Dobro da si se narucila kod Sprem u ambulanti. Sve ju ispitaj i pitaj ju da li svaki put moras nositi novu uputnicu za njezin uzv ili pregled, jer naime postoji D1 uputnica koju sam ja donijela prvi put kad sam dosla na humanu u Petrovu i ta uputnica vrijedi godinu dana, ne moram ici po niti jednu uputnicu za njihove preglede kod svog socijalnog, cak mi i oni u Petrovoj izdaju svoje interne uputnice ako trebam nesto obavljati, npr.beta, tsh ili bilo sto.na sto me oni posalju.
Sto se tice tvoje dokt.nemam komentara, ja kod nje vise ni ne bi odlazila, tj.zato ni ne idem kod svog socijalnog osim kad mi treba nesto, neki recept koji mi napisu u Petrovoj ili sl.
Pricekaj, mozda M dobijes uskoro.
Makar,.ne znam zasto ju nisi dobila nakon duohastona.
Nisam znala za tu D uputnicu, hvala ti sto si mi sve pojasnila. Svekrva mi kaze da pricekam i da nista tu jos nije gotovo jer nije bezveze zadebljan endometrij i da sam odavno trebala prokrvarit pod tabletama. Kako god bude neka bude meni je barem lakse da nije neka cista ili neki drugi razlog sto nema menge pa bilo to i ovo objasnjenje od nje "doci ce"
Nema na cemu.
Sto god te zanima o Petrovoj pitaj.
Imala si zadnji odnos 18.01.ili 18.02.?
Nisam dugo nista pisala ali vas redovito citam.Cooki zao mi je.Meni je opet ciklus u banani.Neznam vise sta i kako da racunam.Prvenstveno mi je bio ciklus na 28 onda mi je kasnila i dosla nakon 31dc.Pa 1mj.26dc., 2mj.24dc.Znaci dobila sam 02.02.A sad nema nikakve naznake da ce doc.S time da sam 13.2.primjetila bas rastezljivu sluz i bas je bilo dosta.Taj dan smo imali odnos.Od simptoma nemam bas nista osim sto sam vise umorna.Inace me znaju i grudi bolit prije M a sada nista.Kak da sad ja racunam ciklus?A tsh mi je bio povecan u 1mj.Na uzv stitnjace idem za 2 tj.
Pozdrav cure!
Kako ste? Ima li koji novi plusić?
Ja evo jedva čekam lijepo vrijeme da mogu malo setat ic... secer me malo zeza jer me ta upala oka još malo muči ali u ovaj petak idem na pregled kod dijabetologa i nadam se da ce Hba1c biti ispod 6.3 :-) (držite fige).
Eto trbuh mi se već vidi,prošla sam bez mučnina i tako...jedino me jajnici bole valjda jer se to sve rasteže.
Za 2 T idem na pregled i nadam se da ce sve bit ok. Sad je 15TT. Možda saznam i spol na pregledu!!
Pusaa držite se!:-*
Abrakadabra,
Jesi radila test?? Vjerovatno ti je tad bila O!
Najbolje da O pratis trakicama jer ako ti nije uvijek M na isti dc tesko ces znati kad ces tocno dobiti slijedecu.
Koliki ti je tsh?
Valentina,
Javi kad saznas spol !
Nisam radila test budem jos malo pricekala.Tsh mi je bio malo povisen.Tak je moja dr.rekla.I odmah mi dala uputnicu za uzv.Rekla je da za svaki slucaj taj uzv obavim da vidimo sta je sa stitnjacom jer mi je uzasno kolesterol visok.
Abrakadabra,
Tsh prije T mora biti ispod 2.5. Kod osoba koje ne planiraju T se tolerira tsh do 4 negdje,.ovisno o ref.vrijednostima laboratorija.
Mislim da moras kod endokrinologa da ti da terapiju da ti se tsh spusti, ali vjerovatno ides kod njega posto si napisala da ides na uzv stitnjace.
Svakako mu napomeni da planiras T.
Nema na cemu.
Sto god te zanima o Petrovoj pitaj.
Imala si zadnji odnos 18.01.ili 18.02.?
18.2. Vidim i ja sad sam krivo napisala
Ako si imala O 18.02.tek ti je 11dpo i prerano je za ista.
Kad si proslu M dobila??
Sortiraj odgovore
Najstariji