Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Ožujak 2017. 15:27

Elviramagistic

Mislim da bi trebala ponoviti test i ako je negativan ici po drugo misljenje..jer mi je to malo previse da pauziras toliko kad znam zene koje par mj.piju duphastone i ostanu trudne posto doprinoai trudnoci i regulira krvarenje..a ti si samo jedanput ga pila

Hvala Elvira, zar postoji mogućnost da test nakon 5-6 dana nije točno pokazao? Duphastone sam pila u 2 navrata po tjedan dana. Svakako ću potražiti i drugo mišljenje, a možda me sutra kad budem išla opet stavi na duphastone.

Neo, žao mi je. Više sreće sljedeći ciklus.

• Elviramagistic
    14. Ožujak 2017. 15:38

neo

Mojoj sreci dosao kraj 😢
    Stigla je gadura

Stvarno :/// bas mi je zao

• Elviramagistic
    14. Ožujak 2017. 15:39

Grazia

Elviramagistic

Mislim da bi trebala ponoviti test i ako je negativan ici po drugo misljenje..jer mi je to malo previse da pauziras toliko kad znam zene koje par mj.piju duphastone i ostanu trudne posto doprinoai trudnoci i regulira krvarenje..a ti si samo jedanput ga pila

Hvala Elvira, zar postoji mogućnost da test nakon 5-6 dana nije točno pokazao? Duphastone sam pila u 2 navrata po tjedan dana. Svakako ću potražiti i drugo mišljenje, a možda me sutra kad budem išla opet stavi na duphastone.

Neo, žao mi je. Više sreće sljedeći ciklus.

Pa ja bih napravila jos jedan za svaki slucaj jer se nikad ne zna

• M.lady
    14. Ožujak 2017. 15:53

neo

Mojoj sreci dosao kraj 😢
    Stigla je gadura

Ajoj draga bas mi je zao 😑😑 znam kako ti je meni se tako desilo prosli tjedan, vjerovatno ovo proljece 😏😏. Nema predaje kad vjestica prode, odma u akciju 😃😃 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• baby123
    14. Ožujak 2017. 15:57

neo

Mojoj sreci dosao kraj 😢
    Stigla je gadura

a joj neo baš mi je žao!!!!!!!al hvala bogu zato uvik imamo sljedeći mjesec šansu!!!!!!!!Nadam se ++++sljedeći mjesec da bude velik ko kuća.evo meni još nije,ako sutra ne dođe ponavljam test u četvrtak.

• M.lady
    14. Ožujak 2017. 16:37

baby123

neo

Mojoj sreci dosao kraj 😢
    Stigla je gadura

a joj neo baš mi je žao!!!!!!!al hvala bogu zato uvik imamo sljedeći mjesec šansu!!!!!!!!Nadam se ++++sljedeći mjesec da bude velik ko kuća.evo meni još nije,ako sutra ne dođe ponavljam test u četvrtak.

Baby123 neka bar tebi ne dodu, da se tebi veselimo a ti nama iduci mjesec 😁😁😁

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Elviramagistic
    14. Ožujak 2017. 19:04

baby123

neo

Mojoj sreci dosao kraj 😢
    Stigla je gadura

Držim fige tebi i sebi :)

• baby123
    14. Ožujak 2017. 19:26

da,da drage moje da nam bar ja podignem raspoloženje i ulijem nadu...veselim se i ja svakom plusiću kao da je moj...drži te fiiige...joššš sutraaaa,aaaaaa ko će izdržat do četvrtka

Cookie
    14. Ožujak 2017. 20:00

mono1111

Cookie,
    Izaci ce s M, vjerujem da hoce. Beta ti je negativna i ne bi ti trebalo stvarati probleme, naravno ako dobijes temperaturu odmah na hitnu, ali sve ce biti ok.

Pa nadam se da će sve biti ok. Sad na pregledu su mi rekli da očekujem M uskoro.

Mono oporavi se i polako, stvarno si mlada i sve će biti u redu. 

Pusa svim ženskama, bit će bolje idući mjesec.

mono1111
    14. Ožujak 2017. 22:38

Bejb i cure koje ne ocekuju M, sretno !!!!!!

Grazia,
    Estrofem blokira O, ne znam kad si ga pila, u kojem.dijelu ciklusa, ali ako blokira O ni M ne moze doci tocno nego kasni u tom slucaju.
    Ne kuzim zasto bi trebala piti kontracepcijske 6 mjeseci ako sad planiras T, ne kuzim tvog gin. Pa nek ti eventualno izazove O Klomifenima ili sl.a ne sad blokirati O pola godine. Ja to nikako ne bi pristala, na to mislim !!!!
    Jesi vadila spolne hormone?? Prolaktin??? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.