Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    28. Veljača 2017. 20:38

Nena,
    Jesam, pila sam i marulju.
    Odvratnog je okusa ali nekako sam se natjerala na te tri salice dnevno.
    Ja sam ju prestala uzimati cak dan prije O,.ili dva cca,.pratila sam trakicama pa mislim da sam ju prestala piti 14 dc ,a O mi je bila 16, za svaki slucaj.

nena27
    28. Veljača 2017. 20:47

Je odvratna je probala sam i topliju i hladnu sa medom i bez, nekako ju eksiram topliju a ostane ona gorčina u grlu, a preživjet ću tih par dana

bejb23
    28. Veljača 2017. 21:12

Mono, hvala ti. Pokusat cu s njima :) 

💗Baby E💗

Cookie
    28. Veljača 2017. 23:46

bok cure, danas su me bolovi ubijali...
    koma. Kako ste vi?

light
    01. Ožujak 2017. 09:06

Cookie, žao mi je što te boli, i ja sam to prošla pa znam kako ti je 
    Ja sam u banani. Danas je 35 dan ciklusa i 11 dan od zadnje popijene tablete duphastona i test je negativan s prvim jutarnjim urinom  ne razumijem šta se događa, inaće bi dobivala 29-30ti dan ciklusa što znači da kasni cca 6 dana. Zar je moguće da se još ništa ne vidi? Sad sam već zabrinuta šta je ako nije trudnoća. Grudi me i dalje bole i napete su i punije, apetit mi je pao, nista mi se ne jede, jedem jer moram jesti.Ne znam ima li jos nade, dali da jos malo cekam? Danas je dr. popodne pa cu otici vidjet sta ce pametno reci. Koji moze biti razlog da nije dosla da li je to itko prosao s duphastonom?

light
    01. Ožujak 2017. 09:35

Tek sad vidim ovog ogromnog plačka, od kud se sad pak on pojavio.... našla sam na netu da ako ne dođe do krvarenja nakon duphastona može biti da je sluznica bila pretanka da bi se imalo šta oljuštiti? Idem kod dr. danas pa ćemo vidjeti

Cookie
    01. Ožujak 2017. 09:51

kak si uspjela tog velikog smajlića :) ono sto je meni i muzu utjesno,jest to da smo stvarno brzo uspjeli. Kaze on budemo opet. Nevzelim razbijati glavu sto ako, sto kako... Zivot nas iskušava, a na nama je da se uhvatimo ukoštac sa izazovima.
    Muz mi je velika potpora i uz njega mogu sv
    Neke druge zvijezde i zvjezdice su  drage cure namijenjene, a ima i rečenica "Sve je onako kako mora biti". Iako se nama to baš u glavi tako ne slaže....

Doći će i naše vrijeme. 😘

light
    01. Ožujak 2017. 09:54

Haha ne znam kako je tako velik :) znam da hoce cookie i samo treba bit strpljiv. Ja samo zelim znat sta je samnom i dalje krenut u nove pobjede ako nije bebica 

• baby123
    01. Ožujak 2017. 10:25

dobro vam jutro ženice moje.ajme koliko postova nemogu pohvatat sve!!!!!!!cookie baš mi je žao zbog spontanog!!!!!!!!!!
    Nadam se da ćeš ponovno brzo uspjeti.evo meni će sad treći mjesec pokušavanja...plodni dani su prošli,sve smo pokrili.13,03 ćemo vidjeti jeli to baš naš mjesec.želim nam svima +++++,a našim trudnicama školsku T.ima li koja trudilica koja ubrzo očekuje+++,ima li simptomčića itd...

Cookie
    01. Ožujak 2017. 11:13

ja ću pricekati mjesec dva, rekao mi je doktor dva ciklusa. A osim toga ni ne znam kad ću nakon ovoga dobiti M.

kako to ide? Jel se poremeti ciklus ili dode po nekom redoslijedu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.