Teddy,
Mislim da bi ti test vec pokazao da je T u pitanju.
Da li znas kada ti je bila O??
Cookie,
Beta ti je negativna te vjerujem da ce ti taj ugrusak ako sad ne izadje, izaci kod M, ali oni ce ti najbolje reci.
Ali nisi pila Ergometrin odmah nakon kiretaze jelda??
Da li ti je dosao phd? Sve uredno??
pula sam ergometrin pet dana.
phd ne znam tocno neki komadići se spominju s nekim stela aurea nesto fenomen....
sad mi se neda kopati po papirima, cekala sam tam cijeli dan. Kid jednog bila na pregledu, pa vadila betu, pa kod drugig na pregledu kad su nalazi dosli. Pitao me jesam li imala polip, naravno nisam. Rekao je da ocekujem ugrusak i da nek se nis ne prestradim i da se vidimo u pon na uzv....medutim, krvarenja nema, ni ugruska....
Uvijek tako nesto pise na PHD u. To ti je sve uredno.
Javi sto je bilo u ponedjeljak.
Niska ti je beta pa se nadam da neces morati na kiretazu jos jednu, mislim da ce izaci to.
Uvijek tako nesto pise na PHD u. To ti je sve uredno.
Javi sto je bilo u ponedjeljak.
Niska ti je beta pa se nadam da neces morati na kiretazu jos jednu, mislim da ce izaci to.
i ja se nadam... Uh
Pusa svima, javit ću rezultate
teddy bear možda ti je O bila kasnije pa još nemože pokazat.....evo meni sutra treba stići,i baš mislim da ni ovaj mjesec nema ništa.Jednostavno osječam po sebi da ču procurit kako to obićno biva najdalje u rano,rano jutro.je da me sise jutros bole,al to u mene zna bit pms.
i još nešto,ima već par dana teško zaspem a ništa me ne mući.i sad meni pomalo naviru sječanja iz prve trudnoće.davno je to bilo..mučnine,žgaravice i druge tegobe nisam imala ali.....NESANICAAAAA...ajme kad se sitim 3mjeseca ko zombi sam hodala po noći i oka nisam mogla sklopit,spava mi se,umorna ali san neće pa neće.i već par dana ja pomalo teško zaspem,ali noćas...isuse kriste od kad sam legla (22.00) do 05.00 nisam zaspala,i jutros se probudila u 08.00 savršeno odmorna,i maloprije se sitim da sam te tegobe s mojim JOSIPOM imala,ali u drugoj trudnoći s curicom spavala ko beba.eto možda je ipak to neki simptomčić
Curke moje, nakon nekoliko negativnih testova i svijetlih crtica ja danas nakon 8 dana kasnjena napravila clearblue digitalni i plus ko kuća s tim sa on pokazuje da sam trudna 2-3 tjedna :) napravila sam na isti urin i onaj test sa ebay-a on i dalje pokazuje jedva vidljivu crticu. :)
Curke moje, nakon nekoliko negativnih testova i svijetlih crtica ja danas nakon 8 dana kasnjena napravila clearblue digitalni i plus ko kuća s tim sa on pokazuje da sam trudna 2-3 tjedna :) napravila sam na isti urin i onaj test sa ebay-a on i dalje pokazuje jedva vidljivu crticu. :)
Cestitammm :)) poceli su nam plusici...ja eto nemam vec nikakvih simptoma osim da cu dobiti :( mada mi je bila kasnija o..prije 6 dana a m trebam dobiti za 3 dana ali bit ce ako ne ovaj mj sljedeci ili onaj iza i tako..nedam se..da i mene zanima koliko ste se trudile vi koje napokon imate plusic :)
i još nešto,ima već par dana teško zaspem a ništa me ne mući.i sad meni pomalo naviru sječanja iz prve trudnoće.davno je to bilo..mučnine,žgaravice i druge tegobe nisam imala ali…..NESANICAAAAA…ajme kad se sitim 3mjeseca ko zombi sam hodala po noći i oka nisam mogla sklopit,spava mi se,umorna ali san neće pa neće.i već par dana ja pomalo teško zaspem,ali noćas…isuse kriste od kad sam legla (22.00) do 05.00 nisam zaspala,i jutros se probudila u 08.00 savršeno odmorna,i maloprije se sitim da sam te tegobe s mojim JOSIPOM imala,ali u drugoj trudnoći s curicom spavala ko beba.eto možda je ipak to neki simptomčić
Nadam se da si u pravu i da ce ako se ne varam rekla si da cekas pon.biti plus velikiii :)
Sortiraj odgovore
Najstariji