Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    light
    27. Veljača 2017. 15:44

M@lena

Curke, nije me bilo neko vrijeme…
    Predivna vijest, selim se na podforum Jesenske bebe 2017. 😊 No jos uvijek vas pratim jer ste predivne!
    Meni je pomoglo to da prestanem misliti na to svakodnevno iz minute u minutu. Zato me nije bilo na forumu. Opustili smo se, otisli na godisnji, uzivali i dao Bog 😊. Sad se samo molim da sve bude u redu.
    Zelim vam puno plusica i zdravih trudnoca! Uz vas sam! Pusaaa 💗

Čestitam!!!! 

mono1111
    27. Veljača 2017. 20:30

Malena,
    Cestitam !!!

Light,
    Kako sam ti i napisala, pricekaj jos jedan, dva dana i ponovi test s prvim urinom.
    Nemoj ga odmah baciti, meni se pokazao drugi put plus nakon15min, kad sam ga opet isla gledati, tada kad sam ga radila bio mi je 27 dc mislim.
    Drzim fige

Danijela0503
    27. Veljača 2017. 20:31

Hvalaa Mono1111 da, pisali ste mi vec. Ma kada bude biti ce, samo se vrlo veselim tome i nadam se da ce se desiti sto prije :) 

Danijela Kosec

nena27
    28. Veljača 2017. 09:04

Malena čestitam jel ti to prva trudnoća, koliko ste se dugo trudili 

WannaBeMama
    28. Veljača 2017. 09:41

Jutro drage moje...evo meni je danas trebala doc vjestica pa nije jos dosla...a vec 10 dana svako jutro osjecam slabe grceve..i jedem kooo luda...stalno sam gladna...sta god da pojedem malo je ....
    Nadam se da nece ni doci 👿

28💃
    37🦸🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.

bejb23
    28. Veljača 2017. 09:44

Malena, cestiiiitam :)
    Cure, sto vi pijete protiv bolnih menstruacija? Ja sam na ketonalima koji mi vise i ne pomazu i na kraju me jos samo i zeludac boli. 

💗Baby E💗

bejb23
    28. Veljača 2017. 09:46

WannaBeMama

Jutro drage moje…evo meni je danas trebala doc vjestica pa nije jos dosla…a vec 10 dana svako jutro osjecam slabe grceve..i jedem kooo luda…stalno sam gladna…sta god da pojedem malo je ….
    Nadam se da nece ni doci 👿

Jutrooo. Nadam se i ja da ti nece stici. Drzim palceve 

💗Baby E💗

mono1111
    28. Veljača 2017. 10:14

Brufen od 600 u granulama koje otopis u vodi, ne steti zelucu i jake su.
    To sam prije ja uzimala.ali pazite s Brufenima jer pise na njima da se ne daje zenama koje planiraju T jer mogu izostati O.

• M@lena
    28. Veljača 2017. 12:09

Hvala vam svima! I ja vama zelim sto prije plus k'o kuca!!!! 😙😙😙😙😙😚😚😚😚

nena27
    28. Veljača 2017. 19:30

Mono ti si pila marulju? Ja sam krenila kad mi je završila M i sad koliko sam skuzila pijem do ovulacije, neki čak prestaju i prije jer ju odgađa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.