Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    larimara
    02. Ožujak 2017. 14:50

MONO!

larimara
    02. Ožujak 2017. 14:53

larimara

MONO!

Ne znam poruke ne odlaze...

larimara
    02. Ožujak 2017. 14:55

larimara

larimara

MONO!

Ne znam poruke ne odlaze…

Pa pukusajmo po treci put...
    Mono,pisala si jednom da se progesteroni mogu uzimati vec na samom pocetku trudnoce. Ne mogu stetiti,zar ne?

mono1111
    02. Ožujak 2017. 15:10

Larimara,
    Ne mogu stetiti !
    Cak neke cure uzimaju i nakon O odmah !
    Zati jer nekima ni ne dolazi do T zbog manjka progesterona.
    Samo ti uzimaj, mozes dva puta dnevno po jednu ili ako imas Utrogestane koje stavljas vaginalno onda dva puta dnevno po dvije tablete. Mozes i tri puta dnevno !
    Ja sam uvijek 3 puta dnevno.

• Abrakadabra
    02. Ožujak 2017. 15:47

Dosla meni moja M .

bejb23
    02. Ožujak 2017. 16:23

Light, nadam se da je  u pitanju :)) 
    Abrakadabra, bas mi je zao. Polazemo nade u iduci mjesec :)

💗Baby E💗

larimara
    02. Ožujak 2017. 17:44

MONO!
    Hvala ti! i mislila sam da se smije uzet na pocetku,ali nisam opet bila 100% sigurna. Imam jos pola jedne kutije.
    Znas,imala sam implantacijsko krvarenje i test je vec lagano pozitivan,ali ne usudim se jos zamisljati trudnom.
    Od kiretaze je proslo jedva mjesec(ja sam jako tvrdoglava i nisam cekala ni jedan ciklus,sta ces...to je jace od mene) i evo pozitivan test. Ne idem jos doktoru,ionako se jos nista ne bi vidjelo.

mono1111
    02. Ožujak 2017. 19:15

Larimara,
    Pa cestitam !!!!!!!!  Pocni piti odmah Duohastone ili Utrogestan, sto vec imas.

mono1111
    02. Ožujak 2017. 19:16

Abrakadabra,
    Zao mi je jer nije upalilo ovaj mjesec !
    Vise srece te ceka u iducem !!!

larimara
    02. Ožujak 2017. 21:22

mono1111

Larimara,
    Pa cestitam !!!!!!!! Pocni piti odmah Duohastone ili Utrogestan, sto vec imas.

Hvala draga Mono!

Ja se pohvalila da imam te progesterone negdje,bil sam uvjerena u to. Nisam ih nasla;(((( Cekat cu jos tjedan dana pa idem doktoru ako sve bude OK. Potpuno sam opustena,pa sta bude,jos je jako rano. Kad se zapravo pojavljuje impantacijsko krvarenje? U vrijeme ocekivane menstruacije ili nesto ranije?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.