Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna35
    08. Ožujak 2017. 22:32

light

Pitanje, znaci jucer sam "prokrvarila" ali krvi nema prakticki nista. Znaci mogla bi cijela dva dana bit s 1 uloskom koliko krvi ima a ni on ne bi bio pun. Krv je tamna i čudna i sad sam išla na wc obrisala se i bilo je samo tamno smeđa krv i neka sluz dugačka. Znači sve je suho bez krvi trenutno samo ta tamna sluz. Šta se to događa? Ja ne razumijem evo zašto me nije jutros htjela pogledat na uzv a rekla sam joj da krvi prakticki nema? Baš sam jadna i tužna. Ovo se ne može nazvat menstruacijom. Smeđi trag krvi na ulošku. Da li je nekoj od vas ikad bilo ovako? Imam jos 1 test pa cu ujutro testirat kad je vec ona pitala jesam li sigurna da nisam trudna jer mogu krvarit talo u trudnoći samo da budem mirna ali ovo je horor što proživljavam

light,mislim da ti je sada najsigurnije da izvadis betu pa da po njoj vidis.

bejb23
    08. Ožujak 2017. 22:40

Sad vas citam i ne vjerujem. Znam i iz osobnog iskustva da se dosta doktora ponasa kao da su bogovi, nedodirljivi, njima i njihovima se ne moze takvo sto dogoditi pa se i ne mogu naci u doticnoj situaciji pa se zato i tako ponasaju. Samo smo im broj. Ali stvarno prelaze svaku granicu. Svaka cast onima koji s razumijevanjem pristupaju pacijentu. Rijetki su. 
    Barbara, pokusaj sto manje biti pod stresom i nadam se da ce ti tvoja dr dati sve uputnice za pretrage i da ce uskoro biti +
    Light, stvarno ne znam sto reci. Ne kuzim sto joj je bio problem napraviti uzv nego dolazi do nekih zakljucaka na temelju razgovora. Nadam se da ces ujutro ugledati plus!!

💗Baby E💗

larimara
    08. Ožujak 2017. 22:55

light

Pitanje, znaci jucer sam "prokrvarila" ali krvi nema prakticki nista. Znaci mogla bi cijela dva dana bit s 1 uloskom koliko krvi ima a ni on ne bi bio pun. Krv je tamna i čudna i sad sam išla na wc obrisala se i bilo je samo tamno smeđa krv i neka sluz dugačka. Znači sve je suho bez krvi trenutno samo ta tamna sluz. Šta se to događa? Ja ne razumijem evo zašto me nije jutros htjela pogledat na uzv a rekla sam joj da krvi prakticki nema? Baš sam jadna i tužna. Ovo se ne može nazvat menstruacijom. Smeđi trag krvi na ulošku. Da li je nekoj od vas ikad bilo ovako? Imam jos 1 test pa cu ujutro testirat kad je vec ona pitala jesam li sigurna da nisam trudna jer mogu krvarit talo u trudnoći samo da budem mirna ali ovo je horor što proživljavam

To smede krvarenje moze imati puno uzroka. Meni je dolazilo u trudnoci. U ovoj zadnjoj se pojavilo isto sa sluzi i za 2-3 dana bio mi je pozitivan test.
    Prije te trudnoce, mi se pojavilo s time da je tako pocelo i nastavilo se dalje jace i zavrsilo spontanim...tako da se na osnovu toga ne moze znati 100% sta je. Po mome najbolje rani test za trudnocu ili jos bolje beta koja je najpreciznija!

mono1111
    08. Ožujak 2017. 23:19

Light,
    Uptavo sam ti bila.odg.na onoj drugoj temi,.pa da.ne pisem sve iznova.
    Ta.Sprem mi se sve manje svidja. Napisala sam ti bila svoje iskustvo s njom u Petrovoj.
    Moja dokt.je potpuno drukcija. Makar i ja nju moram podsjecati sto je sve bilo sa mnom, ali vecinu toga je zapamtila, kad sam ja cesto tamo.
    Ona me npr.normalno gledala u uto a odmah sam rekla da sam dobila smedji iscjedak neki, i ja sam.ju jos pitala da ako dobijem M ili jace prokrvarim da li da ipak dodjem za tj.dana, rekla je da !! Da su to neka oskudna krvarenja, ali npr.imas ih i ti.
    Ne znam koji bi ti savjet pametan dana. 
    A sto se tice tog tvog krvarenja, iskreno nemam pojma. Bila si pisala da ti je endo bio zadebljan, on je zadebljan i prije M i onda se prirodno oljusti, a ako.je dovoljno zadebljan nastupiti ce normalna O, kao sto je meni prije bila a sad npr.vise nije jer mi je endo jako tanak i jako.se malo oljusti zato imam i oskudna krvarenje kod M, nemam vise kao prije.
    Ali ako je tebi bio zadebljan, trebala bi ti svakako biti normalna M...
    Ali sigurno ti nesto nije ni u redu s hormonima posto nakon Duphastona nisi bila dobila M dosta dugo.
    Evo ti primjer. Meni je prije tjedan dana, tj.malo vise endo bio 6 mm, i nakon tj.dana, znaci u uto se on, bar ja pretpostavljam.oljustio i dobila sam neki smedji iscjedak i na uzv je endo bio samo 2 mm, takav je inace u vrijeme.M.
    Ali sigurno ako ti je endo deblji, a ako su ti rekli da je zadebljan, sigurno ti nije bio samo 6 mm, trebala bi dobiti normalnu M.
    Stvarno ne znam.
    Pricekaj iduci ciklus, neka ti da stimulaciju, bar nesto, po to si i u biti dosla,.iskoristi maksimalno sto mozes dobiti od te Sprem.

light
    08. Ožujak 2017. 23:20

Ne znam šta da mislim. Ne vjerujem da je trudnoća jer prije nego sam prokrvarila bolile su me grudi a sad me nista vise ne boli i skroz su splasnule. Ne znam sta je, ne razumijem. Inace bi mi ona stvar da oprostite na detaljnom izrazu bila sva puna krvi a sad je cista nema nista, samo malo na papiru. Stavila sam sad dnevni jer nista ne curi a bolje se osjecam s njim. Brine me takva mjesecnica i to sam i njoj rekla a ona me nije dozivjela uopce. Jer koliko znam sluznica bi se morala ocistiti i onda se ponovno izgraditi da bude spremna za oplođeno jajasce a kod mene kao da se nije ni oljustila pa kako ce se onda kvalitetno obnoviti? Postavljam to pitanje a odgovora nigdje

mono1111
    08. Ožujak 2017. 23:22

Slazem se s Larimarom.
    Pa i ja sam imala smedji iscjedak odmah na pocetku T, radila sam neke glupe testove s ebaya koji nisu bili.pokazali dok nisam.kupila normalan u ljekarni.

Najpouzdanije bi ti bilo da izvadis betu, ako zelis sigurno ustanoviti tj.iskljuciti T i traziti drugi uzrok svemu tome.

light
    08. Ožujak 2017. 23:24

Zadnji uzv je bila 9 mm, maksimalno sto imam zapisano je 9.6 mm. Jel to normalno? To su uzv sto je Šprem radila. Kad sam bila trudna s blighted ovum dijagnozom bio je dosta tanak ali nisam tada to niti registrirala veci mi je sok bio sto sam trudna a nema bebe. Malo cu se jos i tome informirati i procitati kad ocito od dr.ne mogu dobit strucno objasnjenje

light
    08. Ožujak 2017. 23:37

Nasla sam sad podatak da za implantaciju treba biti od 10-14mm a meni ni na jednom nalazu nije bio veci od 9.6 a na jednom poslje kiretaze je bio 4mm??? Kako to da nitko to nije dozivio? Da li je mozda i to moj problem? Sta napraviti po tom pitanju

mono1111
    08. Ožujak 2017. 23:49

Ne mora toliko biti, bilo bi idealno ali endometrij veci od 8 je ok ! I 8 mm je ok.
    Meni je u vrijeme O bio samo 7,7 mm i uspjela je T. To sto je bila.krom.greska nema veze s debljinom endometrija. U 4 tt kad sam.saznala ovaj put endo mi je bio samo 8,2 mm pa mi se s duphastonom ii mali zadebljao,.dosao je cak do 13 mm !.
    U vrijeme O znaci mora bit veci od 8, znaci tebi je ok.
    Koji dc si isla na uzv? Koji dc si isla kad ti je bio samo 4 mm? To je bio ciklus nakon kiretaze ili onaj prvi pregled nakon dva tjedna od kiretaze?

mono1111
    08. Ožujak 2017. 23:50

Utrogestanom se zadebljao, krivo sam napisala, nisam pila.Duohastone nego koristila Utrogestan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI