Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    11. Ožujak 2017. 10:45

Sretnamama, pa cestitaaam!!! Zelim ti urednu trudnocu :)) 
    Baby123, nadam se da ces i ti ugledati plusic u ponedjeljak.
    Ajde. Napokon su krenuli. Koja je iduca?! 
    Ostale cure, kako ste? Ima li sto novo? 
    Evo, mi smo u akciji cim je menga zavrsila pa cemo vidjeti hoce li ovaj mj biti dobitan :D 

💗Baby E💗

• baby123
    11. Ožujak 2017. 11:06

bejb23

Sretnamama, pa cestitaaam!!! Zelim ti urednu trudnocu :))
    Baby123, nadam se da ces i ti ugledati plusic u ponedjeljak.
    Ajde. Napokon su krenuli. Koja je iduca?!
    Ostale cure, kako ste? Ima li sto novo?
    Evo, mi smo u akciji cim je menga zavrsila pa cemo vidjeti hoce li ovaj mj biti dobitan :D

hvala ti BEJB23 baš si nekako uljevamo nadu ove dane i sve nam ide na pozitivno.ali i da ne bude ništa uz nas na forumu sve nedaće se lako prebrode!!!držim i ja tebi fige,pa nek imamo najljepši poklon za božić!!!!znaći sad sam ja na redu čekanja!!!!!!!!

• M.lady
    11. Ožujak 2017. 11:32

Sretnamama

Cure moje….ja se jutros ustala ,i odlucila ….skuhat cu si kavu i napravit cu test ,pa sta bude…. I ja se fino popiskila i cekam … Da vidim …uvjerena da cu i ovaj mjesec biti tuzna…. Ali …. Vidim minus naravno i dok sam se okrenula ,plus kao kuca veliki …odmah ,nakon 10 sekundi … Gledam i smijem se ,nemogu vjerovati…nakon 6 mjeseci plakanja i tuge … Ugledala sam + …. Presretna sam …sutra cu napravit jos jedan da se uvjerim …iako mi ovaj lici dosta uvjerljiv plusic … Cure jos sam s vama u iscekivanju plusica koji cekate .. I sve vas pratim

Cestitaaam :* nek vas budr jos vise s plusicem skupa s menom 😉 jeli iko od vas koristio lh trakice za ovulaciju? Koliko je to pouzdano?

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Sretnamama
    11. Ožujak 2017. 11:47

M.lady

Sretnamama

Cure moje….ja se jutros ustala ,i odlucila ….skuhat cu si kavu i napravit cu test ,pa sta bude…. I ja se fino popiskila i cekam … Da vidim …uvjerena da cu i ovaj mjesec biti tuzna…. Ali …. Vidim minus naravno i dok sam se okrenula ,plus kao kuca veliki …odmah ,nakon 10 sekundi … Gledam i smijem se ,nemogu vjerovati…nakon 6 mjeseci plakanja i tuge … Ugledala sam + …. Presretna sam …sutra cu napravit jos jedan da se uvjerim …iako mi ovaj lici dosta uvjerljiv plusic … Cure jos sam s vama u iscekivanju plusica koji cekate .. I sve vas pratim

Cestitaaam :* nek vas budr jos vise s plusicem skupa s menom 😉 jeli iko od vas koristio lh trakice za ovulaciju? Koliko je to pouzdano?

Ja nisam...imala sam u planu ako ovaj mjesec ne uspijemo .... Cula sam da su pouzdane ,meni je i moja ginica preporucila trakice ... Ima ih i mulleru 

• Sretnamama
    11. Ožujak 2017. 11:50

baby123

hvala sretna mamam,čekat ću ja ipak ponediljak,čim ne dođe ujutro ja odma se kotrljam do ljekarne.eto.hvala na podršci

Onda cekamo ponedjeljak ..... Javi se ... :) :* 

• Elviramagistic
    11. Ožujak 2017. 12:20

Sretnamama

Koja srecaaaa,presretna sam zbog tebe :) plus je plus i siguran je :) cestitam ti 😍😍

• Elviramagistic
    11. Ožujak 2017. 12:25

Sretnamama

baby123

i mene ti leđa čudno bole….šta me rjetko zabole,e sad ima tu svakakvih simptoma ko i svaki mjesec pa se uspostavi da je to bio PMS.sad mi je jedino čudno to šta me bole leđa i onaj mali herpes.bol u stomaku je tu,nervoza,bezvoljnost itd.

I kod mene je bila bezovljnost i pospanost …. Napravi testic baby123 …ovaj za par dana ranije … Ili cemo cekati jos dva dana…ali javiii …ja mislim da tebe i plusic ;)

Hmm..sad kad cujem ovo za leđa..mene su jucer leđa boljela ono ko upala misica neka ali u leđima..i danas ujutro sam jedva ustala..ali moguce da je nesto drugo..necu se nadati bez veze..i imam osjecaj ko pred mengu..ko da cu sad svaki cas dobiti i grceve neke.

• Sretnamama
    11. Ožujak 2017. 14:03

Elviramagistic

Sretnamama

Koja srecaaaa,presretna sam zbog tebe :) plus je plus i siguran je :) cestitam ti 😍😍

Hvala ti puno puno ... 💖😍😘

• Sretnamama
    11. Ožujak 2017. 14:06

Elviramagistic

Sretnamama

baby123

i mene ti leđa čudno bole….šta me rjetko zabole,e sad ima tu svakakvih simptoma ko i svaki mjesec pa se uspostavi da je to bio PMS.sad mi je jedino čudno to šta me bole leđa i onaj mali herpes.bol u stomaku je tu,nervoza,bezvoljnost itd.

I kod mene je bila bezovljnost i pospanost …. Napravi testic baby123 …ovaj za par dana ranije … Ili cemo cekati jos dva dana…ali javiii …ja mislim da tebe i plusic ;)

Hmm..sad kad cujem ovo za leđa..mene su jucer leđa boljela ono ko upala misica neka ali u leđima..i danas ujutro sam jedva ustala..ali moguce da je nesto drugo..necu se nadati bez veze..i imam osjecaj ko pred mengu..ko da cu sad svaki cas dobiti i grceve neke.

I ja imam te neke grceve ...i iscrpljena sam...ali bas sam umorna .... Podrigujem ko svinjica mala... Koliko jos cekas?! 

mono1111
    11. Ožujak 2017. 14:37

Sretnamama,
    Cestitam !!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI