Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    15. Ožujak 2017. 08:03

Nije dosla ni danas ujutro :)))) sretna sam ko malo dijete mada ne bi smjela biti jer stigne jos doci..inace mi je 25-26 dana ciklus al par puta na godinu zna biti 27 pa cak i 30 dana..btw danas mi je 26 dan i inace uvijek ujutro dobim :)

• baby123
    15. Ožujak 2017. 08:32

Elviramagistic

Nije dosla ni danas ujutro :)))) sretna sam ko malo dijete mada ne bi smjela biti jer stigne jos doci..inace mi je 25-26 dana ciklus al par puta na godinu zna biti 27 pa cak i 30 dana..btw danas mi je 26 dan i inace uvijek ujutro dobim :)

opa nadam se da neće ni doći!!!!!!!!!!evo nije ni meni došla i nadam se da do sutra neće.
    Jer ujutro rano ja pi,piiiiiiii......

• M.lady
    15. Ožujak 2017. 08:42

baby123

Elviramagistic

opa nadam se da neće ni doći!!!!!!!!!!evo nije ni meni došla i nadam se da do sutra neće.
    Jer ujutro rano ja pi,piiiiiiii……

Ajde cure jos sutra pa nas razveselite 😁😁😁😁

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• baby123
    15. Ožujak 2017. 08:54

M.lady do 07.00 javimmmmm

little baby
    15. Ožujak 2017. 09:12

Sreetnooo curee!!!!! Nadam se da ćete ugledat svoje plusićeeee

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• M.lady
    15. Ožujak 2017. 09:24

baby123

Obavezno 😘😘

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• baby123
    15. Ožujak 2017. 09:28

TeaMa

M.lady

baby123

Obavezno 😘😘

hvala vam kraljice moje na podrški....da i budem trudna ostat ću ja tu s vama i nastavit navijat za vas sve!!!!!!!!

• Elviramagistic
    15. Ožujak 2017. 09:39

baby123

TeaMa

M.lady

baby123

Obavezno 😘😘

hvala vam kraljice moje na podrški….da i budem trudna ostat ću ja tu s vama i nastavit navijat za vas sve!!!!!!!!

Hvala svima :)) ja nisam pametna dal da sutra napravim test ujutro ili da cekam do subote ako ne procurim..ne znam dal ce biti prerano

• baby123
    15. Ožujak 2017. 09:50

a neznam šta bi ti rekla...kupi 2,pa jeda napravi ujutro,pa ako ti bude negativan a mjesečnica ne dođe, ponovi u subotu.

• Elviramagistic
    15. Ožujak 2017. 10:00

baby123

a neznam šta bi ti rekla…kupi 2,pa jeda napravi ujutro,pa ako ti bude negativan a mjesečnica ne dođe, ponovi u subotu.

Pa cak sam i o tom razmisljala..jer sutra cw biti 10 ili 11 dan poslje ovulacije :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.