Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cookie
    26. Veljača 2017. 11:49

cure moje, bio je spontani. Beta je pala, krvarenje de nastavilo, a u uzv nicega. Maloprije sam se probudila iz anestezije, vakuum su koristili. Popodne ću ići doma, cekam jos nalaze krvne grupe, antibiotik i jeke tablete za stezanje maternice

javit ću vam se, ne zna ni sama kako se osjećam osim da ležim i suze samo jure

mono1111
    26. Veljača 2017. 12:02

Cookie,
    Jako,.jako mi je zao !!!!!!:(
    Nemam ti sto pametno napisati osim da ne odustajes i nadas se i vjerujes da ce iduci put sve biti ok !
    Ja sam vec tri puta to prosla i prvi put mi je bilo najgore ali vjera da ce iduci put biti sve ok te nosi dalje !
    Najcesce je tako rano neka kromosomska greska i bolje da je tako rano bilo i kod tebe ! Sto vrijeme duze prolazi to je gore !
    I ja sam bila na vakumskom kiretazi. U kojoj bolnici si bila ??
    Drzi seeeee !!!!!!!!
    Ako planiras raditi neke pretrage javi pa da ti sve napisem !!!!

Cookie
    26. Veljača 2017. 13:18

bum ti pp poslala

Cookie
    26. Veljača 2017. 13:28

merkur, ne znam di se salje pp

mono1111
    26. Veljača 2017. 16:03

Ne moze se slati pp vise od kad je Klokanica ovo novo azurirana !
    Jesu te uspavali??

mono1111
    26. Veljača 2017. 16:09

Ta vakumska kiretaza ti je super jer se nista ne ostecuje, endometrij ostaje u netaknut ustvari i puno brzi ti je oporavak nego kod klasicne kiretaze.
    Ja sam imala.4 kiretaze, svaki put jednom osim druga T dva puta su me klasicno kiretirali jer sam jako prokrvarila pa su sumnjali na ostatak posteljice.
    Zadnji put su mi radili tu vakumsku i nisam imala ni velike bolove nit sam krvarila poslije,.samo sto jos uvijek M nisam dobila,.proslo je 54 dana :/

Cookie
    26. Veljača 2017. 18:48

da bila sam pod općom anestezijom, trajalo je oko 20 min. Dobila sam Hiramicin i Ergometrin.
    Pricekala sam bila još krvnu grupu, nalaze krvi i otisla. Sad sam malo sjedila u dnevnoj sobi, sad opet u krevetu na toplom čitam i odmaram.
    ne boli me Bogu hvala ništa, malo me poslije bolilo u trbuhu, ali ok. Idem za 10 ak dana na kontrolu gore u Merkur.

• baby38
    26. Veljača 2017. 20:37

Cookie

cure moje, bio je spontani. Beta je pala, krvarenje de nastavilo, a u uzv nicega. Maloprije sam se probudila iz anestezije, vakuum su koristili. Popodne ću ići doma, cekam jos nalaze krvne grupe, antibiotik i jeke tablete za stezanje maternice

Cookie draga ,
    Baš mi je žao , znam kako ti je ja sam imala kiretažu 03.02. isplakala sam more suza i još uvijek poteče koja koja kad se sjetim..
    Drži se i samo hrabro naprijed ..

Cookie
    26. Veljača 2017. 22:14

baby38

Cookie

Cookie draga ,
    Baš mi je žao , znam kako ti je ja sam imala kiretažu 03.02. isplakala sam more suza i još uvijek poteče koja koja kad se sjetim..
    Drži se i samo hrabro naprijed ..

hvala ti
    jadne mi žene...

light
    27. Veljača 2017. 08:30

Cookie neopisivo mi je žao, želim ti brzi oporavak i ne gubi nadu. Meni je danas 9.dan od zadnje tablete duphastona i nema menge a inaće bi prokrvarila nakon 4-5 dana. Jutros sam radila test i negativan je. Službeno kasni 4 dana i muž kaže da je još rano a ja sam u brizi ako nije trudnoća šta je :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI