Cure,
Ima jako puno postova pa ne mogu sve pohvatati.
Kathryn,
Koje pretrage sve moras napraviti osim HSG?? Gdje si bila na humanoj??
Baby123,
Mozda najbolje da izvadis betu...ona je najbolji pokazatelj da li je T u pitanju.
Znatizeljna,
Ja koristim roze lh trakice s ebaya, meni su te najbolje.
Kao sto je Nena napisala i ja ih takodjer koristim od negdje 9 dc, oko 16 dc mi je O, kada testna crta potamni isto kao i kontrolna O nastupa u slijedecih 12 do 36 h i tada kada uhvatis taj lh pik je najbolje odmah imati odnos.
Valentina,
Koje tebi secere vade??? Koje pretrage radis za kontrolu secera?
Bejb,hvala. .nadam se da ce i do kraja tako biti…
Samo me muče ovi poviseni seceri,valjda nece ništa biti :-/ … ah na neke stvari čovjek ne može utjecati!
Kako si ti?
Vjerujem da ce sve biti u redu. Cuvaj se sto vise mozes :)
A dobro. Danas me boli desni jajnik, pretpostavljam zbog O, nadam se da ce uspjeti ovaj ciklus :)
💗Baby E💗
dobro jutro curke.Valentina drago mi je što trudnoća napreduje i što si ostala s nama trudilicama.
evo moje mjesečnice još uvik nema,ginekologica me naručila 27.03.kazala mi je da nema potrebe mučit me po bolnici za vađenje bete,nego ako je trudnoća u pitanju do 27.03,če vidjet i ona.eto.sad samo da do tada ne dođe,a ja ću polovinpm sljedećeg tjedna opet radit test.
dobro jutro curke.Valentina drago mi je što trudnoća napreduje i što si ostala s nama trudilicama.
evo moje mjesečnice još uvik nema,ginekologica me naručila 27.03.kazala mi je da nema potrebe mučit me po bolnici za vađenje bete,nego ako je trudnoća u pitanju do 27.03,če vidjet i ona.eto.sad samo da do tada ne dođe,a ja ću polovinpm sljedećeg tjedna opet radit test.
Ma draga tebi kasni vec debelo..mislim da ti se slj.tjedan treba svakako plus pojaviti :)
Ma draga tebi kasni vec debelo..mislim da ti se slj.tjedan treba svakako plus pojaviti :)
Nadam se!!!!!!!stvarno mi nikad ne kasni.kad bi mi prije zakasnila a to je bilo samo dva puta,to je značila trudnoća!!!!!!!!!!hvala ti draga na podršci...
Mono
Znaci imam dijabetes tip jedan,ovisna o inzulinu. svaki put prije jela mjerim iz vazem sve što ima ugljikohidrate da si mogu dat inz i pojedem i dva sata iza opet mjerim.
Samo sta sad kad sam trudna moram jako paziti na niske secere.
I svaki mjesec inače je svaka tri idem vadit HBA1C to je tromjesečni seter,sad kako sam imala upalu oka i to je 6.4 a to oni smatraju povišenim … ali smatram da je moj secer i dalje bolje korigirana nego kod nekih zdravih osoba. tako da mislim da malo previše kakaju u vezi toga..samo mi paniku naprave ha ha
Nadam se!!!!!!!stvarno mi nikad ne kasni.kad bi mi prije zakasnila a to je bilo samo dva puta,to je značila trudnoća!!!!!!!!!!hvala ti draga na podršci…
Drzim fige i 27.3 ce biti potvrdeno 😁😁😁😁
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Nadam se!!!!!!!stvarno mi nikad ne kasni.kad bi mi prije zakasnila a to je bilo samo dva puta,to je značila trudnoća!!!!!!!!!!hvala ti draga na podršci…
Drzim fige i 27.3 ce biti potvrdeno 😁😁😁😁
Nadam se M.lady,al isto ću ja polovicom sljedećeg tjedna opet napravit test
Devojkeee treba mi necije mišljenje. Prošli mesec sam dobila 11.2. I posle smo počeli da radimo na bebi, tačnije prestali smo da se čuvamo pa ako se desi. Ja sam sada ovog meseca 6.3. Imala roze sekret koji je trajao čini mi se samo taj dan, možda i sutradan ne mogu da se setim, i tog dana sam imala blage grčeve u stomaku i leđima. Posle toga nekoliko dana sam imala pritisak u donjem delu stomaka i to uglavnom uveče kada legnem da spavam. Menstruaciju sam trebala da dobijem 10.3. Ali nisam. I danas baš kad sam krenula da vadim betu, počeli su mi užasni bolovi u stomaku i ledjima i dobila sam. Posle nedelju dana kašnjenja a inače mi nikada ne kasni, a sada mi je kasnila nedelju dana. Da li je neka od vas bila u sličnoj situaciji? Baš sam uplašena.😢😢
Kakve su ti misli, takav ti je život! ☺
Devojkeee treba mi necije mišljenje. Prošli mesec sam dobila 11.2. I posle smo počeli da radimo na bebi, tačnije prestali smo da se čuvamo pa ako se desi. Ja sam sada ovog meseca 6.3. Imala roze sekret koji je trajao čini mi se samo taj dan, možda i sutradan ne mogu da se setim, i tog dana sam imala blage grčeve u stomaku i leđima. Posle toga nekoliko dana sam imala pritisak u donjem delu stomaka i to uglavnom uveče kada legnem da spavam. Menstruaciju sam trebala da dobijem 10.3. Ali nisam. I danas baš kad sam krenula da vadim betu, počeli su mi užasni bolovi u stomaku i ledjima i dobila sam. Posle nedelju dana kašnjenja a inače mi nikada ne kasni, a sada mi je kasnila nedelju dana. Da li je neka od vas bila u sličnoj situaciji? Baš sam uplašena.😢😢
ufffffffff!!!!!!!!!!!evo i ja sam trebala da dobijem u ponedjeljak a nisam.i isto mi nikad ne kasni.zadnju sam imala 12.02.znači blizu smo a ciklusi su mi 29 dana.radila test i negativan,pa se ja tješim da je još mala trudnoća.u ginekologice sam 27.03.ufffff sad si me baš draga u depr.bacila!!!!!!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji