Larimara,
Implantacijsko se javlja 6 do 12 dana nakon O,.jer se tad oplodjeno jajasce ugnjezdi u maternicu.
Da li znas kada je tebi O bila? Koliko dana je proslo?
Ako imas gin.u Hr mozes ga nazvati da ti prepise pa ti netko u Hr digne i posalje, ako vec tamo neces dobiti.
Mono Vidim da ste napisali za utrogrestrane smiju li se koristit bez nadzora dr.recimo od O pa na dalje?Pijem vrkutu pa neznam da li bi mogla probati i sa ovim...Hvala
Larimara,
Implantacijsko se javlja 6 do 12 dana nakon O,.jer se tad oplodjeno jajasce ugnjezdi u maternicu.
Da li znas kada je tebi O bila? Koliko dana je proslo?
Ako imas gin.u Hr mozes ga nazvati da ti prepise pa ti netko u Hr digne i posalje, ako vec tamo neces dobiti.
Draga Mono!
da ti budem iskrena,ne znam tocno kad mi je bila ovulacija. Mogu samo nagadati. Ovako; kiretaza je bila 28.01., a ja sam imala onu plodnu sluz (Billingsova metoda je dosad uvijek upalila) 18. i 19.02. Implantacijsko je bilo 1.3.
Znaci,racunica je tocna! Kako nije bilo menstruacije,malo je teze odrediti,ali ispada da je OK.
Nemam nikakvog socijalnog ginekologa u Hrvatskoj jer sam otisla prije 15 godina. Imam jednog znanca kojeg dugo znam privatno on radi u bolnici i jos u ambulanti. Naravno da bi mi to sredio,ali ne zelim jos nikome nista govoriti.
Dat ce mi moj ginekolog progesterone ovdje,obecao je zadnji put...ako je to ono sto pomaze,ne gledam na cijenu.
Tomy,
U pravilu lijecnik treba preporuciti Utrogestane ali mislim da se nista strasno ne moze dogoditi ako netko sam uzima da bi bilo vise sanse zacece iliT uspije.
Makar sam citala da recimo progesteron ili estradiol ( duphastone ili Estrofem koji zadebljava endo ) mislim oko 1 posto povecava sansu za vanmatericnom T ako se uzima prije implantacije, i dalje je to jako mali postotak, ali recimo sve zene koje idu na inseminacije ili.IVF obavezno uzimaju progesteron najcesce Utrogestan jer je ucinkovitije koristiti vaginalno, koriste vec cak od prije O ili od O i najcesce sve bude ok.
Larimara,
Da, poklapa se O i implantacija.
A da izvadis betu?? Ona je najpouzdaniji pokazatelj.
Mislim da bi ti u tvom slucaju trebala odmah uzimati progesteron ako si T.
Da ne bude prekasno ! Trazi odmah svog gin
MONO!
Nisam nasla danas svog ginekologa. Imao je godisnji i vraca se u ponedjeljak. Onda cu upasti samo onako bez termina;)))
Dat ce mo progesterone,sigurno. Sad se lupam po glavi jer sam onaj ostatak koji sam imala ili zametnula negdje ili cak bacila u smece. Tko zna mozda se nesto i bude vidjelo do ponedjeljka,iako mislim da je jako rano.
Larimara,
Rano je, nista se jos ne moze vidjeti.
Odi u ponedjeljak kod njega onda.
Javiii
Procitajte 💝
https://www.google.hr/amp/www.novizivot.net/2017/03/01/trogodisnjakinja-pitala-znas-li-zasto-je-bogu-trebalo-toliko-vremena-da-ti-da-bebu/amp/
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Larimara,
Rano je, nista se jos ne moze vidjeti.
Odi u ponedjeljak kod njega onda.
Javiii
Draga MONO!
Evo danas sam u apoteci i to bez recepta uspjela izvuci moje PROGESTAN kapsule. Neku pricu sam smuljala i dali mi bez recepta. Platila i sve super! Sad sam mirnija jer znam da ni doktor ne bi ovog trena mogao vise napraviti. Moram cekati,javit cu sta je bilo dalje. On radi tek u ponedjeljak poslije podne. Izludila bih da sam samo cekala. Naravno da PROGESTAN nije carobna formula da trudnoca uspije,ali je svakako pomoc koja ne steti...
bok cure, velika pusa svima.
Malo sam odmarala od neta jer ne želim citati ruzne stvari i razbijati glavu.
odmaram s mužem
Već sam puno bolje, krvarenje je slabije, a bolova nema.
Cookie,
Normalni su ti bolovi nakon vakumske kiretaze i moguci su nakon par dana izljevi krvi,.pa se nemoj zabrinuti, taako su bar meni rekli.
Meni je proslo 57 dana nakon vakumske kiretaze ii jos uvijek nisam dobila.
Bila sam jucer na uzv u Petrovoj, dala mi je dokt.estrofem koji ce mi zadebljati endo i kad on bude jako zadebljan valjda ce se sam poceti ljustiti i krenuti ce M.
Trebala bi dobiti M za nekih 4 do 6 tjedana, reci ce ti valjda na pregledu kad vide stanje na uzv.
I da,.meni je ostalo ostatak zutog tijela od T valjda pa zato ni nije nastupila M. Tako mi je dokt.rekla.
Mono hvala ti. Ja sam u svom kalendaru na mobu lijepo resetirala sve postavke i kad dođe M krećemo ponovo. U posao :) ali tek na ljeto kad bumo po cijele dane skupa na praznicima.
Mono jesi na bolovanju ili radis? Koliko g imas? Ja cu uskoro 36
Sortiraj odgovore
Najstariji