Pričekat ću još do petka pa za vikend ponovit test pa onda betu ako ne bude ništa jer sve i da je bio plusić znam da bi me doktorica i poslje bete tek naručila kroz 10ak dana na pregled jer se nema kaj vidjet. Vidjet ćemo, kako bude bude, nekaj se događa a sad jel bebica ili je neki zajeb vidjet ćemo :)
Cookie, bas mi je zao. Drzi se! Brz oporavak ti zelim :*
Light, nadam se da ce biti plusic na iducem testu :)
Izgleda da nam veljaca ipak nije dobitna. I ja sam dobila jutros.
💗Baby E💗
e da curke moje, od veljače na kraju ništa, a toliko smo se nadale.. da je barem jedan plusić kod bilo koje, već bi bilo nekako ljepše. :)
bornastra, nena i ostale trudilice idemo po poklončić ispod bora, nadam se da će nam biti uspješniji mjesec.
Noa 💙
Cookie,
Tako sam i ja isla nakon 10 dana od kiretaze na uzv. Tada ce ti biti i gotiv phd nalaz.ali najcesce se nista ne vidi iz njega, ako je ista otislo na phd?? Pretpostavljam da je.
Odmaraj i drzi se. Vrijeme lijeci, (djelomicno )
Javljaj !!!!!
Light,
Ne znam zasto nisi dobila. Napravi jos jedan test ali sa prvim jutarnjim urinom. Koliko je tocno proslo od O?? Ako znas?? Ilikad je odnos zadnji bio??
Mgirl,
Ja sam imala samo jedan ciljani odnos i ostla sam T,.ali bas kad mi.je lh pokazala poz.
Drzim fige da uspije oduci put !!!!
I ostale curee sretno !
Ja nisam bila uspješna s lh trakicama i kako renoviramo stan izgubila sam se u svim tim silnim stvarima pa ne znam kad je bila ovulacija 100% a nije bilo ni previše sluzi koliko me služi pamćenje. Zadnji odnos je bio 18.2 a zadnja menstruacija 26.1. Razmišljala sam i ja ako se baš potrefilo tada da je onda možda zato rano jer buni me to što bi inaće imala barem neki sukrvicu i nagovještaj da će doći menstruacija a sada apsolutno ništa, lagani bjelkasti iscjedak tek toliko da nije suho. Oprostite na detaljnom opisu 😔
Pozdrav curke, meni su prošli tjedan bili plodni dani, potrudili smo se pravo. Trebam dobiti nekad oko 8-10.3, ciklusi su mi oko 31-33 dana. Mislim da sam pokrila sve dane, i ostaje se nadati.
Cookie, pročitala sam i baš mi je žao zbog gubitka. I ja sam imala jedan missed ab, radilo se o prvoj trudnoći, rađena je kiretaža, osjećam i razumijem tvoju bol. Poslije sam rodila živu i zdravu djevojčicu, mamino sve na svijetu.
Ostalim trudilicama želim da što prije ugledaju plusić na testu++++.
Curke, nije me bilo neko vrijeme...
Predivna vijest, selim se na podforum Jesenske bebe 2017. 😊 No jos uvijek vas pratim jer ste predivne!
Meni je pomoglo to da prestanem misliti na to svakodnevno iz minute u minutu. Zato me nije bilo na forumu. Opustili smo se, otisli na godisnji, uzivali i dao Bog 😊. Sad se samo molim da sve bude u redu.
Zelim vam puno plusica i zdravih trudnoca! Uz vas sam! Pusaaa 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji