Nena,
Zao mi je !
Uciteljice, hvala.
Maja,
Samo pozitivno.
Bornastra,
Ne znam sto bi rekla na sve ovo. Vrijeme ce pokazati.
A sto se tice tvoje M, nikad ne znas do zadnjeg casa. Ja ti svakako drzim fige. Kad se najmanje budes nadala,.uspjeti ce tada.

Uciteljice rekao mi je da je svako krvarenje gledano s oprezom i maltene moze proc dobro a i ne mora ali ja znam da hoce i mirujem, na bolovanju sam. Jedva cekam da dva tj prode, mislim da cu dan prije i taj dan poludit od brige. A Boze moj sta mora bit bit ce( a bit ce sve dobro😊).. Nemoj se bojat, ja znam jednu curu 3 menge je imala i tek saznala da je trudna, znaci 3 obilna krvarenja a i znam jednu stariju zenu do 7.mj trudnoce je imala menstruaciju. Opusti se i uzivaj, budi dobre volje i sto vise smijeha, nemoj se dat negativnim mislima..
Mono, ti si jedna jaka i sposobna zena i uvjerena sam da je takav i tvoj muz, dajte si vremena i sve ce bit ok.
Trudilice zao mi je zbog M ali kao sto kaze Mono, desi se kad najmanje ocekujes. Ja sam isto mislila da cu ovaj mj dobit M
Maja,hvala. Treba mi ta pozitiva!!!!
Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....
Evo sutra idem da me ponovo naruci ako moze iduci tjedan..od busa sam odustala mada su mi za njega jedino putni troskovi pokriveni...uputnice imam i to je ok ali gin mi je reko da je velika guzva pa se nada da ce nac mjesta za mene.Pomirila sam se s tim da moram u Zagreb ako nista mozda kaze da nije toliko strasno i da me mogu vodit ovdje.Ne znam.Javim vam kad prođe u Zg pregled.Hvala na podrsci i savjetima!!!
ek
Uciteljice, samo gore glavu sve bu dobro😊😊
Ella drzimo fige i javi nam
Dobro vecer cijeloj ekipi...nismo se odavno cule,bila sam jako bolesna,cijeli tjedan me gripa drzala,napokon sam sebi dosla,jos mi na djevojcicu preslo,pa oko nje....i tako,uglavnom samo da vas sve pozdravim. Saljem velike puse
Vecer curke..
Teddy koliko ti je stara curica?
Uciteljice, jel prestalo krvarenje kod tebe?
Vecer curke..
Teddy koliko ti je stara curica?
Uciteljice, jel prestalo krvarenje kod tebe?
iduci mjesec će imati tri godine

Teddy, pa to je vec velika curica..
Moj maleni ce 13.2.imati 3mjeseca😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji