Hihihi, a hvala ti baby123. :))
Daaa možda je to, očekujem barem 2 plusića ovaj mjesec curke moje, pa mora i nama krenuti.
Noa 💙
Sreetnooo svimaa! Nadam se da će svaka od vas koja očekuje plusić ugledat ga!
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Baby ... Trebam 15.-16. ... Imam bas neke cudne grceve,pospana,grudi me bole...dosta slicni simptomi kao kad trebam dobiti ali me nikada ne boli dan prije ,nego kad dobijem...kupila sam Clearblue test..ali mislim da je jos rano
Baby … Trebam 15.-16. … Imam bas neke cudne grceve,pospana,grudi me bole…dosta slicni simptomi kao kad trebam dobiti ali me nikada ne boli dan prije ,nego kad dobijem…kupila sam Clearblue test..ali mislim da je jos rano
I ja mislim da ti je još rano.najbolje kad ona izostane.ja ti se po grudima nemogu ravnat jer me nekad bole a nekad ne pred mjesečnicu.ja sam isto pospana,nemogu se nikako razbudit.stomak me već tri dana pomalo boli,ali čudan mi je herpes.izbacija mi je mali herp.i onda sam se sjetila da mi je u prošle dvije trudnoće izbaciva prije nego sam saznala da sam trudna.e sad....ili je to to,ili mi je pao imunitet.u mene je herpes donosija sretne vijesti ma koliko on ružan i neugodan bija!!!!!!!!!!!! sad još samo treba bit strpljiv do mog 13-tog i do tvog 15-16--tog!!!!!!!!!!
OKO ZELENO disi ti?!? i tebe očekujemo s nama ovi mjesec?!?! javi seeeeeeee!!!!!!!!!!
Baby … Trebam 15.-16. … Imam bas neke cudne grceve,pospana,grudi me bole…dosta slicni simptomi kao kad trebam dobiti ali me nikada ne boli dan prije ,nego kad dobijem…kupila sam Clearblue test..ali mislim da je jos rano
I ja mislim da ti je još rano.najbolje kad ona izostane.ja ti se po grudima nemogu ravnat jer me nekad bole a nekad ne pred mjesečnicu.ja sam isto pospana,nemogu se nikako razbudit.stomak me već tri dana pomalo boli,ali čudan mi je herpes.izbacija mi je mali herp.i onda sam se sjetila da mi je u prošle dvije trudnoće izbaciva prije nego sam saznala da sam trudna.e sad….ili je to to,ili mi je pao imunitet.u mene je herpes donosija sretne vijesti ma koliko on ružan i neugodan bija!!!!!!!!!!!! sad još samo treba bit strpljiv do mog 13-tog i do tvog 15-16–tog!!!!!!!!!!
Mislim da nam je strpljenje najteza i najgora "stvar" trenutno. ..ali proci ce i ta neizvjesnost ... :) ja cu ipak vjerovati u nase plusice :D
sve smo mi nestrpljive...evo i ja se ponašam koda mi je prvo...!!!
meni ti mjesečnica uvik dođe jutri rano,rano...i u pon.ako ne dođe ujutro odma letim u ljekarnu
Bok cure :) evo nova sam tu i prvi mjesec nam je da smo se bas primili posla i sad ocekujem kroz 5 dana m... nadam se da nece stici :) kupila sam i testice i vec sam par puta se odgovala od pisanja..jako sam nestrpljiva tako da nemogu si ni zamisliti kako je vama koje radite na bebi godinu pa i vise..zelim svima curama koje cekate m.. velike plusice na testu 😍😙
Bok cure :) evo nova sam tu i prvi mjesec nam je da smo se bas primili posla i sad ocekujem kroz 5 dana m… nadam se da nece stici :) kupila sam i testice i vec sam par puta se odgovala od pisanja..jako sam nestrpljiva tako da nemogu si ni zamisliti kako je vama koje radite na bebi godinu pa i vise..zelim svima curama koje cekate m.. velike plusice na testu 😍😙
dobro došla Elvira.nadam se da češ barem ti ugledat plusić ovaj mjesec,sve neki-----,pa smo sve u depr.svima nam želim plusiće,da nam se bar malo podigne raspoloženje,unatoć što se ja baš ne nadam ovi mj.
Sortiraj odgovore
Najstariji