Ma inaće me vodi dr. Šprem u Petrovoj ali kod nje imam zalano 11.4 zato sam išla ovoj socijalnoj. Nek bude tak kak je, vrijeme će pokazati ili tu ima nešto ili ću prokrvarit. U međuvremenu navijam za sve vas koje radite na bebici. Ja javim ako se bilo što promijeni. Kako na stranim forumima kažu "baby dust" svima
Light,
Tako napravi ! Pricekaj jos koji dan. Mozes im se javiti mailom i pitati da li mozes doci jedno jutro u 8,30 kada Sprem radi folikulometrije samo da te pogleda jer nisi M dobila. I sigurno ce ti reci da mozes.
Mgirl,
Da li ti je rekla dokt.da ce ti dati Duphastone??
Ti bez obzira mozes piti vrkutu cijeli ciklus posto ti je tako nizak, mislim da sam ti to vec napisala,.jel??
Progesteron si vadila bas 7 dana nakon O??
Sorry, zabb sam...:)
Mono, vadila sam ga 21.dan ciklusa.. prosli mj nisam koristila trakice pa neznam jel je bio 7.dan od O. Rekla je doktorica da je O bila jaako slaba ili cak nikakva. :( Nije mi rekla za Duphastone,to sam si ja mislila da ce mi dati kad su cure pisale da su to pile.
Je,napisala si,hvala. Ali sam cekala da prode menga pa da onda krenem s vrkutom,a ona nikako da dode. Znaci mogu ju odma danas poceti piti bez obzira na M?
Noa 💙
Drage moje, uspjela sam preko veze doći do jedne liječnice specijaliste za neplodnost u privatnoj poliklici koja mi je rekla da ako je sluznica zadebljala a nema menstruacije da je velika vjerojatnost trudnoće i da ako menstruacija ne nastupi da svakako napravim test ali da još pričekam i da moja liječnica nije smjela isključiti mogućnost trudnoče. Tako da, čekamo 😄😄😄
aaaaaaaa kak super. Da je barem to, držim ti najveće fige light! :)
Javljaj novosti svakako i drži se!
Noa 💙
Mgirl,
A pricekaj sad da ipak dobijes M, post bi trebala doci svaki cas.
Cure su neke pile i za vrijeme M, ali ja nisam zato.jer vrkuta zaustavlja krvarenje, a mislim da to nije dobro.
I da ju pocnes piti iza M stigne ti se progesteron malo podici.
Light,
Super ! To sam ti i.ja rekla.
Mozda najbolje da izvadis betu !
Pričekat ću još malo pa onda idem privatno izvadit betu negdje. Do sada sam uvijek s uputnicom u Vinogrdskoj
Pozdrav svima. Danas cijeli dan razmišljam o tome kako smo za Novu godinu odlučili da ćemo raditi na tome da nam se obitelj proširi za još najmanje jednog člana, i sad kako smo se cijeli ciklus intenzivno "družili" nekako sam sva u iščekivanju sljedećih 7-8 dana kada se nadam da mi menstruacija neće ni doći. Prvi mjesec smo svi imali gripu baš kad su mi bili plodni dani, tako da nisam ni imala o čemu maštati ni nadati se, ali sad onaj osjećaj da bih mogla biti trudna mi nikako iz glave ne izlazi. Znam da je rano o bilo čemu govoriti, ali su me grudi zatežu i jedva čekam kući doći i skinuti grudnjak, pa mi je jutros neka mučnina bila dok sam kavu pila, tako da nisam imala više potrebe ni da je pijem, ali...ljudska psiha je čudo, pa sad nisam sigurna umišljam li već neke simptome, ili su tu stvarno. Bez obzira što sam već bila dva puta trudna, jednom uspješno, opet čovjek nije siguran.
Raspisala se ja pravo,ali malo da se javim i podijelim sa vama svoje misli. Šaljem svima puno pozdrava
Light, najbolje bi bilo da izvadiš privatno nalaze bhcg, znati ćeš isti dan jeli u pitanju trudnoća ili ne. Držim ti fige da jeste.
Sortiraj odgovore
Najstariji