Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby123
    09. Ožujak 2017. 12:30

Teddy Bear

Jutro cure moje. Ja sam jutros uradila test i pokazao je -, trebala bih dobiti danas ili sutra, radila sam onaj gravignost ultra, za rano otkrivanje trudnoće, tako da sam sigurna da nije pogriješio. Zapravo sam i neki dan napisala kako me je prošao onaj osjećaj i izgleda da sam bila upravu, nekako me već par dana nisu grudi boljele i nisam imala muku u želucu. Čak me je ono i probadanje u donjem dijelu stomaka pustilo. E sad, što je bilo uzrok tome nisam sigurna, ali simptome koje sam opisivala sam stvarno osjećala.
    Uglavnom, ostaje još jedino nada da mi je bila kasnija ovulacija, pa eventualno ako ne dobijem kroz koji dan opet ću uraditi test na trudnoću. Nisam puno tužna ipak je ovo prvi ciklus da smo pokušavali.
    Svima šaljem mnogo poljubaca

a joj draga moja,baš mi je žao.valjda čemo idući mj.napokon ugledat taj +++++.evo i ja cijeli dan imam simptome pms-a.netko bi rekao da je to možda i trudnoća,ali nije.trebam dobit12-13.03,i ovo su baš simptomi pms-a.bol u stomaku,iscrpljenost..jučer sam bila strašno nervozna itd.

mono1111
    09. Ožujak 2017. 18:43

Light,
    Ne znam sti bi rekla.
    Neki poremecaj hormona je, ali i sve to sto ti je Sprem rekla ne drzi vodu pa se nemoj toliko oslanjati na njene rijeci.
    Sto se tice endo to ti je vjerujem ok.
    I ja imam takav iscjedak, tj.vise ga skoro ni nemam, a uzimam estrofem da mi podigne estradiol..

Mgirl,
    A doci ce i taj 27. I ja stalno iscekujem neke datume, pa mislim si, gdje su daleko, ali dodje to brzo.
    Cekaj, ides kod Marton??

Nena,
    Meni ga nitko ovako osobno nije preporucio a da je isao kod njega, ali puno cura i na forumima.su ga hvalile, pa valjda nije los onda.

Teddy,
    Bas mi je zao. ! Nadam se da ce ti se uskoro ostvaritu jos jedan plus.

Kao i ostalim curama !!!!! 
    Sutra na Rebro idem vaditi ove hormone i b12 koje mi je preporucio R.pa iduci tjedan kod njega s nalazima, bas me zanima sto ce mi tocno predloziti.

larimara
    09. Ožujak 2017. 19:38

Ja sam bila kod Marton prije vise godina! To je doktorica. Ima ordinaciju od svoje mame koja je isto bila poznata ginekologica,ali je sad u penziji. Mogla bi biti oko 80 + god. Kcerka,Ulla Marton je dosta strucna. Ja sam bila kod nje zbog drugog problema i sve je bilo OK. Poznam je povrsno  nekih 20 godina. Neplodnost i problemi sa zacescem,s tim se dosta bavi.

09. Ožujak 2017. 20:27

Pozdrav cure...
    Evo ja konacno dobila koju kilicu točnije sa 61 sam dosla na 66 i pol ,ali s obzirom da sam visoka 183 to je premalo kila...ali sam zadovoljna :-)
    U utorak idem na pregled ,ako saznamo spol javim vam.

Držite se...saljem zagrljaj :-*

• Sretnamama
    10. Ožujak 2017. 07:20

baby123

Teddy Bear

Jutro cure moje. Ja sam jutros uradila test i pokazao je -, trebala bih dobiti danas ili sutra, radila sam onaj gravignost ultra, za rano otkrivanje trudnoće, tako da sam sigurna da nije pogriješio. Zapravo sam i neki dan napisala kako me je prošao onaj osjećaj i izgleda da sam bila upravu, nekako me već par dana nisu grudi boljele i nisam imala muku u želucu. Čak me je ono i probadanje u donjem dijelu stomaka pustilo. E sad, što je bilo uzrok tome nisam sigurna, ali simptome koje sam opisivala sam stvarno osjećala.
    Uglavnom, ostaje još jedino nada da mi je bila kasnija ovulacija, pa eventualno ako ne dobijem kroz koji dan opet ću uraditi test na trudnoću. Nisam puno tužna ipak je ovo prvi ciklus da smo pokušavali.

a joj draga moja,baš mi je žao.valjda čemo idući mj.napokon ugledat taj +++++.evo i ja cijeli dan imam simptome pms-a.netko bi rekao da je to možda i trudnoća,ali nije.trebam dobit12-13.03,i ovo su baš simptomi pms-a.bol u stomaku,iscrpljenost..jučer sam bila strašno nervozna itd.

Jaooo mile ja sam bas mislila na sve nas koje toliko ocekujemo taj plusic .... Bas mi je zao ... Ja jos nemogu ni test napraviti ,ali simptome vise ni ne mogu pratiti jer su mi slicni kao kad trebam dobiti... :( ... Vjerojatno cu se i ja pridruziti vama i vasem - ... Ali vjerovat cemo i nadam se da ce sljedeci mjesec biti + .... Saljemo puseee velike :* :*

• baby123
    10. Ožujak 2017. 08:24

Sretnamama

baby123

Teddy Bear

Jaooo mile ja sam bas mislila na sve nas koje toliko ocekujemo taj plusic …. Bas mi je zao … Ja jos nemogu ni test napraviti ,ali simptome vise ni ne mogu pratiti jer su mi slicni kao kad trebam dobiti… :( … Vjerojatno cu se i ja pridruziti vama i vasem - … Ali vjerovat cemo i nadam se da ce sljedeci mjesec biti + …. Saljemo puseee velike :* :*

sretna mama kada ti trebaš dobiti??ili ne dobiti?!?ja baš osječam da če vještica stići i ovaj mjesec,je da su simptomi trudoće i pms-a slični,al točno znam sebe.....i taj moj pms.al 13-tog ču samo potvrdit.

• baby123
    10. Ožujak 2017. 08:26

ValentinaA

Pozdrav cure…
    Evo ja konacno dobila koju kilicu točnije sa 61 sam dosla na 66 i pol ,ali s obzirom da sam visoka 183 to je premalo kila…ali sam zadovoljna :-)
    U utorak idem na pregled ,ako saznamo spol javim vam.

Držite se…saljem zagrljaj :-*

draga moja i ja u prvoj trudnoći sa "koje kilice",krenuvši od 63,došla do 95kg,

little baby
    10. Ožujak 2017. 08:31

pozdrav svim trudilicama i onima onima koje su vec ugledale svoje plusiće! Ja sam jedna od onih kojima nije dugo trebalo.Prvi put kada sam ostala trudna trebalo je jako kratko ali nažalost trudnoća je zavrsila spontanim. Druga trudnoća uspjela iz trećeg pokušaja i uspjesno iznesena do kraja. I evo sad smo opet uspjeli iz treceg pokušaja pa se nadam da će sve biti uredu. U ponedjeljak imamo prvi pregled pa se nadamo da ce sve biti kako treba. Osjećam se kao da nikad nisam trudna bila,strah je prisutan nenormalno. Samo razmišljam hoće li sve biti dobro i molim Boga da bude i da se pokušam smirit nekako da ne mislim previše o tome.Sve koje su tako nesto prozivile razumjet će taj strah. Pozdrav svimaaaaa!!!! 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

m.girl6
    10. Ožujak 2017. 08:55

mono, ne idem k martonici, mislila sam ako moja gin bude počela nešto izmišljati da krenem privatno kod marton jer sam čula samo riječi hvale za nju. :) ali, za sada mi je gin super, tako da ako nebudem imala potrebe neću ni ići, ali ko zna kaj me još čeka... 
    da, samo nešto isčekujemo, od jedne do druge menge i tako ukrug. 

TeaMa, dobrodošla, ma bit će sve u redu, ništa ne brini. :) super da se barem netko javio sa plusićem, poslije valentine, jer mi ostale se još uvijek trudimo i ne očekujemo gosopođu M. mogu reći da nisam više toliko pod stresom oko toga, nekako sam mirnija otkad sam izvadila spolne hormone i hormone štitnjače. nije da mi je progesteron idealan, ali sve će se to rješiti. 
    moramo biti pozitivne drage moje, stiže nam proljeće i sve se budi, pa će se tako i naši jajnici i spermići probuditi i biti aktivniji. taman za poklon ispod bora za Božić 

Noa 💙

• baby123
    10. Ožujak 2017. 09:06

m.girl6

mono, ne idem k martonici, mislila sam ako moja gin bude počela nešto izmišljati da krenem privatno kod marton jer sam čula samo riječi hvale za nju. :) ali, za sada mi je gin super, tako da ako nebudem imala potrebe neću ni ići, ali ko zna kaj me još čeka…
    da, samo nešto isčekujemo, od jedne do druge menge i tako ukrug.

TeaMa, dobrodošla, ma bit će sve u redu, ništa ne brini. :) super da se barem netko javio sa plusićem, poslije valentine, jer mi ostale se još uvijek trudimo i ne očekujemo gosopođu M. mogu reći da nisam više toliko pod stresom oko toga, nekako sam mirnija otkad sam izvadila spolne hormone i hormone štitnjače. nije da mi je progesteron idealan, ali sve će se to rješiti.
    moramo biti pozitivne drage moje, stiže nam proljeće i sve se budi, pa će se tako i naši jajnici i spermići probuditi i biti aktivniji. taman za poklon ispod bora za Božić

m.girl,baš si to lipo sve napisala...nemam šta dodati nego potvrdit sva tvoja navođenja.i stvarno su nam plusići stali....daa to možda nije zatišje pred buru?!?!?
    Teama dobro nam došla...eto bar ti s kojim+++++++!!!!!!!!!!želim ti urednu školsku trudnoću!!!!!!!!! i budi snama,i budi nam podrška!!!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.