Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    15. Ožujak 2017. 17:35

WannaBeMama

M.lady

WannaBeMama

mono1111
    Mene inace nikad ne boli tokom ovulacije..zato me ovo sad i je malo zabrinulo…a jucer sam imala prozirni iscjedak ko bjelanjak od jajeta tako da sam sigurna da je ovulacija bila jucer…a jutros pa evo sve do sada me bas boli u lijevom jajniku…ja se stvaaarno vise nadam da ovo bude dobitni mjesec! 😊😊😊😊

Vjerovatno si ovulirala u lijevom jajniku zato te i boli. Tako da iscekujemo i tvoj plusic 😍😍

Joojj daj Bože…ali jel moguće da me cijeli dan boli?

A mozda ti je dns ovulacija? Jer inace bole jajnici i trbuh kad je ovulacija

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Elviramagistic
    15. Ožujak 2017. 18:20

Cure ja se tjesim da se prvi macici bacaju u vodu posto je ovo bio prvi ciklus da smo radili na bebi.. :) cekamo rezultate od ostalih..sutra ujutro vec u 7 i nadam se plusevima :)) a mi ostale odbrojavamo do slj.ciklusa

• Elviramagistic
    15. Ožujak 2017. 18:29

baby123

Elviramagistic

Ja upravo dobila :( a bas sam bila uvjerena da ce biti plusic :( jos cekam ostale cure i nadam se da ce biti pluseva :)

A joj a baš sam se nadala da čemo obje uhvatit plusić…a šta da ti kažem nego navijam za sljedeći mjesec…napadni mužeka čim završi vještica.tebi je koliko se sječam danas i trebala doći jeli????a ništa ostajem još ja da vam možda ulijem bar malo nade za sljedeći mjesec…drži te mi fige….ima li još koja trudilica koja sa mnom odbrojava???????

Jucer mi je trebala doci ili danas..vecinom su mi ciklusi 25 dana ali zna se dog.i 26 dana pa se ja ponadala..i vecinom dobijem ujutro i jos kad sam danas ujutro vidjela nista bila sam sva happy kad ono oko 3 šipak..došla je..

WannaBeMama
    15. Ožujak 2017. 18:31

M.lady

WannaBeMama

M.lady

WannaBeMama

mono1111
    Mene inace nikad ne boli tokom ovulacije..zato me ovo sad i je malo zabrinulo…a jucer sam imala prozirni iscjedak ko bjelanjak od jajeta tako da sam sigurna da je ovulacija bila jucer…a jutros pa evo sve do sada me bas boli u lijevom jajniku…ja se stvaaarno vise nadam da ovo bude dobitni mjesec! 😊😊😊😊

Vjerovatno si ovulirala u lijevom jajniku zato te i boli. Tako da iscekujemo i tvoj plusic 😍😍

A do sada me nikad nije bolilo tokom ovulacije...a ko će znat što je...bože daj da bude + ...😊😊😊

28💃
    37🦸🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.

• M.lady
    15. Ožujak 2017. 18:41

WannaBeMama

M.lady

WannaBeMama

M.lady

WannaBeMama

mono1111

A do sada me nikad nije bolilo tokom ovulacije…a ko će znat što je…bože daj da bude + …😊😊😊

Ma oce, mora 😃

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• M.lady
    15. Ožujak 2017. 18:44

Elviramagistic

Cure ja se tjesim da se prvi macici bacaju u vodu posto je ovo bio prvi ciklus da smo radili na bebi.. :) cekamo rezultate od ostalih..sutra ujutro vec u 7 i nadam se plusevima :)) a mi ostale odbrojavamo do 

Neka

Elviramagistic

Cure ja se tjesim da se prvi macici bacaju u vodu posto je ovo bio prvi ciklus da smo radili na bebi.. :) cekamo rezultate od ostalih..sutra ujutro vec u 7 i nadam se plusevima :)) a mi ostale odbrojavamo do slj.ciklusa

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• M.lady
    15. Ožujak 2017. 18:44

Elviramagistic

Cure ja se tjesim da se prvi macici bacaju u vodu posto je ovo bio prvi ciklus da smo radili na bebi.. :) cekamo rezultate od ostalih..sutra ujutro vec u 7 i nadam se plusevima :)) a mi ostale odbrojavamo do 

Neka

Elviramagistic

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

mono1111
    15. Ožujak 2017. 19:57

Wannabemama,
    Kazu da je najbolje imati odnos kada je plodni iscjedak kao bjelanjak, ali mislim da nakon tog iscjedka nastupa O. Moguce je da ti je O stvatno dns bila.
    Drzum fige

• Elviramagistic
    15. Ožujak 2017. 20:20

M.lady

Elviramagistic

Neka

Elviramagistic

Neka ti bude prvi i zadnji.. meni je sad 6 nadam se zadnji 😃😃 bice to dobro, mora.. vec iduci misec cemo docekati svoje plusice 😘

Ma docekat cemo :)

sarajka
    15. Ožujak 2017. 20:38

baby123

Sarajka

Lijep pozdrav drage moje trudilice,
    Evo da se i ja javim nakon duzeg vremena. Vidim da je dosta starih trudilica otislo sa foruma, nadam se da su se uspjele ostvariti kao majke. 😊 Onima koje to jos nisu uspjele, zelim da se to sto prije desi! Kao i sebi, naravno. 😄 Ja sam pokusala da se malo rasteretim, da ne citam nista vezano za ovu temu, da se opustim ali nazalost rezultata nema, pa nema!😞 Nedavno sam opet radila neke nalaze, bila na pregledu na jednoj IVF klinici gdje su mi predlozili da uradim prohodnost jajovoda. Misle da bi to mozda mogao biti uzrok…Da li je neka od vas to radila i kakva su iskustva? ☺

pozdrav Sarajka!!!!!!!!! koliko se dugo trudite ti i muž?!?! znam da su ovdje išle neke ženice al nemogu se sijetit koja točno?!?! javit če ti se sigurno brzo one koje jesu!!!!A ja ti držim fige i navijam da i ti ugledaš napokon ++++!!!!!!!!!prihvati sve što ti se savjetuje pa i to za jajnike!!!!!!!!

baby123 hvala ti za podrsku!😘 Trudimo se skoro dvije godine ali bezuspjesno. Pokusala sam koristiti razne preparate, pratiti plodne dane sa lh trakicama ali opet nista...😒 Ovaj mjesec koristim maybe baby, ali malo me zbunjuje jer pokazuje da nisam u plodnom razdoblju iako sam juce imala iscjedak kao bjelanjak a danas ovulacijsku bol... Vidjecemo sta ce narednih dana pokazati a svakako da cu uraditi i prohodnost u jednom od narednih ciklusa. Tebi zelim da ujutro ugledas plusic i uzivas u trudnickim danima! 😊

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.