Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby123
    17. Ožujak 2017. 17:00

Sarajka

nena27

Eh da bilo bi lijepo napokon nakon 2godine, ginekolog mi je i rekao da su najveće šanse iza hsg-a. Idi nemaš što izgubit sve se to preživi i preboli ali da boli, boli i samo to umetanje svega cjevčica, željeza, kad vidim sliku od rendgena nisi ni svjestan šta su ti gurnili

I mi pokusavamo dvije godine….Voljela bih makar dokuciti u cemu je problem. Kazu da boli, ali da ne traje dugo pa kontam izdrzacu, valjda. 😄 Sta sve neke zene moraju proci da bi ostvarile tu tako veliku zelju a nekima se to desi tek tako…

sarajka držim fige,i nadam se da češ uspjeti!!!!!!!!!!!!Sve se to na kraju isplati!!

sarajka
    17. Ožujak 2017. 17:11

baby123

Sarajka

nena27

Eh da bilo bi lijepo napokon nakon 2godine, ginekolog mi je i rekao da su najveće šanse iza hsg-a. Idi nemaš što izgubit sve se to preživi i preboli ali da boli, boli i samo to umetanje svega cjevčica, željeza, kad vidim sliku od rendgena nisi ni svjestan šta su ti gurnili

I mi pokusavamo dvije godine….Voljela bih makar dokuciti u cemu je problem. Kazu da boli, ali da ne traje dugo pa kontam izdrzacu, valjda. 😄 Sta sve neke zene moraju proci da bi ostvarile tu tako veliku zelju a nekima se to desi tek tako…

sarajka držim fige,i nadam se da češ uspjeti!!!!!!!!!!!!Sve se to na kraju isplati!!

baby123 hvala ti!  I ja se nadam da cemo sve uspjeti! Ja trebam sacekati M. i nakon nje mogu raditi hsg. A ja se nadam da ce se neko cudo desiti o da necu morati. 😊 Mada skpeticna sam, od 10 dana ciklusa koristim maybe baby ali ne pokazuje da sam u plodnom razdoblju iako sam sad 16 dc. A imala sam prije 2-3 dana bol u dnu stomaka, i iscjedak poput bjelanjka. Mislila sam da je to O. A po ovom testu nije. 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

kathryn
    17. Ožujak 2017. 17:35

Mono, 
    moram izvaditi sve hormone (FSH, LH, PRL, estradiol i TSH - njih sam obavila, sad jos ukupni i slobodni testosteron, SHBG, DHEAS i 21 dc progesteron), krvna grupa i RH faktor, markeri hepatitisa, HIV1 i 2, VDRL i AMH, i cervikalne briseve - ovo mora i suprug izvaditi.
    U vinogradskoj sam bila, primio me dr.Kuna, rekao mi je da se vjerojatno radi o mikrocisticnim jajnicima te da nemam ovulaciju svaki mjesec. Krenuli bi sa stimulacijom, ali ju nema smisla raditi ukoliko su jajovodi neprohodni. Tako da nakon briseva, ako su ok idemo na hsg te vrlo vjerojatno inseminacija.  Dao mi je i Euthyrox, TSH mi nije visok, 2,74 sto je u ref.intervalu ali bilo bi bolje da je nize. 
    Rekla mi je moja gin da se potrudimo odmah nakon hsg-a buduci da ce se procistiti sve.
    Neznam samo koliko ce ceka na to u vinogradskoj, nadam se da cu uspjeti iduci ciklus i hormone izvaditi do kraja i hsg... 

• M.lady
    17. Ožujak 2017. 18:19

malenaaaa93

M.lady

malenaaaa93

Devojkeee treba mi necije mišljenje. Prošli mesec sam dobila 11.2. I posle smo počeli da radimo na bebi, tačnije prestali smo da se čuvamo pa ako se desi. Ja sam sada ovog meseca 6.3. Imala roze sekret koji je trajao čini mi se samo taj dan, možda i sutradan ne mogu da se setim, i tog dana sam imala blage grčeve u stomaku i leđima. Posle toga nekoliko dana sam imala pritisak u donjem delu stomaka i to uglavnom uveče kada legnem da spavam. Menstruaciju sam trebala da dobijem 10.3. Ali nisam. I danas baš kad sam krenula da vadim betu, počeli su mi užasni bolovi u stomaku i ledjima i dobila sam. Posle nedelju dana kašnjenja a inače mi nikada ne kasni, a sada mi je kasnila nedelju dana. Da li je neka od vas bila u sličnoj situaciji? Baš sam uplašena.😢😢

Meni se to desilo prije nekih god i pol, a nisam.isla na bebu. Ginicka mi je rekla da se to desilo jer mjesec prije nisam.imala ovulaciju, kao da nie nista strasno da se zna desit. Tako draga kad vjestica zavrsi u akciju i iscekujemo te sve skupa s plusicem 😘

Dobro je znaci to se desavaaaa! Mnogo ti hvala draga! ☺☺☺ da da sad kad prodje u akcijuuu! ☺☺ i ja tebi zelim ako i ti cekas plus da ga ugledas sto preee! ☺☺☺☺😘😘😘

Jesam cekam vec 5 mjeseci, nadam se da cu ga i ugledati 😘😍

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

mono1111
    17. Ožujak 2017. 19:32

Kathryn,
    Cula sam za dokt.Kunu da je super !
    Nadam se da ces ubrzo doci na red, ne znam koliko se ceka ali ne bi se trebalo cekati dugo.
    Dobro da ti je dao Eutirox, i ja ga isto pijem radi planiranja T, meni e tsh znao biti i preko 4, a.prije T treba biti ispod 2.5, sad mi je uvijek oko 1. Samo ti pij to, ne moze naskoditi. Spermiogram ste napravili jelda?? I uredan je?
    Javljaj novosti !!!!!!

kathryn
    17. Ožujak 2017. 20:44

Je,spermiogram je uredan tako da je jedna briga manje... I ja sam cula za dr.Kunu da je odlican,jako je ljubazan bio i sve papire detaljno pregledavao! Cula sam da puno njih trazi da ide bas kod njega i kod dr.Bolance pa mi je drago da sam naletila na jednog od njih! 

• malenaaaa93
    17. Ožujak 2017. 20:58

M.lady

malenaaaa93

M.lady

malenaaaa93

Devojkeee treba mi necije mišljenje. Prošli mesec sam dobila 11.2. I posle smo počeli da radimo na bebi, tačnije prestali smo da se čuvamo pa ako se desi. Ja sam sada ovog meseca 6.3. Imala roze sekret koji je trajao čini mi se samo taj dan, možda i sutradan ne mogu da se setim, i tog dana sam imala blage grčeve u stomaku i leđima. Posle toga nekoliko dana sam imala pritisak u donjem delu stomaka i to uglavnom uveče kada legnem da spavam. Menstruaciju sam trebala da dobijem 10.3. Ali nisam. I danas baš kad sam krenula da vadim betu, počeli su mi užasni bolovi u stomaku i ledjima i dobila sam. Posle nedelju dana kašnjenja a inače mi nikada ne kasni, a sada mi je kasnila nedelju dana. Da li je neka od vas bila u sličnoj situaciji? Baš sam uplašena.😢😢

Meni se to desilo prije nekih god i pol, a nisam.isla na bebu. Ginicka mi je rekla da se to desilo jer mjesec prije nisam.imala ovulaciju, kao da nie nista strasno da se zna desit. Tako draga kad vjestica zavrsi u akciju i iscekujemo te sve skupa s plusicem 😘

Dobro je znaci to se desavaaaa! Mnogo ti hvala draga! ☺☺☺ da da sad kad prodje u akcijuuu! ☺☺ i ja tebi zelim ako i ti cekas plus da ga ugledas sto preee! ☺☺☺☺😘😘😘

Jesam cekam vec 5 mjeseci, nadam se da cu ga i ugledati 😘😍

Nego šta, sve ćemo kad tad ugledati plus!!! ☺☺☺☺😘😘😘

Kakve su ti misli, takav ti je život! ☺

• baby123
    18. Ožujak 2017. 07:01

Evo cure moje da vas i ja razočaram...jutros kako to obično i biva u mene stigla prokletnica.
    Nakon 5 dana kašnjenje p.... joj materina.stvarno neznam šta je ova dva miseca.prvo u drugom došla 4 dana ranije,sada 5 dana kasnije.aj sad ti budi pametan...a ništa idemo u nove pobjede ovi mjesec.eto sad smo sve skupa i sljedeći mjesec.

• M.lady
    18. Ožujak 2017. 09:38

baby123

Evo cure moje da vas i ja razočaram…jutros kako to obično i biva u mene stigla prokletnica.
    Nakon 5 dana kašnjenje p…. joj materina.stvarno neznam šta je ova dva miseca.prvo u drugom došla 4 dana ranije,sada 5 dana kasnije.aj sad ti budi pametan…a ništa idemo u nove pobjede ovi mjesec.eto sad smo sve skupa i sljedeći mjesec.

Ajoj bas mi je zao, ja san bila uvjerena da si trudna. Ja msl da je razlog ovih kasnjenja ovo proljece 😑😐😐 nista draga glavu gore, ide se iz pocetka, mozda nas iduci mjesec bude visee 😘😘😘

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• baby123
    18. Ožujak 2017. 09:57

M.lady

baby123

Evo cure moje da vas i ja razočaram…jutros kako to obično i biva u mene stigla prokletnica.
    Nakon 5 dana kašnjenje p…. joj materina.stvarno neznam šta je ova dva miseca.prvo u drugom došla 4 dana ranije,sada 5 dana kasnije.aj sad ti budi pametan…a ništa idemo u nove pobjede ovi mjesec.eto sad smo sve skupa i sljedeći mjesec.

Ajoj bas mi je zao, ja san bila uvjerena da si trudna. Ja msl da je razlog ovih kasnjenja ovo proljece 😑😐😐 nista draga glavu gore, ide se iz pocetka, mozda nas iduci mjesec bude visee 😘😘😘

najbolje bi bilo sve....zamisli koji bi to bija baby boom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.