Nije dosla ni danas ujutro :)))) sretna sam ko malo dijete mada ne bi smjela biti jer stigne jos doci..inace mi je 25-26 dana ciklus al par puta na godinu zna biti 27 pa cak i 30 dana..btw danas mi je 26 dan i inace uvijek ujutro dobim :)
Nije dosla ni danas ujutro :)))) sretna sam ko malo dijete mada ne bi smjela biti jer stigne jos doci..inace mi je 25-26 dana ciklus al par puta na godinu zna biti 27 pa cak i 30 dana..btw danas mi je 26 dan i inace uvijek ujutro dobim :)
opa nadam se da neće ni doći!!!!!!!!!!evo nije ni meni došla i nadam se da do sutra neće.
Jer ujutro rano ja pi,piiiiiiii......
opa nadam se da neće ni doći!!!!!!!!!!evo nije ni meni došla i nadam se da do sutra neće.
Jer ujutro rano ja pi,piiiiiiii……
Ajde cure jos sutra pa nas razveselite 😁😁😁😁
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Sreetnooo curee!!!!! Nadam se da ćete ugledat svoje plusićeeee
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sreetnooo curee!!!!! Nadam se da ćete ugledat svoje plusićeeee
M.lady do 07.00 javimmmmm
Obavezno 😘😘
hvala vam kraljice moje na podrški....da i budem trudna ostat ću ja tu s vama i nastavit navijat za vas sve!!!!!!!!
Sreetnooo curee!!!!! Nadam se da ćete ugledat svoje plusićeeeeM.lady do 07.00 javimmmmm
Obavezno 😘😘
hvala vam kraljice moje na podrški….da i budem trudna ostat ću ja tu s vama i nastavit navijat za vas sve!!!!!!!!
Hvala svima :)) ja nisam pametna dal da sutra napravim test ujutro ili da cekam do subote ako ne procurim..ne znam dal ce biti prerano
a neznam šta bi ti rekla...kupi 2,pa jeda napravi ujutro,pa ako ti bude negativan a mjesečnica ne dođe, ponovi u subotu.
a neznam šta bi ti rekla…kupi 2,pa jeda napravi ujutro,pa ako ti bude negativan a mjesečnica ne dođe, ponovi u subotu.
Pa cak sam i o tom razmisljala..jer sutra cw biti 10 ili 11 dan poslje ovulacije :)
Sortiraj odgovore
Najstariji