je sve namjesteno jer kao znamo da bi tada trebali. Ne zelim da nam se vodjenje ljubavi svede na to... Sinoc je bilo spontano, pa ako bude sudjeno, spojili su se danas. 😊
ja sve slusam mybaby..to je neka aplikacija ili?ja imam onaj menstrualni kalendar ali ne kaze dobro barem meni plodne dane i ovulaciju a to sam eto cisto slucajno saznala kad sam bila kod ginekologa da mi je ovulacija puno kasnije..cure,nadam se da je ova godina vaša :*
Evo cure moje,test ponovno negativan.Oet naglašavam uvik mi je bila točna u sat....znači trebala dobit u ponedjeljak a još je nema.neznam sama šta da radim dalje!!!!!!!!!!sad sam tek zbunjena
Evo cure moje,test ponovno negativan.Oet naglašavam uvik mi je bila točna u sat….znači trebala dobit u ponedjeljak a još je nema.neznam sama šta da radim dalje!!!!!!!!!!sad sam tek zbunjena
Vjerovatno je bila kasna ovulacija pa jos ne pokazuje. Nemoj se zivcirati, pricekaj jos koji dan pa opet test. Znan da cekanje izludi al mislim.da ce to izaci sa velikim plusom 😁
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji