Bejb,
A evo…ok sam. Bilo je i boljih dana. Kao da sam dosla pred zid, i ne znam kamo dalje. Jos M nisam dobila, osim ako je onaj iscjedak bio, ne znam kad cu je dobiti ni kad ju mogu ocekivati, a valjda cu dobiti tu neku stimulaciju, ne znam nista. Idem sutra opet u Petrovu, u ambulantu kod svoje dokt.pa.cu valjda znati vise.
Kako si ti??
Uhh, valjda ti je to sad takav period da imas osjecaj da si dosla pred zid. Jaka si i ne posustaj. Samo pozitiva. Vjerujem da ce se uskoro sve posloziti kako treba :)
A dobro sam, ne mogu se pozaliti. Jos se nisam toliko opteretila sto nam se nije uhvatilo odmah kao vecini nasih prijatelja, ali sto cu sad. Polazem nade u ovaj mjesec :D
💗Baby E💗
Oko zeleno, mozda je bila kasna ovulacija pa se ne moze jos vidjet na testu. Nadam se da je plus :)
Nije me bilo dva dana pa hvatam kome sve kasni. Trima curama?? :)))
💗Baby E💗
Ej curke moje!!!!!!!!!evo meni još mjesečnice nema!!!!!!!Jutros sam već optimističnija pošto nije stigla,jer mi je stvarno uvik točna.može jedino doći dan,dva ranije,a nikad ne kasni osim u trudnoći.vjerojatno je mala trudnoća u pitanju i test jučer nije pokazao.a jučer je i trebala doć.tako ga neću raditi do četvrtka.nadam se +++++.i navijam za vas sve,neka vam ovaj mjesec bude pun pogodak….Simptomi trenutni su mi osjetljive grudi,osječaj da ću svaki čas procurit,lagana bol u leđima.buđenje po noći.
Ni meni nije danas ujutro dosla pa se nadam mada stigne jos navecer ili sutra :) imam sve simptome kao i ti osim sto bol u ledima nije mala..danas ujjtro me drzala jedno vrijeme..
ajme draga držim fige!!!!!!!koji će nam ovo biti boom sa plusićima nadam seeee
Da si barem u pravu..al meni tehnicki jos ne kasni..ima vremena doci cijeli dan i noc..vec sam 20 put bila na wc-u i gledala jer imam osjexaj da sam procurila svako malo
Ej curke moje!!!!!!!!!evo meni još mjesečnice nema!!!!!!!Jutros sam već optimističnija pošto nije stigla,jer mi je stvarno uvik točna.može jedino doći dan,dva ranije,a nikad ne kasni osim u trudnoći.vjerojatno je mala trudnoća u pitanju i test jučer nije pokazao.a jučer je i trebala doć.tako ga neću raditi do četvrtka.nadam se +++++.i navijam za vas sve,neka vam ovaj mjesec bude pun pogodak….Simptomi trenutni su mi osjetljive grudi,osječaj da ću svaki čas procurit,lagana bol u leđima.buđenje po noći.
Ni moja nije stigla. I ja cekam cetvrtak da ponovim test. Meni je trbuh katastrofa,boli ko prvi dan kad dobim s kasni sad vec 4 dana.
url=https://lilypie.com]
Curke kojima kasni...
Kakvo vam je stanje sa temperaturom?
url=https://lilypie.com]
Curke kojima kasni…
Kakvo vam je stanje sa temperaturom?
Iskreno nisam ni mjerila i ne znam..znam da me glava boljela jucer evo i danas opet a ne usudim se popit tabletu jer na svakoj pise da steti i da se nesmiju piti u trudnoci a ne znam dal sam trudna pa sam paranoicna..inace je povisena temperatura ili?
Cure, javite se ako imate slično iskustvo, dakle, unatrag nekoliko mjeseci sam imala krvarenja između ciklusa pa sam pila duphastone i estrofem pa je jedan mjesec bilo sve ok i sada mi kasni već 9 dana. Test sam radila nakon 5-6 dana nakon što je kasnila i bio je negativan. Ginekologica mi je prošli put rekla da ako opet budu neredoviti ciklusi da ću morati piti kontracepcijske tablete barem 6 mjeseci da se stabilizira ciklus. E sad, mene zanima je li postoji neko drugo rješenje jer mi je predugo vremena pauzirati 6 mjeseci? Nije mi jasno zašto ovoliko kasni kad je prije to bilo uvijek redovito. Hormoni su ok i ultrazvuk.
Cure, javite se ako imate slično iskustvo, dakle, unatrag nekoliko mjeseci sam imala krvarenja između ciklusa pa sam pila duphastone i estrofem pa je jedan mjesec bilo sve ok i sada mi kasni već 9 dana. Test sam radila nakon 5-6 dana nakon što je kasnila i bio je negativan. Ginekologica mi je prošli put rekla da ako opet budu neredoviti ciklusi da ću morati piti kontracepcijske tablete barem 6 mjeseci da se stabilizira ciklus. E sad, mene zanima je li postoji neko drugo rješenje jer mi je predugo vremena pauzirati 6 mjeseci? Nije mi jasno zašto ovoliko kasni kad je prije to bilo uvijek redovito. Hormoni su ok i ultrazvuk.
Mislim da bi trebala ponoviti test i ako je negativan ici po drugo misljenje..jer mi je to malo previse da pauziras toliko kad znam zene koje par mj.piju duphastone i ostanu trudne posto doprinoai trudnoci i regulira krvarenje..a ti si samo jedanput ga pila
Sortiraj odgovore
Najstariji