Cookreni
Ne mora nužno značiti ako krvaris da je nesto loše. ja sam dva puta prokrvarila i na kraju se ispostavilo da je zbog hematoma. evo sad sam već u 15 TT skoro i sve je okej. s tim da Utrogestan stavljam i dalje 3×2 ,tek mi je sad smanjio 2×2 .
AKO KRVARIS nema smisla stavljat utrogestan nego ga popijem (može te zeludac jako bolit jedino).
Kada sam krvarila bas crvena svježa krv onda sam pila utrogestan a kad ti je onako malo smede u tragovima mozes ga stavljat.
Piše vaginalno da zato što ima najbolje djelovanje no medutim u takvim situacijama ga možeš pit.
Nemoj se puno zivcirati on ti je ionako tzv čuvar trudnoće,no što bi moj vrhunski ginekolog rekao ako će se sta desiti desiti će se neće pomoć ni 5 utrogestana ni slično. malo okrutno ali čovjek je u pravu.
A i u dr ruku ako je sta bolje ti je odma u početku da se desi nego kasnije!
Ajde,ne živciraj se i mozda nije nista lose. I popijte utrogestan slobodno ako krvaris!:-*
Ana,
Drago mi je da je sve ok !
Bome sam ispalila cekajuci, ali hvala Bogu sve je dobro 😊
Anaa26, drago mi je da je sve u redu. Nadam se da ce tako ostati do kraja :)
Hvala bejb23, drzim fige da ne dodje
Ja evo imam problem..nekad me baš jako pece kad se po piskim i radila sam kompletnu sliku urinokultura i sve je u redu ali mene i dalje nekad pece. da li je kome tak?što bi to moglo biti?
Da li je to možda zbog utrogestana jer vidim da se masu puta ne otopi do kraja nego stoji unutra??
Uzas...jos uz to sve sam dobila upalu oka i antibiotske kapi,no medutim ne koristim ih negodina ispirem oko kamilicom i molim boga da će proći!!! ufff
Ja od prvog dana kad sam saznala da sam trudna pijem elevit... to sam kupila u ljekarni na svoju ruku.. i jucer kad sam bila kod ginekologa pita me jel uzimam folnu, ja mu kazem da sam kupila elevit a on na to da je to malo folne i propise mi jos i folacin 5mg i kaze da uzimam oboje.. sad ne znam nekako mi se cini puno ako uopce moze biti previse folne..nisam bas upucena pa ako netko ima iskustva?
Anna,
Osobno mislim da je previse i Folacin i Elevit !
Sama odluci ! Ali ja na tvom mjestu ne bi pila oboje.
Valentina,
Ne znam. Javi se ginekologu pa pitaj !
Cookie,
Jesi bila???? Sto je bilo?? Sto he rekao??

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji