Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    13. Ožujak 2017. 20:26

Elviramagistic

M.lady

Elviramagistic

M.lady

neo

Moja evo kasni 3.dan. Neznam vise sta da mislim. Bojim se previse nadat jer ce onda bit jos vece razocaranje.

Ja ti zelim od sveg srca da bude jedan ogroooman plus 😉😉😉

Također :*

Moja vjestica je taman prosla, nadam se da ce ovaj mjesec biti to to 😉 hvala

Ma biti ce..mora..ja sam jos u iscekivanju ali mislim da cu dobiti i to uskoro..mozda vec sutra ujutro ali cemo onda se lijepo truditi ispocetka i biti ce..jednom mora :***

Neka ona tebi ne dode to bi bilo najbolje 😉. A i to sta kazes mora jednom, ovaj mjesec san odlucila bez stresa, sekirancije i racunanja plodnih i neplodnih dana. Pa ako upali 😉😚😚

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Elviramagistic
    13. Ožujak 2017. 21:25

M.lady

Elviramagistic

M.lady

Elviramagistic

M.lady

neo

Moja evo kasni 3.dan. Neznam vise sta da mislim. Bojim se previse nadat jer ce onda bit jos vece razocaranje.

Ma biti ce..mora..ja sam jos u iscekivanju ali mislim da cu dobiti i to uskoro..mozda vec sutra ujutro ali cemo onda se lijepo truditi ispocetka i biti ce..jednom mora :***

Neka ona tebi ne dode to bi bilo najbolje 😉. A i to sta kazes mora jednom, ovaj mjesec san odlucila bez stresa, sekirancije i racunanja plodnih i neplodnih dana. Pa ako upali 😉😚😚

Ma upalit ce i onda sve odbrojavamo oko Božića :)))

• M.lady
    13. Ožujak 2017. 21:47

Elviramagistic

M.lady

Elviramagistic

M.lady

Elviramagistic

M.lady

neo

Ma upalit ce i onda sve odbrojavamo oko Božića :)))

Tako je i bia bi nam najlipsi bozicni poklom 😉😉😉

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

mono1111
    13. Ožujak 2017. 22:08

Cookie,
    Izaci ce s M, vjerujem da hoce. Beta ti je negativna i ne bi ti trebalo stvarati probleme, naravno ako dobijes temperaturu odmah na hitnu, ali sve ce biti ok.

Valentina,
    Ja ne znam kako se to stavlja.

Ja sam bila dns u Petrovoj na pregledu. Nije bilo moje dokt.jer je morala ici negdje pa ju je druga mijenjala.
    Ugl.da skratim pricu, i dalje pijem taj Estrofem, endo mi se zadebljao i dosao do 6 mm, znaci reagiram.na taj lijek, nema vodeceg folikula znaci nema O kad je jos sve zbrckano i za tjedan dana opet kontrola i onda ce mi valjda uvesti Duphastone da prokrvarim i od pocetka ciklusa probati cemo s Gonadotropinima, stimulacijom za j.s.pa bi ona valjda trebala biti kvalitetnija, makar ne zna se da je to uzrok svega, ali nemam nis za izgubiti.

• baby123
    14. Ožujak 2017. 07:44

Ej curke moje!!!!!!!!!evo meni još mjesečnice nema!!!!!!!Jutros sam već optimističnija pošto nije stigla,jer mi je stvarno uvik točna.može jedino doći dan,dva ranije,a nikad ne kasni osim u trudnoći.vjerojatno je mala trudnoća u pitanju i test jučer nije pokazao.a jučer je i trebala doć.tako ga neću raditi do četvrtka.nadam se +++++.i navijam za vas sve,neka vam ovaj mjesec bude pun pogodak....Simptomi trenutni su mi osjetljive grudi,osječaj da ću svaki čas procurit,lagana bol u leđima.buđenje po noći.

okozeleno
    14. Ožujak 2017. 08:29

Bok ženice moje... evo i mene...

šta reći? Trebala dobit jučer - nije došla... jutros napravila test - negativan... ni danas nije došla...
    ja nemam pojma što se to sa mnom događa... prošli mjesec je došla i uranila jedan dan, ovaj mjesec nije došla i kasni sad već drugi dan... 
    cijeli se ciklus trudim ne razmišljati o tome i bila sam si stvarno super, nisam se sekirala ni išta slično, ali evo, sad me sve ubilo u pojam... još imam prilično ludo razdoblje, na poslu je ludnica, a ni doma nije ništa bolje...

Baby123... vidim da smo u istoj situaciji... ili nam kasni ili je rana trudnoća pa testovi ne očitavaju... kako ti to podnosiš? Mene ubija u pojam doslovno...

Simptoma nekih baš i nemam... makar me već sigurno 10 dana lagano probada u području maternice i jajnika...
    umorna sam i piškim često, ali nisam sigurna dal se to može pripisati trudnoći ili jednostavno umoru i stresu i tome što unosim puno tekućine...

mah... nemam pojma... ako vještica dođe, sljedeći ciklus preskačemo jer ćemo često biti odvojeni pa sumnjam da bi uopće uspili pokriti plodne dane... tako da, eto, vidit ćemo...

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

• Elviramagistic
    14. Ožujak 2017. 08:36

baby123

Ej curke moje!!!!!!!!!evo meni još mjesečnice nema!!!!!!!Jutros sam već optimističnija pošto nije stigla,jer mi je stvarno uvik točna.može jedino doći dan,dva ranije,a nikad ne kasni osim u trudnoći.vjerojatno je mala trudnoća u pitanju i test jučer nije pokazao.a jučer je i trebala doć.tako ga neću raditi do četvrtka.nadam se +++++.i navijam za vas sve,neka vam ovaj mjesec bude pun pogodak….Simptomi trenutni su mi osjetljive grudi,osječaj da ću svaki čas procurit,lagana bol u leđima.buđenje po noći.

Ni meni nije danas ujutro dosla pa se nadam mada stigne jos navecer ili sutra :) imam sve simptome kao i ti osim sto bol u ledima nije mala..danas ujjtro me drzala jedno vrijeme..

• baby123
    14. Ožujak 2017. 08:38

a oko moje zeleno,cilo vrime gledam disi mi.ma meni ti stvarno nikad ne kasni i pretpostavljam da je napokon to,to.cilo vrime sam bila nervozna od ovoga isčekivanja i kad sam napokon dogurala do jučašnjeg dana i ona nije došla ni danas sve sam sigurnija da je to,to.sad ču čekat do četvrtka i onda ču pi,pi hahahahah.valjda je više vrijeme nakon ovog zatišja da nam krenu plusići svima šaljem ti jedan veeeliki virtualni zagrljaj!!!!!!!!!!!!

• baby123
    14. Ožujak 2017. 08:39

Elviramagistic

baby123

Ej curke moje!!!!!!!!!evo meni još mjesečnice nema!!!!!!!Jutros sam već optimističnija pošto nije stigla,jer mi je stvarno uvik točna.može jedino doći dan,dva ranije,a nikad ne kasni osim u trudnoći.vjerojatno je mala trudnoća u pitanju i test jučer nije pokazao.a jučer je i trebala doć.tako ga neću raditi do četvrtka.nadam se +++++.i navijam za vas sve,neka vam ovaj mjesec bude pun pogodak….Simptomi trenutni su mi osjetljive grudi,osječaj da ću svaki čas procurit,lagana bol u leđima.buđenje po noći.

Ni meni nije danas ujutro dosla pa se nadam mada stigne jos navecer ili sutra :) imam sve simptome kao i ti osim sto bol u ledima nije mala..danas ujjtro me drzala jedno vrijeme..

ajme draga držim fige!!!!!!!koji će nam ovo biti boom sa plusićima nadam seeee

• Elviramagistic
    14. Ožujak 2017. 08:40

okozeleno

Bok ženice moje… evo i mene…

šta reći? Trebala dobit jučer - nije došla… jutros napravila test - negativan… ni danas nije došla…
    ja nemam pojma što se to sa mnom događa… prošli mjesec je došla i uranila jedan dan, ovaj mjesec nije došla i kasni sad već drugi dan…
    cijeli se ciklus trudim ne razmišljati o tome i bila sam si stvarno super, nisam se sekirala ni išta slično, ali evo, sad me sve ubilo u pojam… još imam prilično ludo razdoblje, na poslu je ludnica, a ni doma nije ništa bolje…

Baby123… vidim da smo u istoj situaciji… ili nam kasni ili je rana trudnoća pa testovi ne očitavaju… kako ti to podnosiš? Mene ubija u pojam doslovno…

Simptoma nekih baš i nemam… makar me već sigurno 10 dana lagano probada u području maternice i jajnika…
    umorna sam i piškim često, ali nisam sigurna dal se to može pripisati trudnoći ili jednostavno umoru i stresu i tome što unosim puno tekućine…

mah… nemam pojma… ako vještica dođe, sljedeći ciklus preskačemo jer ćemo često biti odvojeni pa sumnjam da bi uopće uspili pokriti plodne dane… tako da, eto, vidit ćemo…

Ma moguca vam je kasna ovulacija ako niste mjerile trakicama i ako niste 100 posto sigurne kad ste ju imale..velim vam..ja imam kratke cikluse..25-26 dana i da nisam bila kod ginekologa nebi ni znala da mi je ovulacija tako kasno..tek 17 dan..a ja sam racunala da mi je oko 13-tog dana..i ne usudim se raditi test jer je to jos jako rano

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.