Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    16. Ožujak 2017. 14:42

Ja ih krenem koristiti od 9dc,  kad bude pozitivna znači da treba odmah u akciju jer će ovulacija biti u roku 24-36 sati, a spermići trebaju već čekati 

sarajka
    16. Ožujak 2017. 15:17

nena27

Netko je pitao za hsg ja sam bila prošli mjesec, radili su mi rendgenski i bolilo je pa dosta nisam očekivala. Ja sam bila uvjerena da su mi prohodni ( tako je i bilo) ali ta bol. Uglavnom postoji to i ultrazvučno navodno je to manje bolno, ali moj ginekolog mi je rekao da on baš ne voli žene (kao u šali) i da on onda pošalje na ovo koje je bolnije da rastepe sve te priraslice ako postoje ili začepljenje. Bila sam u bolnici od jutra do nekih 3 sata ležala sam u bolničkoj sobi a mislila sam da će mi to obaviti za pola sata, dobiješ raznorazne koktelčiće tipa normabel, apaurin ali i sa tim me je bolilo pogotovo puštanje tog kontrasta boli koja ti ne da disati, oblije te hladan znoj sva sreća pa traje par sekundi. Pošto sam ja to prošli mjesec imala u 11 dc odnos sam imala tek nakon 2 dana i ništa se nije uhvatilo. Ovaj mjesec sam se trudila i evo baš mi je ludnica na poslu mene stomak počeo boliti kao da ću dobiti a danas mi je tek 22dc i 9dpo reko koji vrag pa neće valjda toliko uraniti ne znam što da mislim

Ja planiram da uradim hsg, objasnili su mi da je rendgenski bolji od ultrazvucnog i zato preporucuju rtg hsg. Navodno da dosta zena zatrudni nakon te pretrage jer cesto se desi da kontrast procepi i prosiri jajovode... Moguce da neces ni dobiti... Simptomi trudnoce su vrlo slicni PMS-u. Sretno draga!

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

nena27
    16. Ožujak 2017. 17:53

Eh da bilo bi lijepo napokon nakon 2godine, ginekolog mi je i rekao da su najveće šanse iza hsg-a. Idi nemaš što izgubit sve se to preživi i preboli ali da boli, boli i samo to umetanje svega cjevčica, željeza, kad vidim sliku od rendgena nisi ni svjestan šta su ti gurnili

16. Ožujak 2017. 19:37

Evo da Vam javim,nisam stigla u utorak.
    Nije rekao spol jer se mali/a branio,samo je noge misao...sad je 17 TT pa me naručio opet u 20.TT...za sad je sve ok,jedino šta ti seceri divljaju čas su niski čas visoki...
    I jos uz to sve ,lijepo vrijeme naravno lakše se obukla i sad lijepo lezim i pijem čaj jer sam se prehladila ... pa mi jos i od tog secer skače. ..ahhh...

Držite se pusa

bejb23
    16. Ožujak 2017. 20:12

ValentinaA

Evo da Vam javim,nisam stigla u utorak.
    Nije rekao spol jer se mali/a branio,samo je noge misao…sad je 17 TT pa me naručio opet u 20.TT…za sad je sve ok,jedino šta ti seceri divljaju čas su niski čas visoki…
    I jos uz to sve ,lijepo vrijeme naravno lakše se obukla i sad lijepo lezim i pijem čaj jer sam se prehladila … pa mi jos i od tog secer skače. ..ahhh…

Držite se pusa

Drago mi je da je sve ok s bebacom! :) 
    Cuvaj se i brzo ozdravi! 😚

💗Baby E💗

16. Ožujak 2017. 21:22

Bejb,hvala. .nadam se da ce i do kraja tako biti...
    Samo me muče ovi poviseni seceri,valjda nece ništa biti :-/ ... ah na neke stvari čovjek ne može utjecati!

Kako si ti?

mono1111
    16. Ožujak 2017. 22:56

Cure,
    Ima jako puno postova pa ne mogu sve pohvatati.

Kathryn,
    Koje pretrage sve moras napraviti osim HSG?? Gdje si bila na humanoj??

Baby123,
    Mozda najbolje da izvadis betu...ona je najbolji pokazatelj da li je T u pitanju.

Znatizeljna,
    Ja koristim roze lh trakice s ebaya, meni su te najbolje.
    Kao sto je Nena napisala i ja ih takodjer koristim od negdje 9 dc, oko 16 dc mi je O, kada testna crta potamni isto kao i kontrolna O nastupa u slijedecih 12 do 36 h i tada kada uhvatis taj lh pik je najbolje odmah imati odnos.

Valentina,
    Koje tebi secere vade??? Koje pretrage radis za kontrolu secera?

bejb23
    17. Ožujak 2017. 00:05

ValentinaA

Bejb,hvala. .nadam se da ce i do kraja tako biti…
    Samo me muče ovi poviseni seceri,valjda nece ništa biti :-/ … ah na neke stvari čovjek ne može utjecati!

Kako si ti?

Vjerujem da ce sve biti u redu. Cuvaj se sto vise mozes :) 
    A dobro. Danas me boli desni jajnik, pretpostavljam zbog O, nadam se da ce uspjeti ovaj ciklus :) 

💗Baby E💗

• baby123
    17. Ožujak 2017. 08:38

dobro jutro curke.Valentina drago mi je što trudnoća napreduje i što si ostala s nama trudilicama.
    evo moje mjesečnice još uvik nema,ginekologica me naručila 27.03.kazala mi je da nema potrebe mučit me po bolnici za vađenje bete,nego ako je trudnoća u pitanju do 27.03,če vidjet i ona.eto.sad samo da do tada ne dođe,a ja ću polovinpm sljedećeg tjedna opet radit test.

• Elviramagistic
    17. Ožujak 2017. 08:56

baby123

dobro jutro curke.Valentina drago mi je što trudnoća napreduje i što si ostala s nama trudilicama.
    evo moje mjesečnice još uvik nema,ginekologica me naručila 27.03.kazala mi je da nema potrebe mučit me po bolnici za vađenje bete,nego ako je trudnoća u pitanju do 27.03,če vidjet i ona.eto.sad samo da do tada ne dođe,a ja ću polovinpm sljedećeg tjedna opet radit test.

Ma draga tebi kasni vec debelo..mislim da ti se slj.tjedan treba svakako plus pojaviti :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI