Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malenaaaa93
    17. Ožujak 2017. 14:32

baby123

malenaaaa93

Devojkeee treba mi necije mišljenje. Prošli mesec sam dobila 11.2. I posle smo počeli da radimo na bebi, tačnije prestali smo da se čuvamo pa ako se desi. Ja sam sada ovog meseca 6.3. Imala roze sekret koji je trajao čini mi se samo taj dan, možda i sutradan ne mogu da se setim, i tog dana sam imala blage grčeve u stomaku i leđima. Posle toga nekoliko dana sam imala pritisak u donjem delu stomaka i to uglavnom uveče kada legnem da spavam. Menstruaciju sam trebala da dobijem 10.3. Ali nisam. I danas baš kad sam krenula da vadim betu, počeli su mi užasni bolovi u stomaku i ledjima i dobila sam. Posle nedelju dana kašnjenja a inače mi nikada ne kasni, a sada mi je kasnila nedelju dana. Da li je neka od vas bila u sličnoj situaciji? Baš sam uplašena.😢😢

ufffffffff!!!!!!!!!!!evo i ja sam trebala da dobijem u ponedjeljak a nisam.i isto mi nikad ne kasni.zadnju sam imala 12.02.znači blizu smo a ciklusi su mi 29 dana.radila test i negativan,pa se ja tješim da je još mala trudnoća.u ginekologice sam 27.03.ufffff sad si me baš draga u depr.bacila!!!!!!!!!!

Jojjjj nisam htela da te bacim u depresiju draga. Negi mj sve to cudno sto mi se izdesavalo i taj sekret i sve to nikad nisam imala. I sad me bas ovaj bol uplasio bukvalno sam plakala. Ranije nikad nisam plakala i nikad mi nije kasnila. Ne znam da nije bio neki rani spontani. Bas sam se smorila. Mislim ja nisam ni ocekivala da cu odmah zatrudneti mi tek prestali da se pazimo. Za tebe jos ima nade cim nisi dobila!!! ☺☺☺ ja ti zeliiiim da si trudnaaaa  ☺☺☺ sto ne izvadis krv? 

Kakve su ti misli, takav ti je život! ☺

• baby123
    17. Ožujak 2017. 14:41

malenaaaa93

baby123

malenaaaa93

Devojkeee treba mi necije mišljenje. Prošli mesec sam dobila 11.2. I posle smo počeli da radimo na bebi, tačnije prestali smo da se čuvamo pa ako se desi. Ja sam sada ovog meseca 6.3. Imala roze sekret koji je trajao čini mi se samo taj dan, možda i sutradan ne mogu da se setim, i tog dana sam imala blage grčeve u stomaku i leđima. Posle toga nekoliko dana sam imala pritisak u donjem delu stomaka i to uglavnom uveče kada legnem da spavam. Menstruaciju sam trebala da dobijem 10.3. Ali nisam. I danas baš kad sam krenula da vadim betu, počeli su mi užasni bolovi u stomaku i ledjima i dobila sam. Posle nedelju dana kašnjenja a inače mi nikada ne kasni, a sada mi je kasnila nedelju dana. Da li je neka od vas bila u sličnoj situaciji? Baš sam uplašena.😢😢

ufffffffff!!!!!!!!!!!evo i ja sam trebala da dobijem u ponedjeljak a nisam.i isto mi nikad ne kasni.zadnju sam imala 12.02.znači blizu smo a ciklusi su mi 29 dana.radila test i negativan,pa se ja tješim da je još mala trudnoća.u ginekologice sam 27.03.ufffff sad si me baš draga u depr.bacila!!!!!!!!!!

Jojjjj nisam htela da te bacim u depresiju draga. Negi mj sve to cudno sto mi se izdesavalo i taj sekret i sve to nikad nisam imala. I sad me bas ovaj bol uplasio bukvalno sam plakala. Ranije nikad nisam plakala i nikad mi nije kasnila. Ne znam da nije bio neki rani spontani. Bas sam se smorila. Mislim ja nisam ni ocekivala da cu odmah zatrudneti mi tek prestali da se pazimo. Za tebe jos ima nade cim nisi dobila!!! ☺☺☺ ja ti zeliiiim da si trudnaaaa ☺☺☺ sto ne izvadis krv?

a možda ti je bila biokemijska trudnoća.to se desi većini žena i to ode sa mjesečnicom,da većina ni ne znaju da su bile trudne.a rekla mi je da nema potrebe mučit me po bolnici neg neka dođem 27.03 kod nje i ako je trudnoća u pitanju da će do tad ona vidjet.ma nemoj se odmah razočarat,doć će plusić već sljedeći mjesec....mi smo ovdje upravo radi takvih stvari jedne drugima podrška.

• malenaaaa93
    17. Ožujak 2017. 14:47

baby123

malenaaaa93

baby123

malenaaaa93

Jojjjj nisam htela da te bacim u depresiju draga. Negi mj sve to cudno sto mi se izdesavalo i taj sekret i sve to nikad nisam imala. I sad me bas ovaj bol uplasio bukvalno sam plakala. Ranije nikad nisam plakala i nikad mi nije kasnila. Ne znam da nije bio neki rani spontani. Bas sam se smorila. Mislim ja nisam ni ocekivala da cu odmah zatrudneti mi tek prestali da se pazimo. Za tebe jos ima nade cim nisi dobila!!! ☺☺☺ ja ti zeliiiim da si trudnaaaa ☺☺☺ sto ne izvadis krv?

a možda ti je bila biokemijska trudnoća.to se desi većini žena i to ode sa mjesečnicom,da većina ni ne znaju da su bile trudne.a rekla mi je da nema potrebe mučit me po bolnici neg neka dođem 27.03 kod nje i ako je trudnoća u pitanju da će do tad ona vidjet.ma nemoj se odmah razočarat,doć će plusić već sljedeći mjesec….mi smo ovdje upravo radi takvih stvari jedne drugima podrška.

Moguce. Mi bi voleli bebu ☺ Nadam se da ce sledeci mesec biti uspesan. ☺☺☺ ja ti drzim figeee i zelim ti veliiiiiki plus 27.3.☺☺☺☺☺☺ koliko vec radite na bebi? ☺☺☺😘😘😘

• baby123
    17. Ožujak 2017. 14:58

evo ovo bi bija 3.ciklus

• malenaaaa93
    17. Ožujak 2017. 15:02

baby123

evo ovo bi bija 3.ciklus

Pa nije punooo, ja imam neki osecaj da si trudna. Ako ti je za utehu moja sestra je radila 3-4 testa i svaki je bio negativan. Onda je otisla da uradi betu i beta oko 1.400 kaoo kucaaa velikaaaaa ☺☺☺☺ tako da ne valjaju ti testovi nista! Jedva cekam da mi javis da si trudnaaaaa! ☺☺☺😚😚

• M.lady
    17. Ožujak 2017. 15:39

malenaaaa93

Meni se to desilo prije nekih god i pol, a nisam.isla na bebu. Ginicka mi je rekla da se to desilo jer mjesec prije nisam.imala ovulaciju, kao da nie nista strasno da se zna desit. Tako draga kad vjestica zavrsi u akciju i iscekujemo te sve skupa s plusicem 😘

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• baby123
    17. Ožujak 2017. 15:59

malenaaaa93

baby123

evo ovo bi bija 3.ciklus

Pa nije punooo, ja imam neki osecaj da si trudna. Ako ti je za utehu moja sestra je radila 3-4 testa i svaki je bio negativan. Onda je otisla da uradi betu i beta oko 1.400 kaoo kucaaa velikaaaaa ☺☺☺☺ tako da ne valjaju ti testovi nista! Jedva cekam da mi javis da si trudnaaaaa! ☺☺☺😚😚

ajme baš ti hvala malena...eto bar da vam ja ulijem nadu...

• malenaaaa93
    17. Ožujak 2017. 16:29

M.lady

malenaaaa93

Meni se to desilo prije nekih god i pol, a nisam.isla na bebu. Ginicka mi je rekla da se to desilo jer mjesec prije nisam.imala ovulaciju, kao da nie nista strasno da se zna desit. Tako draga kad vjestica zavrsi u akciju i iscekujemo te sve skupa s plusicem 😘

Dobro je znaci to se desavaaaa! Mnogo ti hvala draga! ☺☺☺ da da sad kad prodje u akcijuuu! ☺☺ i ja tebi zelim ako i ti cekas plus da ga ugledas sto preee! ☺☺☺☺😘😘😘

• malenaaaa93
    17. Ožujak 2017. 16:31

baby123

malenaaaa93

baby123

evo ovo bi bija 3.ciklus

ajme baš ti hvala malena…eto bar da vam ja ulijem nadu…

Da daaaa i da nas vučeš za nosićeeee ☺☺☺☺😘😘😘

sarajka
    17. Ožujak 2017. 16:46

nena27

Eh da bilo bi lijepo napokon nakon 2godine, ginekolog mi je i rekao da su najveće šanse iza hsg-a. Idi nemaš što izgubit sve se to preživi i preboli ali da boli, boli i samo to umetanje svega cjevčica, željeza, kad vidim sliku od rendgena nisi ni svjestan šta su ti gurnili

I mi pokusavamo dvije godine....Voljela bih makar dokuciti u cemu je problem. Kazu da boli, ali da ne traje dugo pa kontam izdrzacu, valjda. 😄 Sta sve neke zene moraju proci da bi ostvarile tu tako veliku zelju a nekima se to desi tek tako...

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.