Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    11. Ožujak 2017. 12:25

Sretnamama

baby123

i mene ti leđa čudno bole….šta me rjetko zabole,e sad ima tu svakakvih simptoma ko i svaki mjesec pa se uspostavi da je to bio PMS.sad mi je jedino čudno to šta me bole leđa i onaj mali herpes.bol u stomaku je tu,nervoza,bezvoljnost itd.

I kod mene je bila bezovljnost i pospanost …. Napravi testic baby123 …ovaj za par dana ranije … Ili cemo cekati jos dva dana…ali javiii …ja mislim da tebe i plusic ;)

Hmm..sad kad cujem ovo za leđa..mene su jucer leđa boljela ono ko upala misica neka ali u leđima..i danas ujutro sam jedva ustala..ali moguce da je nesto drugo..necu se nadati bez veze..i imam osjecaj ko pred mengu..ko da cu sad svaki cas dobiti i grceve neke.

• Sretnamama
    11. Ožujak 2017. 14:03

Elviramagistic

Sretnamama

Cure moje….ja se jutros ustala ,i odlucila ….skuhat cu si kavu i napravit cu test ,pa sta bude…. I ja se fino popiskila i cekam … Da vidim …uvjerena da cu i ovaj mjesec biti tuzna…. Ali …. Vidim minus naravno i dok sam se okrenula ,plus kao kuca veliki …odmah ,nakon 10 sekundi … Gledam i smijem se ,nemogu vjerovati…nakon 6 mjeseci plakanja i tuge … Ugledala sam + …. Presretna sam …sutra cu napravit jos jedan da se uvjerim …iako mi ovaj lici dosta uvjerljiv plusic … Cure jos sam s vama u iscekivanju plusica koji cekate .. I sve vas pratim

Koja srecaaaa,presretna sam zbog tebe :) plus je plus i siguran je :) cestitam ti 😍😍

Hvala ti puno puno ... 💖😍😘

• Sretnamama
    11. Ožujak 2017. 14:06

Elviramagistic

Sretnamama

baby123

i mene ti leđa čudno bole….šta me rjetko zabole,e sad ima tu svakakvih simptoma ko i svaki mjesec pa se uspostavi da je to bio PMS.sad mi je jedino čudno to šta me bole leđa i onaj mali herpes.bol u stomaku je tu,nervoza,bezvoljnost itd.

I kod mene je bila bezovljnost i pospanost …. Napravi testic baby123 …ovaj za par dana ranije … Ili cemo cekati jos dva dana…ali javiii …ja mislim da tebe i plusic ;)

Hmm..sad kad cujem ovo za leđa..mene su jucer leđa boljela ono ko upala misica neka ali u leđima..i danas ujutro sam jedva ustala..ali moguce da je nesto drugo..necu se nadati bez veze..i imam osjecaj ko pred mengu..ko da cu sad svaki cas dobiti i grceve neke.

I ja imam te neke grceve ...i iscrpljena sam...ali bas sam umorna .... Podrigujem ko svinjica mala... Koliko jos cekas?! 

mono1111
    11. Ožujak 2017. 14:37

Sretnamama,
    Cestitam !!!!!!

• baby123
    11. Ožujak 2017. 15:12

Sretnamama

Elviramagistic

Sretnamama

baby123

I ja imam te neke grceve …i iscrpljena sam…ali bas sam umorna …. Podrigujem ko svinjica mala… Koliko jos cekas?!

jeli ja?!?! ja do ponedjeljka.....

nena27
    11. Ožujak 2017. 17:57

Sretanamama čestitam ti, počeli su plusići ja trebam dobit tek oko 20og

• Elviramagistic
    11. Ožujak 2017. 19:41

Sretnamama

Elviramagistic

Sretnamama

baby123

I ja imam te neke grceve …i iscrpljena sam…ali bas sam umorna …. Podrigujem ko svinjica mala… Koliko jos cekas?!

Ja cekam jos kojih 5 dana..oko 15-16 trebam dobiti :) ali posto je ovo prvi ciklus nekako sumnjam da ce biti plus vise mislim da je to sve na psihickoj bazi mada su me danas bas lovili grcevi i probadalo me u jajnicima..a ovulaciju sam imala oko pon :) koliko ti jos cekas?

Teddy Bear
    11. Ožujak 2017. 19:59

Ekipa, ma kod mene sigurno nije trudnoća, radila sam i jutros test na trudnoću i negativan je. Još nisam dobila, danas mi 34 dan od zadnje menstruacije, pa sam zato opet radila test. Meni su svakako ciklusi oko 31-33 dana, tako da ovo što kasni i nije puno. E sada kada sam govorila da su me jajnici nedavno probadali, moguće je da je i neka prehlada u pitanju, jer sam prošli mjesec bila na pregledu kod ginekologa i bilo je sve uredu. Svakako mi je ovaj tjedan sistematski na poslu pa ako i do tada ne dobijem, svakako ću imati detaljan pregled i ostale pretrage,
    Svim trudnicama, trudilicama i one koje su u isčekivanju menstruacije šaljem mnogo poljubaca.

Cookie
    11. Ožujak 2017. 22:36

hej cure, bila sam jucer na kontroli i uzv, vadila betu 4,6.
    rekao mi je da pijem 3x1 ergometrin jos tri dana jer je ostao ugrusak. Nemam krvarenja, nesto minimalno smedasto nadam se da će Ergometrin proraditi.
    u pon moram na uzv.
    Nadam se da neću morati ponovo na kiretažu ☹

mono1111
    11. Ožujak 2017. 22:48

Teddy,
    Mislim da bi ti test vec pokazao da je T u pitanju.
    Da li znas kada ti je bila O??

Cookie,
    Beta ti je negativna te vjerujem da ce ti taj ugrusak ako sad ne izadje, izaci kod M, ali oni ce ti najbolje reci.
    Ali nisi pila Ergometrin odmah nakon kiretaze jelda??
    Da li ti je dosao phd? Sve uredno??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.