aaaaaaaa kak super. Da je barem to, držim ti najveće fige light! :)
Javljaj novosti svakako i drži se!

Noa 💙
Mgirl,
A pricekaj sad da ipak dobijes M, post bi trebala doci svaki cas.
Cure su neke pile i za vrijeme M, ali ja nisam zato.jer vrkuta zaustavlja krvarenje, a mislim da to nije dobro.
I da ju pocnes piti iza M stigne ti se progesteron malo podici.
Light,
Super ! To sam ti i.ja rekla.
Mozda najbolje da izvadis betu !

Pričekat ću još malo pa onda idem privatno izvadit betu negdje. Do sada sam uvijek s uputnicom u Vinogrdskoj
Pozdrav svima. Danas cijeli dan razmišljam o tome kako smo za Novu godinu odlučili da ćemo raditi na tome da nam se obitelj proširi za još najmanje jednog člana, i sad kako smo se cijeli ciklus intenzivno "družili" nekako sam sva u iščekivanju sljedećih 7-8 dana kada se nadam da mi menstruacija neće ni doći. Prvi mjesec smo svi imali gripu baš kad su mi bili plodni dani, tako da nisam ni imala o čemu maštati ni nadati se, ali sad onaj osjećaj da bih mogla biti trudna mi nikako iz glave ne izlazi. Znam da je rano o bilo čemu govoriti, ali su me grudi zatežu i jedva čekam kući doći i skinuti grudnjak, pa mi je jutros neka mučnina bila dok sam kavu pila, tako da nisam imala više potrebe ni da je pijem, ali...ljudska psiha je čudo, pa sad nisam sigurna umišljam li već neke simptome, ili su tu stvarno. Bez obzira što sam već bila dva puta trudna, jednom uspješno, opet čovjek nije siguran.
Raspisala se ja pravo,ali malo da se javim i podijelim sa vama svoje misli. Šaljem svima puno pozdrava
Light, najbolje bi bilo da izvadiš privatno nalaze bhcg, znati ćeš isti dan jeli u pitanju trudnoća ili ne. Držim ti fige da jeste.
MONO!
Ne znam poruke ne odlaze…
Pa pukusajmo po treci put...
Mono,pisala si jednom da se progesteroni mogu uzimati vec na samom pocetku trudnoce. Ne mogu stetiti,zar ne?
Larimara,
Ne mogu stetiti !
Cak neke cure uzimaju i nakon O odmah !
Zati jer nekima ni ne dolazi do T zbog manjka progesterona.
Samo ti uzimaj, mozes dva puta dnevno po jednu ili ako imas Utrogestane koje stavljas vaginalno onda dva puta dnevno po dvije tablete. Mozes i tri puta dnevno !
Ja sam uvijek 3 puta dnevno.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji