Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    10. Ožujak 2017. 14:50

Hvala ti baby123 ali iskreno nekako sumnjam kada vidim kako to tesko ostalima ide  i imam osjecaj da sam umislila sve moguce simptome a zapravo imam osjecaj da cu procuriti svako malo a trebam dobiti za 5,6 dana  kada ostale cure ocekivate m? Odn da ju necete dobiti

• Elviramagistic
    10. Ožujak 2017. 14:52

Sretnamama

Baby … Trebam 15.-16. … Imam bas neke cudne grceve,pospana,grudi me bole…dosta slicni simptomi kao kad trebam dobiti ali me nikada ne boli dan prije ,nego kad dobijem…kupila sam Clearblue test..ali mislim da je jos rano

I ja trebam tako dobiti..nadam se da neces dobiti i da ces vidjeti veliki plus :) ja sam kupila one step i dvije trakice su unutra i isto bi najradije napravila test mada znam da je prerano 

• Sretnamama
    10. Ožujak 2017. 17:20

Elviramagistic

Sretnamama

Baby … Trebam 15.-16. … Imam bas neke cudne grceve,pospana,grudi me bole…dosta slicni simptomi kao kad trebam dobiti ali me nikada ne boli dan prije ,nego kad dobijem…kupila sam Clearblue test..ali mislim da je jos rano

I ja trebam tako dobiti..nadam se da neces dobiti i da ces vidjeti veliki plus :) ja sam kupila one step i dvije trakice su unutra i isto bi najradije napravila test mada znam da je prerano

Jos malo cemo izdrzati :) neka nas razveseli veliki + :)

• Sretnamama
    10. Ožujak 2017. 17:24

Elviramagistic

Hvala ti baby123 ali iskreno nekako sumnjam kada vidim kako to tesko ostalima idei imam osjecaj da sam umislila sve moguce simptome a zapravo imam osjecaj da cu procuriti svako malo a trebam dobiti za 5,6 danakada ostale cure ocekivate m? Odn da ju necete dobiti

Joj  draga pricaj mi o umisljanju simptoma ,svih 6 mj. Koliko pokusavamo svaki mjesec sam bas uvijerena da imam sve simptome ...i onda bude sipak ... Procurim bas na dan kad trebam ili jos dan nakon sto napravim test i razocaram se ... Svaki mjesec se rastuzim. ... I sve te ovulacije i plodne dane sam pratila ko ludaca. Ovaj mjesec nisam nista pratila... Bas me briga vise .. :D  ovaj put je sigurno to to ..hahahah ;)

• Elviramagistic
    10. Ožujak 2017. 18:11

Sretnamama

Elviramagistic

Hvala ti baby123 ali iskreno nekako sumnjam kada vidim kako to tesko ostalima idei imam osjecaj da sam umislila sve moguce simptome a zapravo imam osjecaj da cu procuriti svako malo a trebam dobiti za 5,6 danakada ostale cure ocekivate m? Odn da ju necete dobiti

Joj draga pricaj mi o umisljanju simptoma ,svih 6 mj. Koliko pokusavamo svaki mjesec sam bas uvijerena da imam sve simptome …i onda bude sipak … Procurim bas na dan kad trebam ili jos dan nakon sto napravim test i razocaram se … Svaki mjesec se rastuzim. … I sve te ovulacije i plodne dane sam pratila ko ludaca. Ovaj mjesec nisam nista pratila… Bas me briga vise .. :D ovaj put je sigurno to to ..hahahah ;)

Ne znam kako ti je jer ja evo ludim vec prvi mjesec..i kad si samo zamislim da bi trebala cekati jos 6 ili 12 mj. Sva se rastuzim 😑jesi li mozda koristila one trakice za ovulaciju? Ja sam se isla provjeriti god ginica sad dal je sve ok prije nego pocnemo i imam jako kratke cikluse od 25-26 dana i taman mi je rekao da cu imati ovulaciju kroz dva dana..sto bi na kraju bilo 17 dan sto je jako kasno..ja sam se stvarno iznenadila jer sam mislila da ovulaciju imam oko 12 dana i da su mi plodni dani ono od 8 - 14 dana ciklusa..iskreno mislila sam da ce nam ici ko od sale ali sad kada sam pocela citati po forumima samo sam se ubedirala  drzim fige da ces sada imati plus :)

• Sretnamama
    10. Ožujak 2017. 19:20

Elviramagistic mi prije nego smo poceli raditi na drugoj bebi obavile sve preglede i sve je super ,jedino mi gin. Malo prigovarala zato sto sam veliku razliku napravila od prvog bebaca,7godina. ..ali eto ...jos nisam koristila trakice za ovulaciju ali sam  razmisljala of sljedeceg mj.ako ovaj mjesec bude - ... Ima i neki "mikroskop" za ovulaciju.... Svasta sam istrazila ...a sto se tice tih plodnih dana ,toliko sam ih racunala da vise ni sama nisam znala kad su ,jer mi je ciklus varirao svaki mjesec ... Pa sam ja mom muz rekla da vise niste necu racunati ... Jer samo se izludujem s tim...i sad cemo vidjeti ovaj puta ...ali mila samo trebamo biti opustene ,ja imam jako stresan posao i to jako utjece na mene ... Zato moramo malo stat i opustit se... Pa da budu odmah blizanci ja bi bila najsretnija ;) :D

• Elviramagistic
    10. Ožujak 2017. 19:45

Sretnamama

Elviramagistic mi prije nego smo poceli raditi na drugoj bebi obavile sve preglede i sve je super ,jedino mi gin. Malo prigovarala zato sto sam veliku razliku napravila od prvog bebaca,7godina. ..ali eto …jos nisam koristila trakice za ovulaciju ali sam razmisljala of sljedeceg mj.ako ovaj mjesec bude - … Ima i neki "mikroskop" za ovulaciju…. Svasta sam istrazila …a sto se tice tih plodnih dana ,toliko sam ih racunala da vise ni sama nisam znala kad su ,jer mi je ciklus varirao svaki mjesec … Pa sam ja mom muz rekla da vise niste necu racunati … Jer samo se izludujem s tim…i sad cemo vidjeti ovaj puta …ali mila samo trebamo biti opustene ,ja imam jako stresan posao i to jako utjece na mene … Zato moramo malo stat i opustit se… Pa da budu odmah blizanci ja bi bila najsretnija 

Držim fige za blizance :) ma sve je to meni jasno da se treba opustiti ali jednostavno stalno mi je to u podsvjesti :) ali da.. tek je prvi mjesec :) ima vremena..samo pozitiva :) nama bi to bila prva beba 

• Sretnamama
    11. Ožujak 2017. 06:50

Cure moje....ja se jutros ustala ,i odlucila ....skuhat cu si kavu i napravit cu test ,pa sta bude.... I ja se fino popiskila  i cekam ... Da vidim ...uvjerena da cu i ovaj mjesec biti tuzna.... Ali .... Vidim minus naravno i dok sam se okrenula ,plus kao kuca veliki ...odmah ,nakon 10 sekundi ... Gledam i smijem se ,nemogu vjerovati...nakon 6 mjeseci plakanja i tuge ... Ugledala sam + .... Presretna sam ...sutra cu napravit jos jedan da se uvjerim ...iako mi ovaj lici dosta uvjerljiv plusic ...  Cure jos sam s vama u iscekivanju plusica koji cekate  ..  I sve vas pratim 

Teddy Bear
    11. Ožujak 2017. 07:51

Sretnamama

Cure moje….ja se jutros ustala ,i odlucila ….skuhat cu si kavu i napravit cu test ,pa sta bude…. I ja se fino popiskila i cekam … Da vidim …uvjerena da cu i ovaj mjesec biti tuzna…. Ali …. Vidim minus naravno i dok sam se okrenula ,plus kao kuca veliki …odmah ,nakon 10 sekundi … Gledam i smijem se ,nemogu vjerovati…nakon 6 mjeseci plakanja i tuge … Ugledala sam + …. Presretna sam …sutra cu napravit jos jedan da se uvjerim …iako mi ovaj lici dosta uvjerljiv plusic … Cure jos sam s vama u iscekivanju plusica koji cekate .. I sve vas pratim

Čestitam, neka ti cijela trudnoća bude školska.Baš mi je drago.

• baby123
    11. Ožujak 2017. 08:20

Sretnamama

Cure moje….ja se jutros ustala ,i odlucila ….skuhat cu si kavu i napravit cu test ,pa sta bude…. I ja se fino popiskila i cekam … Da vidim …uvjerena da cu i ovaj mjesec biti tuzna…. Ali …. Vidim minus naravno i dok sam se okrenula ,plus kao kuca veliki …odmah ,nakon 10 sekundi … Gledam i smijem se ,nemogu vjerovati…nakon 6 mjeseci plakanja i tuge … Ugledala sam + …. Presretna sam …sutra cu napravit jos jedan da se uvjerim …iako mi ovaj lici dosta uvjerljiv plusic … Cure jos sam s vama u iscekivanju plusica koji cekate .. I sve vas pratim

o pa čestitam SRETNA MAMA!!!!!!!!čekaj,tebi je tek trebala doće 15-16 jeli?onda bi mogla i ja napravit!!!!!!!!!!ajde neka su nam napokon krenili plusići jedan po jedan!!!!!!!!!!! kakvi su simptomi sretna mama!!!!!!!!!!! teddy bear ima li u tebe šta novog?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.