Pozz drage moje :))).evo mene opet nakon malo duzeg vremena...naime imam pitanje...jucer mi je bila ovulacija i ja i muz smo imali odnos...jutros sam se probudila sa velikom boli u lijevom jajniku...i popila sam tabletu al nije bas puno pomoglo...jel koja od vas imala slicna iskustva???
28💃
37🦸🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
Prva tura klomida u 4.mj 2024.
Wannabemama,
Moguce da je bas O bila u tom trenutku ili su se susreli j.s.i spermij, meni je prvi put kad sam.ostala T bas.isto bila jaka bol u jajniku slijed.dan i taj ciklus sam ostala bila T, dok inace nemam bolove nikakve skoro nikada u vrijeme O.
Mozda ne bi bilo pametno piti bilo kakve tablete posto planiras T, jer sve to moze utjecati tako rano. Naravno da nista ne moze biti od jedne tablete Ibuprofena npr.ali za svaki slucaj radje nemoj, tj.bar ja ne bi pila na tvom mjestu.
Drzim fige da je upravo ovaj mjesec dobitni !!
Kao i ostalim curama koje iscekuju plus !
mono1111
Mene inace nikad ne boli tokom ovulacije..zato me ovo sad i je malo zabrinulo...a jucer sam imala prozirni iscjedak ko bjelanjak od jajeta tako da sam sigurna da je ovulacija bila jucer...a jutros pa evo sve do sada me bas boli u lijevom jajniku...ja se stvaaarno vise nadam da ovo bude dobitni mjesec! 😊😊😊😊
28💃
37🦸🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
Ja upravo dobila :( a bas sam bila uvjerena da ce biti plusic :( jos cekam ostale cure i nadam se da ce biti pluseva :)
Lijep pozdrav drage moje trudilice,
Evo da se i ja javim nakon duzeg vremena. Vidim da je dosta starih trudilica otislo sa foruma, nadam se da su se uspjele ostvariti kao majke. 😊 Onima koje to jos nisu uspjele, zelim da se to sto prije desi! Kao i sebi, naravno. 😄 Ja sam pokusala da se malo rasteretim, da ne citam nista vezano za ovu temu, da se opustim ali nazalost rezultata nema, pa nema!😞 Nedavno sam opet radila neke nalaze, bila na pregledu na jednoj IVF klinici gdje su mi predlozili da uradim prohodnost jajovoda. Misle da bi to mozda mogao biti uzrok...Da li je neka od vas to radila i kakva su iskustva? ☺
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Ja upravo dobila :( a bas sam bila uvjerena da ce biti plusic :( jos cekam ostale cure i nadam se da ce biti pluseva :)
A joj a baš sam se nadala da čemo obje uhvatit plusić...a šta da ti kažem nego navijam za sljedeći mjesec...napadni mužeka čim završi vještica.tebi je koliko se sječam danas i trebala doći jeli????a ništa ostajem još ja da vam možda ulijem bar malo nade za sljedeći mjesec...drži te mi fige....ima li još koja trudilica koja sa mnom odbrojava???????
Lijep pozdrav drage moje trudilice,
Evo da se i ja javim nakon duzeg vremena. Vidim da je dosta starih trudilica otislo sa foruma, nadam se da su se uspjele ostvariti kao majke. 😊 Onima koje to jos nisu uspjele, zelim da se to sto prije desi! Kao i sebi, naravno. 😄 Ja sam pokusala da se malo rasteretim, da ne citam nista vezano za ovu temu, da se opustim ali nazalost rezultata nema, pa nema!😞 Nedavno sam opet radila neke nalaze, bila na pregledu na jednoj IVF klinici gdje su mi predlozili da uradim prohodnost jajovoda. Misle da bi to mozda mogao biti uzrok…Da li je neka od vas to radila i kakva su iskustva? ☺
pozdrav Sarajka!!!!!!!!! koliko se dugo trudite ti i muž?!?! znam da su ovdje išle neke ženice al nemogu se sijetit koja točno?!?! javit če ti se sigurno brzo one koje jesu!!!!A ja ti držim fige i navijam da i ti ugledaš napokon ++++!!!!!!!!!prihvati sve što ti se savjetuje pa i to za jajnike!!!!!!!!
mono1111
Mene inace nikad ne boli tokom ovulacije..zato me ovo sad i je malo zabrinulo…a jucer sam imala prozirni iscjedak ko bjelanjak od jajeta tako da sam sigurna da je ovulacija bila jucer…a jutros pa evo sve do sada me bas boli u lijevom jajniku…ja se stvaaarno vise nadam da ovo bude dobitni mjesec! 😊😊😊😊
Vjerovatno si ovulirala u lijevom jajniku zato te i boli. Tako da iscekujemo i tvoj plusic 😍😍
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Joj draga bas mi je zao 😑😑 nema predaje, nadamo se iduci mjesec tvome, mome i ostalim plusicima 😍😍
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
mono1111
Mene inace nikad ne boli tokom ovulacije..zato me ovo sad i je malo zabrinulo…a jucer sam imala prozirni iscjedak ko bjelanjak od jajeta tako da sam sigurna da je ovulacija bila jucer…a jutros pa evo sve do sada me bas boli u lijevom jajniku…ja se stvaaarno vise nadam da ovo bude dobitni mjesec! 😊😊😊😊
Vjerovatno si ovulirala u lijevom jajniku zato te i boli. Tako da iscekujemo i tvoj plusic 😍😍
Joojj daj Bože...ali jel moguće da me cijeli dan boli?
28💃
37🦸🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji