Ej curke moje!!!!!!!!!evo meni još mjesečnice nema!!!!!!!Jutros sam već optimističnija pošto nije stigla,jer mi je stvarno uvik točna.može jedino doći dan,dva ranije,a nikad ne kasni osim u trudnoći.vjerojatno je mala trudnoća u pitanju i test jučer nije pokazao.a jučer je i trebala doć.tako ga neću raditi do četvrtka.nadam se +++++.i navijam za vas sve,neka vam ovaj mjesec bude pun pogodak….Simptomi trenutni su mi osjetljive grudi,osječaj da ću svaki čas procurit,lagana bol u leđima.buđenje po noći.
Ni moja nije stigla. I ja cekam cetvrtak da ponovim test. Meni je trbuh katastrofa,boli ko prvi dan kad dobim s kasni sad vec 4 dana.

url=https://lilypie.com]
Curke kojima kasni...
Kakvo vam je stanje sa temperaturom?

url=https://lilypie.com]
Curke kojima kasni…
Kakvo vam je stanje sa temperaturom?
Iskreno nisam ni mjerila i ne znam..znam da me glava boljela jucer evo i danas opet a ne usudim se popit tabletu jer na svakoj pise da steti i da se nesmiju piti u trudnoci a ne znam dal sam trudna pa sam paranoicna..inace je povisena temperatura ili?

Cure, javite se ako imate slično iskustvo, dakle, unatrag nekoliko mjeseci sam imala krvarenja između ciklusa pa sam pila duphastone i estrofem pa je jedan mjesec bilo sve ok i sada mi kasni već 9 dana. Test sam radila nakon 5-6 dana nakon što je kasnila i bio je negativan. Ginekologica mi je prošli put rekla da ako opet budu neredoviti ciklusi da ću morati piti kontracepcijske tablete barem 6 mjeseci da se stabilizira ciklus. E sad, mene zanima je li postoji neko drugo rješenje jer mi je predugo vremena pauzirati 6 mjeseci? Nije mi jasno zašto ovoliko kasni kad je prije to bilo uvijek redovito. Hormoni su ok i ultrazvuk.
Cure, javite se ako imate slično iskustvo, dakle, unatrag nekoliko mjeseci sam imala krvarenja između ciklusa pa sam pila duphastone i estrofem pa je jedan mjesec bilo sve ok i sada mi kasni već 9 dana. Test sam radila nakon 5-6 dana nakon što je kasnila i bio je negativan. Ginekologica mi je prošli put rekla da ako opet budu neredoviti ciklusi da ću morati piti kontracepcijske tablete barem 6 mjeseci da se stabilizira ciklus. E sad, mene zanima je li postoji neko drugo rješenje jer mi je predugo vremena pauzirati 6 mjeseci? Nije mi jasno zašto ovoliko kasni kad je prije to bilo uvijek redovito. Hormoni su ok i ultrazvuk.
Mislim da bi trebala ponoviti test i ako je negativan ici po drugo misljenje..jer mi je to malo previse da pauziras toliko kad znam zene koje par mj.piju duphastone i ostanu trudne posto doprinoai trudnoci i regulira krvarenje..a ti si samo jedanput ga pila

Mislim da bi trebala ponoviti test i ako je negativan ici po drugo misljenje..jer mi je to malo previse da pauziras toliko kad znam zene koje par mj.piju duphastone i ostanu trudne posto doprinoai trudnoci i regulira krvarenje..a ti si samo jedanput ga pila
Hvala Elvira, zar postoji mogućnost da test nakon 5-6 dana nije točno pokazao? Duphastone sam pila u 2 navrata po tjedan dana. Svakako ću potražiti i drugo mišljenje, a možda me sutra kad budem išla opet stavi na duphastone.
Neo, žao mi je. Više sreće sljedeći ciklus.
Mojoj sreci dosao kraj 😢
Stigla je gadura
Stvarno :/// bas mi je zao

Hvala Elvira, zar postoji mogućnost da test nakon 5-6 dana nije točno pokazao? Duphastone sam pila u 2 navrata po tjedan dana. Svakako ću potražiti i drugo mišljenje, a možda me sutra kad budem išla opet stavi na duphastone.
Neo, žao mi je. Više sreće sljedeći ciklus.
Pa ja bih napravila jos jedan za svaki slucaj jer se nikad ne zna

Mojoj sreci dosao kraj 😢
Stigla je gadura
Ajoj draga bas mi je zao 😑😑 znam kako ti je meni se tako desilo prosli tjedan, vjerovatno ovo proljece 😏😏. Nema predaje kad vjestica prode, odma u akciju 😃😃

💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji