Drage forumašice, evo i ja sam se priključila forumu. Čitam vas već neko vrijeme i drago mi je da ovdje jedne drugima pružate podršku. Ja sam posljednjih mjeseci imala problema s neredevitim ciklusima, tako da se nisam ničemu mogla nadati.
Od prošlog mjeseca smo krenuli u akciju, dakle, prvi put "službeno" :-). Menstruacija mi je kasnila tjedan dana pa sam jutros radila test i ništa. Sada me opet brine da mi se poremetio ciklus i mislim da ću morati za par dana kod ginekologice pa opet terapija.... U glavi mi se vrte najcrnji scenariji jer sam već odavno zagazila u 30-te, a nemam djece. Vadila sam hormone i obavila ultrazvuk i sve je ok. Stalno se pitam koliko će trebati vremena i hoćemo li jednog dana imati bebu...
Drage forumašice, evo i ja sam se priključila forumu. Čitam vas već neko vrijeme i drago mi je da ovdje jedne drugima pružate podršku. Ja sam posljednjih mjeseci imala problema s neredevitim ciklusima, tako da se nisam ničemu mogla nadati.
Od prošlog mjeseca smo krenuli u akciju, dakle, prvi put "službeno" :-). Menstruacija mi je kasnila tjedan dana pa sam jutros radila test i ništa. Sada me opet brine da mi se poremetio ciklus i mislim da ću morati za par dana kod ginekologice pa opet terapija…. U glavi mi se vrte najcrnji scenariji jer sam već odavno zagazila u 30-te, a nemam djece. Vadila sam hormone i obavila ultrazvuk i sve je ok. Stalno se pitam koliko će trebati vremena i hoćemo li jednog dana imati bebu…
Draga, nemoj se prepoustat negativnim mislima, ja imam 36 god, nemam djece, pukusavamo vec god i pol, koristim lh trakice od 11.mj i tek s njima uspijem ulovit ovulaciju jer su mi ciklusi produljeni 33-40 dana, obavila sam osnovne pretrage i sve je više manje ok i krenula sam na humano jer ne zelim gubit vrijeme.Uopce ne sumnjam da cu imat djecu, samo hrabro!
url=https://lilypie.com]
DANTE
Curke moje, nakon nekoliko negativnih testova i svijetlih crtica ja danas nakon 8 dana kasnjena napravila clearblue digitalni i plus ko kuća s tim sa on pokazuje da sam trudna 2-3 tjedna :) napravila sam na isti urin i onaj test sa ebay-a on i dalje pokazuje jedva vidljivu crticu. :)
Zaboravila sam napisat da mm ima smanjenu pokretljivost spermija
DANTE
nije mi poruku učitalo
wanttobemama čestitam draga,baš su nam krenuli plusići,želim ti urednu i školsku trudnoću.sve mi pomalo uljevate nadu.čekam i ja sutra da vidim jeli se i meni posrečilo.Elviramagistic ja ti već treći ciklus pokušajem,,
g
Draga, nemoj se prepoustat negativnim mislima, ja imam 36 god, nemam djece, pukusavamo vec god i pol, koristim lh trakice od 11.mj i tek s njima uspijem ulovit ovulaciju jer su mi ciklusi produljeni 33-40 dana, obavila sam osnovne pretrage i sve je više manje ok i krenula sam na humano jer ne zelim gubit vrijeme.Uopce ne sumnjam da cu imat djecu, samo hrabro!
Draga Beba, puno hvala na lijepim riječima! Želim vam svu sreću, a i u životu sam se uvjerila kad nešto jako želiš da "se cijeli svijet uroti da i to dobiješ". Ja imam 33 godine i tek posljednjih mjeseci sam počela intenzivno razmišljati o bebi.
Čitala sam da u prosjeku treba parovima do 35 godina do 2 godine pa se tješim. Kolika je cijena potpomognute oplodnje?
Od prošlog mjeseca smo krenuli u akciju, dakle, prvi put "službeno" :-). Menstruacija mi je kasnila tjedan dana pa sam jutros radila test i ništa. Sada me opet brine da mi se poremetio ciklus i mislim da ću morati za par dana kod ginekologice pa opet terapija…. U glavi mi se vrte najcrnji scenariji jer sam već odavno zagazila u 30-te, a nemam djece. Vadila sam hormone i obavila ultrazvuk i sve je ok. Stalno se pitam koliko će trebati vremena i hoćemo li jednog dana imati bebu…
grazia vjerujem da ti nije lako i da se brineš.to je normalno u nas žena.ako su ti već nepravilni ciklusi kupi LH trakice s kojime ti pokazuju precizno plodne dane.tko zna možda se i tebi brzo uhvati.bila je ovdje i jedna naša forumašica "TRUDIM SE JAKO",I ČIM NAM SE PRIDRUŽILA IZ PRVE UHVATILA BLIZANCE,A ISTO JE DUGO POKUŠAVALA.sad nam je nestala al nadam se da če nam se nekad javit hahahahah.samo je protutnjala kroz forum hahahaha.navijam za jedan veeeliki++++++++
Grazia
Dobrodosla!
Wanttobemamma,
Cestitam !!!!!!
Ja sam koristila testove s ebaya koji mi prvi uopce nisu pokazali, jako su mi bili nepozdani, valjda kako kome.
Svim curama drzim fige da uskoro dobe plus !!!!!!!
Draga Beba, puno hvala na lijepim riječima! Želim vam svu sreću, a i u životu sam se uvjerila kad nešto jako želiš da "se cijeli svijet uroti da i to dobiješ".Ja imam 33 godine i tek posljednjih mjeseci sam počela intenzivno razmišljati o bebi.
Čitala sam da u prosjeku treba parovima do 35 godina do 2 godine pa se tješim. Kolika je cijena potpomognute oplodnje?
Idem preko soc sve je besplatno
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji