Baby123 mozda je stvarno ovulacija kasnije bila pa test jos pokazuje negativno. Najbolje da odes izvadit betu pa ces znati na cemu si. Ja navijam za veliki pluuusssiiiccc!!!!!!!!!!!

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
ajme to u mom mjestu ne rade nigdi nego moram u split u bolnicu....ajme tlakea može i ginekologica valjda pregledom utvrdit...valjda nije još rano
ajme to u mom mjestu ne rade nigdi nego moram u split u bolnicu….ajme tlakea može i ginekologica valjda pregledom utvrdit…valjda nije još rano
ako ti test ne kaze onda ni ginekologica ne moze pregledom nista vidjeti..oni mogu vidjeti kad je trudnoca 5-6 tjedana..tako da ce te sigurno poslati na betu

Hey girls...
evo kod mene pomaka... stiže vještica sa 3 dana kašnjenja...
sad iovo nanovo, ali ovaj ciklus preskačemo... ja imam neki seminar, njega ne bude radi posla nekoliko dana, pod velikim smo stresom i jednostavno ne želimo forsirati... budemo se opet bacili na posao za mjesec dana...
Baby123, ajd držim fige da je to ipak to, makar malo zeza sve skupa... ti si nam još jedina nada za ovu veljaču... heh

Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Hey girls…
evo kod mene pomaka… stiže vještica sa 3 dana kašnjenja…
sad iovo nanovo, ali ovaj ciklus preskačemo… ja imam neki seminar, njega ne bude radi posla nekoliko dana, pod velikim smo stresom i jednostavno ne želimo forsirati… budemo se opet bacili na posao za mjesec dana…
Baby123, ajd držim fige da je to ipak to, makar malo zeza sve skupa… ti si nam još jedina nada za ovu veljaču… heh
ufff oko zeleno sad sam već nervozna kad si i ti dobila...šmrcnadala sam se da češ bar ti uhvatit ++++ sa mnom!!!!!!!!!!!!a ništa nam ne preostaje sa mnom nego ČEKA!!!!!!!!!!
a šta ćeš... baš me neće... vještica siguno dolazi, počelo me bolit i imam blago smećkasti iscjedak... stići će ona kroz koji sat...
nemam pojma što se događa i zašto ne uspijevamo... ono, znam da su to samo 3 ciklusa, ali do sad sam već dvaput zatrudnila doslovce u prvom ciklusu i zato me sad ovo zabrinjava...

Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Waiting i Sarajka,
Nadam se da ce vam napokon uspjeti uskoro ! Svu srecu zelim !!!
Waiting, gdje ides na mpo??
Baby 123,
Zao mi je sto je test negativan. Ne znas jelda kad je O bila??
Hvala mono1111 ! Nadam se da ce nam svim uspjeti ubrzo...
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Curke nesto me zanima, u prvi mjesec sam.dobila 3 dana kasnije m znaci ciklus je bio 25 dana, u drugi mjesec nakon 29 dana. Sada posto ja ne osjecam ovulaciju, nemam nikakve bolove i sl. Sto mislite lad bi trebala biti? Aplikacija moj kalendar mi nije bas pouzdana po njihovom pokazovanju.

💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Curke nesto me zanima, u prvi mjesec sam.dobila 3 dana kasnije m znaci ciklus je bio 25 dana, u drugi mjesec nakon 29 dana. Sada posto ja ne osjecam ovulaciju, nemam nikakve bolove i sl. Sto mislite lad bi trebala biti? Aplikacija moj kalendar mi nije bas pouzdana po njihovom pokazovanju.
Ne tri dana kasnije vec ranije, zeznila sam se

💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji