Prošla je bila 26.1. I to je bio 29ti dan ciklusa. Uz duphastone. Danas mi je 35ti dan ciklusa i 11ti dan od zadnje tablete. Ona mene uopce nije pitala kad sam imala zadnji odnos. Nije me ni pitala imam li druge simptome. Ma ništa
Moguce da ti je O bila kasnije pa zato jos M nije dosla.
Da li je bilo prisutno zuto tijelo?? Jer ako je,.onda je O bila, ako ga nema nije bila O!
Nikakvo zuto tijelo nije spomenula. Stavila je onaj ultrazvuk i pogledala ljevo i desno i kaze doci ce menstruacija, endometrij je zarebljan, nema cista i nema trudnoće. Kad sam već krenula sa se obučem pitala me zadnji dan mensteuacije
Ona kao da nije registrirala da sam ja popila duphastone. Od danas mi je krenuo neki osjećaj kao da će mi se svaki čas dignut želudac i da ću povratiti i nemam apetita
Nije mi dala uputnicu, pričekat ću još malo da vidim hoće li doći menga pa ću otići privatno izvadit betu.
Dobila sam termin za Šprem 11.4. Blago meni, ima da do tad poludim. Ako se pokaže trudnoća otići ću tamo jedno jutro kako si napisala Mono i molit ću da me primi
light, pričekaj još, možda se stvarno ništa ne vidi. :)
Ni moja M još nije stigla, a danas mi je 30. dan ciklusa, znam da nisam trudna jer mi je progesteron bio jako nizak. Da barem dođe danas ili sutra tako da u sub mogu ići vaditi ostale spolne hormone (LH,FSH, estradiol i prolaktin). Nikad nije kak si čovjek splanira unaprijed, a ja sam se još bojala da ne dođe u pon i onda je subota već 6. dan ciklusa, a hormoni se vade od 2. do 5. dana. Simptoma nemam apsolutno nikakvih, jučer me malkice zarezalo i to je to.. Uvijek sam imala točne cikluse u dan i nez kaj me sad to počelo zezati... :(
I da, moja gin me naručila tek 27.3., a ja mislila da ću sa ovom mengom odmah krenuti sa Duphastonima.
Noa 💙
Ma ide mi sve to na živce. Pogotovo jer me moja doktorica uopće ne doživljava. Ja sam kriva jer nisam digla frku. Muž me našpotao da se ne znam izborit za sebe i da sam joj trebala reći da ako mi ne želi pomoć da idem negdje drugdje. A u pravu je jer idem kod nje 13 godina i zna da sam u 31.godini i da sam imala spontani već a otpravila me ko budalu da nema ničeg
Moja je stvarno ok,kad sam joj rekla za nizak progesteron rekla je da necemo nista cekati nego da idemo dalje za pretragama. Imam 28 godina,od 5.mj prosle god sam pila prenatal elevit i od twinlaba,od 12.mj folnu i D3,ali ne pomaze nista.
Zao mi je light kaj te tak otkantala i zalosno je kaj smo joj mi samo broj. Daj odi privatno ako imas mogucnosti, jer kod nas ne mozes nista dok ne platis. Zalosno ali istinito :(
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji