Zadnji uzv je bila 9 mm, maksimalno sto imam zapisano je 9.6 mm. Jel to normalno? To su uzv sto je Šprem radila. Kad sam bila trudna s blighted ovum dijagnozom bio je dosta tanak ali nisam tada to niti registrirala veci mi je sok bio sto sam trudna a nema bebe. Malo cu se jos i tome informirati i procitati kad ocito od dr.ne mogu dobit strucno objasnjenje
Nasla sam sad podatak da za implantaciju treba biti od 10-14mm a meni ni na jednom nalazu nije bio veci od 9.6 a na jednom poslje kiretaze je bio 4mm??? Kako to da nitko to nije dozivio? Da li je mozda i to moj problem? Sta napraviti po tom pitanju
Ne mora toliko biti, bilo bi idealno ali endometrij veci od 8 je ok ! I 8 mm je ok.
Meni je u vrijeme O bio samo 7,7 mm i uspjela je T. To sto je bila.krom.greska nema veze s debljinom endometrija. U 4 tt kad sam.saznala ovaj put endo mi je bio samo 8,2 mm pa mi se s duphastonom ii mali zadebljao,.dosao je cak do 13 mm !.
U vrijeme O znaci mora bit veci od 8, znaci tebi je ok.
Koji dc si isla na uzv? Koji dc si isla kad ti je bio samo 4 mm? To je bio ciklus nakon kiretaze ili onaj prvi pregled nakon dva tjedna od kiretaze?
Utrogestanom se zadebljao, krivo sam napisala, nisam pila.Duohastone nego koristila Utrogestan.
8 dan ciklusa je bio ovaj 4 mm tako je bila uputa os Blajica ali to je bila prva menstruacija poslje kiretaze. A ovo ostalo ne znam koji dc. Nikad me nije niti pitala Šprem koji mi je dam ciklusa kad sam dolazila
barbara, tvoja gin ti treba dati uputnicu, baš kao što su ti cure i napisale. meni je moja dala bez problema, ali ja zbog posla nisam mogla uzimati slobodne dane već sam otišla privatno sve riješiti pretrage.
light, baš mi je žao što te tvoja gin tako otpravila. nemam riječi, znači za sve ti treba privatnik, a ako nemaš para, ko te šljivi. pa kaj onda njih i treba uopće u bolnicama kad se kakti nemaju "vremena" baviti sa nama.
drage moje, ja napokon prokrvarila 34.dana ciklusa, u ponedjeljak, naravno, menga je bila bolna kao i svaki put, a od petka do pon sam imala smećkasti isjedak i nikak da stigne.. baš je bila obilna prva 3 dana, sad je ok. jučer sam išla vaditi spolne hormone i nalazi su sljedeći:
TSH 2,11 mIU/L
T3 1,41 nmol/L
T4 106,52 nmol/L
progesteron 9,46 nmol/l (vađen 21.dan ciklusa)
FSH 7,3 IU/L
LH 9,5 IU/L
prolaktin 325,1 mIU/L
estradiol 224 pmol/L (vađeni 3. dan ciklusa)
čitala sam da ako je lh veći od fsh da je mogućnost pcos-a, ali baš kako je mono jednom napisala, pa to ili imaš ili nemaš, otkud mi se sad to stvorilo, a gin nije ništa vidjela na ultrazvuku. curke kaj vi kažete na nalaze?
A to sa debljinom, odnosno sa mršavošću.. nemam riječi, jer moja seka je ostala trudna i imala je oko 90kg sigurno, a ja imam 52, bavim se sportom, pazim na prehranu, ne pijem, ne pušim i pokušavam jesti zdravo pa mi opet nalazi nisu dobri i pokušavamo već 8 mjeseci.. ne drži mi to vodu njezino nikako..
Noa 💙
e da, 27.3. idem sa svim nalazima k svojoj gin pa ćemo vidjeti kaj će ona reći. pratiti ću O sa trakicama ovaj mjesec..
Noa 💙
Drage moje, nova sam ovdje. Radimo na bebici 5 mj al nikako da se uvati :( dali ima neka kojoj je slicna situacija? Nakon koliko ste ostale trudne?
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Suza,
Sve ce izaci van, ako vec nije do sada.
Mozes vec odmah planirati, eventualno mozes pricekati jedan ciklus.
Sretnamama,
Dobrodosla !
Larimara,
A kod mene…ugl.isla sam dns u Petrovu, endometrij mi je samo 2 mm, kao da je M dosla a nije…makar mozda i je taj iscjedak koji sam imala neka vrsta M, nemam pojma vise.
Rekla je da pijem i dalje estrofem i da se vidimo za tjedan dana,.u pon imam ambulantu kod nje pa cu vise tad pitati.
Bila sam dns takodjer privatno kod jednog dokt.Radoncica, rekao je da on misli da je kod mene losa O i da se zato spontani dogadjaju,.poslao me vaditi hormone i antitijela stitnjace, makar mi je sve to uredno bilo, b12 jer mi.je homocistein na nekoj gornjoj granici bio i da mu opet dodjem s nalazima.
Rekao je da ce.mi valjda dati neku stimulaciju za O i stopericu, ali to valjda od iduceg ciklusa.
Jako mi je tesko sto vise ne znam.koga da slusam, svoju dokt.koja me vodi u Petrovoj ili dokt.R??! Dns sam koma, znam da mi nije nista neg.rekao ali tesko je biti na dvije strane.
Reci cu u pon svojoj dokt.da sam bila po drugo misljenje i da vidim sto ona predlaze…ne znam ni sama….
Super da je krvarenje prestalo ! Vjerovatnoo od progestana.
Imam osjecaj da ja stalno dobivam neke nove dijagnoze, sve.je gore nego sto je bilo nakon druge T. Sad ni M ne mogu dobiti, endometrij mi je koma….kao da mi nesto ili netko ne dozvoljava da to.planiranje bude normalno…
Ja sam u par navrata čula za dr. Radončića da je veliki stručnjak, tako da i nije loše što si otišla po jedno mišljenje.
Od svega ti srca želim da se što prije ostvariš u majčinstvu. Nekako si dobri duh ovog foruma, pametnica naša.
Light,
To ti je normalno tanak endo za 8 dc, vjerovatno ti je taj ciklus O bila kasnije.
A ovo 9 mm ti je sigurno bilo nakon O ili pred M sto je isto ok.
Pa kako te nije pitala.koji si dc?? Pa nevjerovatno !!!!
Mgirl,
Takvi su ti i meni lh i fsh, ne sjecam se tocno ali takav slican mi je bio omjer i to je sve ok. Moze upucivati na pcos ali nije.
Sve ostalo ti je ok osim progesterona koji ti je nizak.
Trebas dobiti nakon O Duphastone
Super za trakice, samo prati !!!!
M ladY,
Dobrodosla ! Vidis kako kome, nekome prije, nekome kasnije, vecina od nas i dalje ceka....
Teddy,
I.ja sam citala da je dokt.R super ! Otici cu ponovno s nalazima kod njega. A svojoj dokt.u Petrovoj cu reci da sam bila kod njega po drugo misljenje i da mi kaze kakav je plan.
Sortiraj odgovore
Najstariji