Evo cure moje,test ponovno negativan.Oet naglašavam uvik mi je bila točna u sat….znači trebala dobit u ponedjeljak a još je nema.neznam sama šta da radim dalje!!!!!!!!!!sad sam tek zbunjena
Baby ovo ce biti ogroman plus..moze biti da si zatrudnila par dana prije menstruacije i da zato jos ne moze pokazati..ako si jako nestrpljiva odi izvaditi betu ali gotovo sam sigurna da si trudna :) imas kakve simptome?
Evo cure moje,test ponovno negativan.Oet naglašavam uvik mi je bila točna u sat….znači trebala dobit u ponedjeljak a još je nema.neznam sama šta da radim dalje!!!!!!!!!!sad sam tek zbunjena
Vjerovatno je bila kasna ovulacija pa jos ne pokazuje. Nemoj se zivcirati, pricekaj jos koji dan pa opet test. Znan da cekanje izludi al mislim.da ce to izaci sa velikim plusom 😁
Iz tvojih usta u božje uši draga zovem ginekologicu al se ne javlja da vidi za vadit betu
Baby ovo ce biti ogroman plus..moze biti da si zatrudnila par dana prije menstruacije i da zato jos ne moze pokazati..ako si jako nestrpljiva odi izvaditi betu ali gotovo sam sigurna da si trudna :) imas kakve simptome?
A pa nemam ti više pojma hahahahaha od jučer me noge strašno bole nešto kao opala mišića,a iz kuće makla nisam niti sam šta fizički teško radila da bi mi se upalili.na momente grčevi u stomaku,leđa me bole i lagano grudi....
Waiting i Sarajka,
Nadam se da ce vam napokon uspjeti uskoro ! Svu srecu zelim !!!
Waiting, gdje ides na mpo??
Baby 123,
Zao mi je sto je test negativan. Ne znas jelda kad je O bila??
Baby123 mozda je stvarno ovulacija kasnije bila pa test jos pokazuje negativno. Najbolje da odes izvadit betu pa ces znati na cemu si. Ja navijam za veliki pluuusssiiiccc!!!!!!!!!!!
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
ajme to u mom mjestu ne rade nigdi nego moram u split u bolnicu....ajme tlakea može i ginekologica valjda pregledom utvrdit...valjda nije još rano
ajme to u mom mjestu ne rade nigdi nego moram u split u bolnicu….ajme tlakea može i ginekologica valjda pregledom utvrdit…valjda nije još rano
ako ti test ne kaze onda ni ginekologica ne moze pregledom nista vidjeti..oni mogu vidjeti kad je trudnoca 5-6 tjedana..tako da ce te sigurno poslati na betu
Hey girls...
evo kod mene pomaka... stiže vještica sa 3 dana kašnjenja...
sad iovo nanovo, ali ovaj ciklus preskačemo... ja imam neki seminar, njega ne bude radi posla nekoliko dana, pod velikim smo stresom i jednostavno ne želimo forsirati... budemo se opet bacili na posao za mjesec dana...
Baby123, ajd držim fige da je to ipak to, makar malo zeza sve skupa... ti si nam još jedina nada za ovu veljaču... heh
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Hey girls…
evo kod mene pomaka… stiže vještica sa 3 dana kašnjenja…
sad iovo nanovo, ali ovaj ciklus preskačemo… ja imam neki seminar, njega ne bude radi posla nekoliko dana, pod velikim smo stresom i jednostavno ne želimo forsirati… budemo se opet bacili na posao za mjesec dana…
Baby123, ajd držim fige da je to ipak to, makar malo zeza sve skupa… ti si nam još jedina nada za ovu veljaču… heh
ufff oko zeleno sad sam već nervozna kad si i ti dobila...šmrcnadala sam se da češ bar ti uhvatit ++++ sa mnom!!!!!!!!!!!!a ništa nam ne preostaje sa mnom nego ČEKA!!!!!!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji