Ne znam šta da mislim. Ne vjerujem da je trudnoća jer prije nego sam prokrvarila bolile su me grudi a sad me nista vise ne boli i skroz su splasnule. Ne znam sta je, ne razumijem. Inace bi mi ona stvar da oprostite na detaljnom izrazu bila sva puna krvi a sad je cista nema nista, samo malo na papiru. Stavila sam sad dnevni jer nista ne curi a bolje se osjecam s njim. Brine me takva mjesecnica i to sam i njoj rekla a ona me nije dozivjela uopce. Jer koliko znam sluznica bi se morala ocistiti i onda se ponovno izgraditi da bude spremna za oplođeno jajasce a kod mene kao da se nije ni oljustila pa kako ce se onda kvalitetno obnoviti? Postavljam to pitanje a odgovora nigdje
Moguće je da ti se radi o tome da će za koji dan pravu menstruaciju dobiti, meni ponekad zna biti tako dva do tri dana da mi kao nešto brljavi, u biti bude u rodnici smeđi iscjedak, samo na toaletnom papiru primijetim ili na dnevnom ulošku i onda znam da ću dobit kroz koji dan. Pitala sam svoju ginekologinju o tome, ništa zabrinjavajuće, ne predstavlja ništa opasno. On je najčešće znak da postoji poremećaj u radu jajnika, odnosno poremećaj menstrualnog ciklusa. Svakoj ženi se takvo što može dogoditi od vremena do vremena i očekivana menstruacija nakon takvog krvarenja može ”uraniti” ali i ”zakasniti”.
Jutro cure moje. Ja sam jutros uradila test i pokazao je -, trebala bih dobiti danas ili sutra, radila sam onaj gravignost ultra, za rano otkrivanje trudnoće, tako da sam sigurna da nije pogriješio. Zapravo sam i neki dan napisala kako me je prošao onaj osjećaj i izgleda da sam bila upravu, nekako me već par dana nisu grudi boljele i nisam imala muku u želucu. Čak me je ono i probadanje u donjem dijelu stomaka pustilo. E sad, što je bilo uzrok tome nisam sigurna, ali simptome koje sam opisivala sam stvarno osjećala.
Uglavnom, ostaje još jedino nada da mi je bila kasnija ovulacija, pa eventualno ako ne dobijem kroz koji dan opet ću uraditi test na trudnoću. Nisam puno tužna ipak je ovo prvi ciklus da smo pokušavali.
Svima šaljem mnogo poljubaca
Light,
To ti je normalno tanak endo za 8 dc, vjerovatno ti je taj ciklus O bila kasnije.
A ovo 9 mm ti je sigurno bilo nakon O ili pred M sto je isto ok.
Pa kako te nije pitala.koji si dc?? Pa nevjerovatno !!!!
Mgirl,
Takvi su ti i meni lh i fsh, ne sjecam se tocno ali takav slican mi je bio omjer i to je sve ok. Moze upucivati na pcos ali nije.
Sve ostalo ti je ok osim progesterona koji ti je nizak.
Trebas dobiti nakon O Duphastone
Super za trakice, samo prati !!!!
M ladY,
Dobrodosla ! Vidis kako kome, nekome prije, nekome kasnije, vecina od nas i dalje ceka….
Teddy,
I.ja sam citala da je dokt.R super ! Otici cu ponovno s nalazima kod njega. A svojoj dokt.u Petrovoj cu reci da sam bila kod njega po drugo misljenje i da mi kaze kakav je plan.
Onda sam dobrodosla u klub. Ja vam stvarno zelim svima sricu, prije dok.nisam isla na bebu mislila sam jedan put i uvati se, nakraju ipak sam krivo mislila. Ubija ovo iscekivanje i cekanje
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Jutro cure moje. Ja sam jutros uradila test i pokazao je -, trebala bih dobiti danas ili sutra, radila sam onaj gravignost ultra, za rano otkrivanje trudnoće, tako da sam sigurna da nije pogriješio. Zapravo sam i neki dan napisala kako me je prošao onaj osjećaj i izgleda da sam bila upravu, nekako me već par dana nisu grudi boljele i nisam imala muku u želucu. Čak me je ono i probadanje u donjem dijelu stomaka pustilo. E sad, što je bilo uzrok tome nisam sigurna, ali simptome koje sam opisivala sam stvarno osjećala.
Uglavnom, ostaje još jedino nada da mi je bila kasnija ovulacija, pa eventualno ako ne dobijem kroz koji dan opet ću uraditi test na trudnoću. Nisam puno tužna ipak je ovo prvi ciklus da smo pokušavali.
Svima šaljem mnogo poljubaca
Meni je kasnila 3 dana, pokazala negativno i na kraju dosla :( drzim ti fige da se pokaze taj plusic 😉😉😉
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Hvala ti draga mono, malo mi je dugo čekati do 27. ali nadam se da će vrijeme brzo proći do onda. Probat ću da se ne baziramo samo na plodne dane, ako ih uopće bude.. vidjet ću kaj će i trakice pokazati.
Ti si naš dobri duh, uvijek me ohrabriš sa svojim odgovorima i svojom snagom.
dr. marton je isto jako dobra liječnica, znam jednu poznanicu koja je išla kod nje i pomogla joj je da ostane trudna..
Noa 💙
Drage moje, nova sam ovdje. Radimo na bebici 5 mj al nikako da se uvati :( dali ima neka kojoj je slicna situacija? Nakon koliko ste ostale trudne?
Prvi put kad sam ostala trudna drugi ciklus pokušavanja, ali je bila missed ab trudnoća. Na sljedeću sam se tek odlučila nakon više od pola godine, i ostala sam trudna treći ciklus pokušavanja.
Sretno ti i da što prije ugledaš svoj plusić
Čitam sad o PCOS i piše da kod njega je povećan esktrogen a manjak je progesterona koji bi ga blokirao i da se javljaju vise folikula koji ne sazrijevaju i postaju ciste. Kako ja onda imam slabo krvarenje a visak estrogena a Šprem je spomenula da su slabija krvarenja kad je manje estrogena? Ništa mi nije jasno. Ja sam na dnevnom ulošku koji je čist a 3.dan mi je ciklusa? Nisam napravila test jutros jer sam u noci išla na wc a bila sam prepospana
Drage moje, nova sam ovdje. Radimo na bebici 5 mj al nikako da se uvati :( dali ima neka kojoj je slicna situacija? Nakon koliko ste ostale trudne?
Prvi put kad sam ostala trudna drugi ciklus pokušavanja, ali je bila missed ab trudnoća. Na sljedeću sam se tek odlučila nakon više od pola godine, i ostala sam trudna treći ciklus pokušavanja.
Sretno ti i da što prije ugledaš svoj plusić
Hvala ti nadam se da ocu. Imam osjecaj kao da sam jedina kojoj nece, sve moje prije iz prvog puta uspile
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Mono već sam ti rekla a znaš i sama cikla, ananas. A što se tiče doktora Radoncica meni ga je preporučio doktor kad sam bila na sistematskom u poliklinici Sunce. Doktor mi se otvorio i rekao kako su on i žena isto dugo pokušavali išli su na umjetnu nekih 5-6 puta sve je vodio Radoncic i stvarno ga je nahvalio da ga se može zvati u bilo koje doba noći. Uglavnom sad imaju sinčića od godinu dana
Trudim se čitati vaše komentare svaki dan da budem u toku koliko sam skužila nije bilo ++++ ŠTETA. Ja sam trenutno završila sa akcijama muž u ponedjeljak ide napraviti drugi spermiogram, vadio je briseve, urin i još svakakve nalaze sve je uredu koliko se ja razumijem. Tako da sad opet čekamo. 10.04 je naručen kod urologa pa ćemo vidjeti, uglavnom sretno svima
Sortiraj odgovore
Najstariji