Pozz svima
Mozda nije za ovu temu ali nezz gdje bih pitala
Zanima me ima li netko iskustva sa ovulacijskim trakicama? Planiram ih kupit i probat pratit ovulaciju s njima ali me zbunjuje to vrjeme kad se rade. Ciklusi su mi bili 33 dana. I isplatili se uopce to kupovat.
Ja sam narucila preko e-baya a iskreno ni ja ne znam kako se koriste ali procitala sam da su zene zadovoljne s njima
Curke nesto me zanima, u prvi mjesec sam.dobila 3 dana kasnije m znaci ciklus je bio 25 dana, u drugi mjesec nakon 29 dana. Sada posto ja ne osjecam ovulaciju, nemam nikakve bolove i sl. Sto mislite lad bi trebala biti? Aplikacija moj kalendar mi nije bas pouzdana po njihovom pokazovanju.
A koliko ti inace traju ciklusi?
Inace svako 28 dana dodu
Onda sad racunaj isto 29 dana pa ako ne dode testic :) ja svima drzim fige..meni kad prode m.isto se bacam na posao s time da ovaj mjesec cu se truditi ne gledati plodne dane ni nista necu biljeziti pa kako bude
Curke nesto me zanima, u prvi mjesec sam.dobila 3 dana kasnije m znaci ciklus je bio 25 dana, u drugi mjesec nakon 29 dana. Sada posto ja ne osjecam ovulaciju, nemam nikakve bolove i sl. Sto mislite lad bi trebala biti? Aplikacija moj kalendar mi nije bas pouzdana po njihovom pokazovanju.
A koliko ti inace traju ciklusi?
Inace svako 28 dana dodu
Onda sad racunaj isto 29 dana pa ako ne dode testic :) ja svima drzim fige..meni kad prode m.isto se bacam na posao s time da ovaj mjesec cu se truditi ne gledati plodne dane ni nista necu biljeziti pa kako bude
Tako sam i ja odlucila ovi mjesec bez ikakvih racunanja pa sta bude
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Pozz svima
Mozda nije za ovu temu ali nezz gdje bih pitala
Zanima me ima li netko iskustva sa ovulacijskim trakicama? Planiram ih kupit i probat pratit ovulaciju s njima ali me zbunjuje to vrjeme kad se rade. Ciklusi su mi bili 33 dana. I isplatili se uopce to kupovat.
Ja sam narucila preko e-baya a iskreno ni ja ne znam kako se koriste ali procitala sam da su zene zadovoljne s njima
Ja sam svoje isto narucila pa sad cekam nadam se da ce doc za mj dana. Planirala sam u ova 3mj probat upratit ovulaciju dok ne dobijem zeleno svjetlo od doktora da mogu pocet radit na bebi. Nadam se da ce upaliti
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Ja ih krenem koristiti od 9dc, kad bude pozitivna znači da treba odmah u akciju jer će ovulacija biti u roku 24-36 sati, a spermići trebaju već čekati
Netko je pitao za hsg ja sam bila prošli mjesec, radili su mi rendgenski i bolilo je pa dosta nisam očekivala. Ja sam bila uvjerena da su mi prohodni ( tako je i bilo) ali ta bol. Uglavnom postoji to i ultrazvučno navodno je to manje bolno, ali moj ginekolog mi je rekao da on baš ne voli žene (kao u šali) i da on onda pošalje na ovo koje je bolnije da rastepe sve te priraslice ako postoje ili začepljenje. Bila sam u bolnici od jutra do nekih 3 sata ležala sam u bolničkoj sobi a mislila sam da će mi to obaviti za pola sata, dobiješ raznorazne koktelčiće tipa normabel, apaurin ali i sa tim me je bolilo pogotovo puštanje tog kontrasta boli koja ti ne da disati, oblije te hladan znoj sva sreća pa traje par sekundi. Pošto sam ja to prošli mjesec imala u 11 dc odnos sam imala tek nakon 2 dana i ništa se nije uhvatilo. Ovaj mjesec sam se trudila i evo baš mi je ludnica na poslu mene stomak počeo boliti kao da ću dobiti a danas mi je tek 22dc i 9dpo reko koji vrag pa neće valjda toliko uraniti ne znam što da mislim
Ja planiram da uradim hsg, objasnili su mi da je rendgenski bolji od ultrazvucnog i zato preporucuju rtg hsg. Navodno da dosta zena zatrudni nakon te pretrage jer cesto se desi da kontrast procepi i prosiri jajovode... Moguce da neces ni dobiti... Simptomi trudnoce su vrlo slicni PMS-u. Sretno draga!
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Eh da bilo bi lijepo napokon nakon 2godine, ginekolog mi je i rekao da su najveće šanse iza hsg-a. Idi nemaš što izgubit sve se to preživi i preboli ali da boli, boli i samo to umetanje svega cjevčica, željeza, kad vidim sliku od rendgena nisi ni svjestan šta su ti gurnili
Evo da Vam javim,nisam stigla u utorak.
Nije rekao spol jer se mali/a branio,samo je noge misao...sad je 17 TT pa me naručio opet u 20.TT...za sad je sve ok,jedino šta ti seceri divljaju čas su niski čas visoki...
I jos uz to sve ,lijepo vrijeme naravno lakše se obukla i sad lijepo lezim i pijem čaj jer sam se prehladila ... pa mi jos i od tog secer skače. ..ahhh...
Držite se pusa
Evo da Vam javim,nisam stigla u utorak.
Nije rekao spol jer se mali/a branio,samo je noge misao…sad je 17 TT pa me naručio opet u 20.TT…za sad je sve ok,jedino šta ti seceri divljaju čas su niski čas visoki…
I jos uz to sve ,lijepo vrijeme naravno lakše se obukla i sad lijepo lezim i pijem čaj jer sam se prehladila … pa mi jos i od tog secer skače. ..ahhh…
Držite se pusa
Drago mi je da je sve ok s bebacom! :)
Cuvaj se i brzo ozdravi! 😚
💗Baby E💗
Bejb,hvala. .nadam se da ce i do kraja tako biti...
Samo me muče ovi poviseni seceri,valjda nece ništa biti :-/ ... ah na neke stvari čovjek ne može utjecati!
Kako si ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji