Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby123
    16. Ožujak 2017. 09:15

a trebala je bit oko 27.02

little baby
    16. Ožujak 2017. 09:21

Baby123 mozda je stvarno ovulacija kasnije bila pa test jos pokazuje negativno. Najbolje da odes izvadit betu pa ces znati na cemu si. Ja navijam za veliki pluuusssiiiccc!!!!!!!!!!!

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• baby123
    16. Ožujak 2017. 09:25

ajme to u mom mjestu ne rade nigdi nego moram u split u bolnicu....ajme tlakea može i ginekologica valjda pregledom utvrdit...valjda nije još rano

• Elviramagistic
    16. Ožujak 2017. 10:00

baby123

ajme to u mom mjestu ne rade nigdi nego moram u split u bolnicu….ajme tlakea može i ginekologica valjda pregledom utvrdit…valjda nije još rano

ako ti test ne kaze onda ni ginekologica ne moze pregledom nista vidjeti..oni mogu vidjeti kad je trudnoca 5-6 tjedana..tako da ce te sigurno poslati na betu

okozeleno
    16. Ožujak 2017. 10:26

Hey girls...

evo kod mene pomaka... stiže vještica sa 3 dana kašnjenja...
    sad iovo nanovo, ali ovaj ciklus preskačemo... ja imam neki seminar, njega ne bude radi posla nekoliko dana, pod velikim smo stresom i jednostavno ne želimo forsirati... budemo se opet bacili na posao za mjesec dana...

Baby123, ajd držim fige da je to ipak to, makar malo zeza sve skupa... ti si nam još jedina nada za ovu veljaču... heh

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

• baby123
    16. Ožujak 2017. 10:31

okozeleno

Hey girls…

evo kod mene pomaka… stiže vještica sa 3 dana kašnjenja…
    sad iovo nanovo, ali ovaj ciklus preskačemo… ja imam neki seminar, njega ne bude radi posla nekoliko dana, pod velikim smo stresom i jednostavno ne želimo forsirati… budemo se opet bacili na posao za mjesec dana…

Baby123, ajd držim fige da je to ipak to, makar malo zeza sve skupa… ti si nam još jedina nada za ovu veljaču… heh

ufff oko zeleno sad sam već nervozna kad si i ti dobila...šmrcnadala sam se da češ bar ti uhvatit ++++ sa mnom!!!!!!!!!!!!a ništa nam ne preostaje sa mnom nego ČEKA!!!!!!!!!!

okozeleno
    16. Ožujak 2017. 10:37

a šta ćeš... baš me neće... vještica siguno dolazi, počelo me bolit i imam blago smećkasti iscjedak... stići će ona kroz koji sat...
    nemam pojma što se događa i zašto ne uspijevamo... ono, znam da su to samo 3 ciklusa, ali do sad sam već dvaput zatrudnila doslovce u prvom ciklusu i zato me sad ovo zabrinjava...

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

sarajka
    16. Ožujak 2017. 10:39

mono1111

Waiting i Sarajka,
    Nadam se da ce vam napokon uspjeti uskoro ! Svu srecu zelim !!!
    Waiting, gdje ides na mpo??

Baby 123,
    Zao mi je sto je test negativan. Ne znas jelda kad je O bila??

Hvala mono1111 !  Nadam se da ce nam svim uspjeti ubrzo...

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• M.lady
    16. Ožujak 2017. 10:43

Curke nesto me zanima, u prvi mjesec sam.dobila 3 dana kasnije m znaci ciklus je bio 25 dana, u drugi mjesec nakon 29 dana. Sada posto ja ne osjecam ovulaciju, nemam nikakve bolove i sl. Sto mislite lad bi trebala biti? Aplikacija moj kalendar mi nije bas pouzdana po njihovom pokazovanju.

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• M.lady
    16. Ožujak 2017. 10:43

M.lady

Curke nesto me zanima, u prvi mjesec sam.dobila 3 dana kasnije m znaci ciklus je bio 25 dana, u drugi mjesec nakon 29 dana. Sada posto ja ne osjecam ovulaciju, nemam nikakve bolove i sl. Sto mislite lad bi trebala biti? Aplikacija moj kalendar mi nije bas pouzdana po njihovom pokazovanju.

Ne tri dana kasnije vec ranije, zeznila sam se 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI