Cure moje….ja se jutros ustala ,i odlucila ….skuhat cu si kavu i napravit cu test ,pa sta bude…. I ja se fino popiskila i cekam … Da vidim …uvjerena da cu i ovaj mjesec biti tuzna…. Ali …. Vidim minus naravno i dok sam se okrenula ,plus kao kuca veliki …odmah ,nakon 10 sekundi … Gledam i smijem se ,nemogu vjerovati…nakon 6 mjeseci plakanja i tuge … Ugledala sam + …. Presretna sam …sutra cu napravit jos jedan da se uvjerim …iako mi ovaj lici dosta uvjerljiv plusic … Cure jos sam s vama u iscekivanju plusica koji cekate .. I sve vas pratim
o pa čestitam SRETNA MAMA!!!!!!!!čekaj,tebi je tek trebala doće 15-16 jeli?onda bi mogla i ja napravit!!!!!!!!!!ajde neka su nam napokon krenili plusići jedan po jedan!!!!!!!!!!! kakvi su simptomi sretna mama!!!!!!!!!!! teddy bear ima li u tebe šta novog?
Da trebala 15-16. Ali nisam mogla izdrzati i kupila ona testic za ranije ....i odmah mi pokazao plusic ... Simptomi mi bili sumnjivi cim su se pojavili. Probadanje u stomaku, onako lagano...grudi me bole i u zadnjih par dana strasno sam podrigivala,pogotovo na kavu ...ufff.... Gusti sok nema sanse da popijem.... Samo mineralna ! I po tome sam skontala da se nesto dogada ... Leda su me malo boljela ...
..... Ajde curke cekam vase vijesti ...javite cim saznate neke novosti .... Pratin vas sve ...
...baby 123 napravi i javi .... Bas me zanima :)
... teddy a kod tebe? Ima sta novoga?
i mene ti leđa čudno bole....šta me rjetko zabole,e sad ima tu svakakvih simptoma ko i svaki mjesec pa se uspostavi da je to bio PMS.sad mi je jedino čudno to šta me bole leđa i onaj mali herpes.bol u stomaku je tu,nervoza,bezvoljnost itd.
i mene ti leđa čudno bole….šta me rjetko zabole,e sad ima tu svakakvih simptoma ko i svaki mjesec pa se uspostavi da je to bio PMS.sad mi je jedino čudno to šta me bole leđa i onaj mali herpes.bol u stomaku je tu,nervoza,bezvoljnost itd.
I kod mene je bila bezovljnost i pospanost .... Napravi testic baby123 ...ovaj za par dana ranije ... Ili cemo cekati jos dva dana...ali javiii ...ja mislim da tebe i plusic ;)
hvala sretna mamam,čekat ću ja ipak ponediljak,čim ne dođe ujutro ja odma se kotrljam do ljekarne.eto.hvala na podršci
Sretnamama, pa cestitaaam!!! Zelim ti urednu trudnocu :))
Baby123, nadam se da ces i ti ugledati plusic u ponedjeljak.
Ajde. Napokon su krenuli. Koja je iduca?!
Ostale cure, kako ste? Ima li sto novo?
Evo, mi smo u akciji cim je menga zavrsila pa cemo vidjeti hoce li ovaj mj biti dobitan :D
💗Baby E💗
Sretnamama, pa cestitaaam!!! Zelim ti urednu trudnocu :))
Baby123, nadam se da ces i ti ugledati plusic u ponedjeljak.
Ajde. Napokon su krenuli. Koja je iduca?!
Ostale cure, kako ste? Ima li sto novo?
Evo, mi smo u akciji cim je menga zavrsila pa cemo vidjeti hoce li ovaj mj biti dobitan :D
hvala ti BEJB23 baš si nekako uljevamo nadu ove dane i sve nam ide na pozitivno.ali i da ne bude ništa uz nas na forumu sve nedaće se lako prebrode!!!držim i ja tebi fige,pa nek imamo najljepši poklon za božić!!!!znaći sad sam ja na redu čekanja!!!!!!!!
Cure moje….ja se jutros ustala ,i odlucila ….skuhat cu si kavu i napravit cu test ,pa sta bude…. I ja se fino popiskila i cekam … Da vidim …uvjerena da cu i ovaj mjesec biti tuzna…. Ali …. Vidim minus naravno i dok sam se okrenula ,plus kao kuca veliki …odmah ,nakon 10 sekundi … Gledam i smijem se ,nemogu vjerovati…nakon 6 mjeseci plakanja i tuge … Ugledala sam + …. Presretna sam …sutra cu napravit jos jedan da se uvjerim …iako mi ovaj lici dosta uvjerljiv plusic … Cure jos sam s vama u iscekivanju plusica koji cekate .. I sve vas pratim
Cestitaaam :* nek vas budr jos vise s plusicem skupa s menom 😉 jeli iko od vas koristio lh trakice za ovulaciju? Koliko je to pouzdano?
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Cestitaaam :* nek vas budr jos vise s plusicem skupa s menom 😉 jeli iko od vas koristio lh trakice za ovulaciju? Koliko je to pouzdano?
Ja nisam...imala sam u planu ako ovaj mjesec ne uspijemo .... Cula sam da su pouzdane ,meni je i moja ginica preporucila trakice ... Ima ih i mulleru
hvala sretna mamam,čekat ću ja ipak ponediljak,čim ne dođe ujutro ja odma se kotrljam do ljekarne.eto.hvala na podršci
Onda cekamo ponedjeljak ..... Javi se ... :) :*
Koja srecaaaa,presretna sam zbog tebe :) plus je plus i siguran je :) cestitam ti 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji