Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    14. Ožujak 2017. 11:31

mono1111

Bejb,

A evo…ok sam. Bilo je i boljih dana. Kao da sam dosla pred zid, i ne znam kamo dalje. Jos M nisam dobila, osim ako je onaj iscjedak bio, ne znam kad cu je dobiti ni kad ju mogu ocekivati, a valjda cu dobiti tu neku stimulaciju, ne znam nista. Idem sutra opet u Petrovu, u ambulantu kod svoje dokt.pa.cu valjda znati vise.
    Kako si ti??

Uhh, valjda ti je to sad takav period da imas osjecaj da si dosla pred zid. Jaka si i ne posustaj. Samo pozitiva. Vjerujem da ce se uskoro sve posloziti kako treba :) 
    A dobro sam, ne mogu se pozaliti. Jos se nisam toliko opteretila sto nam se nije uhvatilo odmah kao vecini nasih prijatelja, ali sto cu sad. Polazem nade u ovaj mjesec :D 

💗Baby E💗

bejb23
    14. Ožujak 2017. 11:35

Oko zeleno, mozda je bila kasna ovulacija pa se ne moze jos vidjet na testu. Nadam se da je plus :) 
    Nije me bilo dva dana pa hvatam kome sve kasni. Trima curama?? :))) 

💗Baby E💗

nena27
    14. Ožujak 2017. 12:25

Ni ja ništa ne mogu pohvatati ali vam želim + svima kojima kasni 

• Elviramagistic
    14. Ožujak 2017. 12:51

baby123

Elviramagistic

baby123

Ej curke moje!!!!!!!!!evo meni još mjesečnice nema!!!!!!!Jutros sam već optimističnija pošto nije stigla,jer mi je stvarno uvik točna.može jedino doći dan,dva ranije,a nikad ne kasni osim u trudnoći.vjerojatno je mala trudnoća u pitanju i test jučer nije pokazao.a jučer je i trebala doć.tako ga neću raditi do četvrtka.nadam se +++++.i navijam za vas sve,neka vam ovaj mjesec bude pun pogodak….Simptomi trenutni su mi osjetljive grudi,osječaj da ću svaki čas procurit,lagana bol u leđima.buđenje po noći.

Ni meni nije danas ujutro dosla pa se nadam mada stigne jos navecer ili sutra :) imam sve simptome kao i ti osim sto bol u ledima nije mala..danas ujjtro me drzala jedno vrijeme..

ajme draga držim fige!!!!!!!koji će nam ovo biti boom sa plusićima nadam seeee

Da si barem u pravu..al meni tehnicki jos ne kasni..ima vremena doci cijeli dan i noc..vec sam 20 put bila na wc-u i gledala jer imam osjexaj da sam procurila svako malo

neo
    14. Ožujak 2017. 13:47

baby123

Ej curke moje!!!!!!!!!evo meni još mjesečnice nema!!!!!!!Jutros sam već optimističnija pošto nije stigla,jer mi je stvarno uvik točna.može jedino doći dan,dva ranije,a nikad ne kasni osim u trudnoći.vjerojatno je mala trudnoća u pitanju i test jučer nije pokazao.a jučer je i trebala doć.tako ga neću raditi do četvrtka.nadam se +++++.i navijam za vas sve,neka vam ovaj mjesec bude pun pogodak….Simptomi trenutni su mi osjetljive grudi,osječaj da ću svaki čas procurit,lagana bol u leđima.buđenje po noći.

Ni moja nije stigla. I ja cekam cetvrtak da ponovim test. Meni je trbuh katastrofa,boli ko prvi dan kad dobim s kasni sad vec 4 dana.

url=https://lilypie.com]

neo
    14. Ožujak 2017. 14:29

Curke kojima kasni...
    Kakvo vam je stanje sa temperaturom?

• Elviramagistic
    14. Ožujak 2017. 14:36

neo

Curke kojima kasni…
    Kakvo vam je stanje sa temperaturom?

Iskreno nisam ni mjerila i ne znam..znam da me glava boljela jucer evo i danas opet a ne usudim se popit tabletu jer na svakoj pise da steti i da se nesmiju piti u trudnoci a ne znam dal sam trudna pa sam paranoicna..inace je povisena temperatura ili? 

14. Ožujak 2017. 14:36

Cure, javite se ako imate slično iskustvo, dakle, unatrag nekoliko mjeseci sam imala krvarenja između ciklusa pa sam pila duphastone i estrofem pa je jedan mjesec bilo sve ok i sada mi kasni već 9 dana. Test sam radila nakon 5-6 dana nakon što je kasnila i bio je negativan. Ginekologica mi je prošli put rekla da ako opet budu neredoviti ciklusi da ću morati piti kontracepcijske tablete barem 6 mjeseci da se stabilizira ciklus. E sad, mene zanima je li postoji neko drugo rješenje jer mi je predugo vremena pauzirati 6 mjeseci? Nije mi jasno zašto ovoliko kasni kad je prije to bilo uvijek redovito. Hormoni su ok i ultrazvuk.

• Elviramagistic
    14. Ožujak 2017. 14:38

Grazia

Cure, javite se ako imate slično iskustvo, dakle, unatrag nekoliko mjeseci sam imala krvarenja između ciklusa pa sam pila duphastone i estrofem pa je jedan mjesec bilo sve ok i sada mi kasni već 9 dana. Test sam radila nakon 5-6 dana nakon što je kasnila i bio je negativan. Ginekologica mi je prošli put rekla da ako opet budu neredoviti ciklusi da ću morati piti kontracepcijske tablete barem 6 mjeseci da se stabilizira ciklus. E sad, mene zanima je li postoji neko drugo rješenje jer mi je predugo vremena pauzirati 6 mjeseci? Nije mi jasno zašto ovoliko kasni kad je prije to bilo uvijek redovito. Hormoni su ok i ultrazvuk.

Mislim da bi trebala ponoviti test i ako je negativan ici po drugo misljenje..jer mi je to malo previse da pauziras toliko kad znam zene koje par mj.piju duphastone i ostanu trudne posto doprinoai trudnoci i regulira krvarenje..a ti si samo jedanput ga pila

neo
    14. Ožujak 2017. 15:18

Mojoj sreci dosao kraj 😢
    Stigla je gadura

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.