Dobro vecer cijeloj ekipi...nismo se odavno cule,bila sam jako bolesna,cijeli tjedan me gripa drzala,napokon sam sebi dosla,jos mi na djevojcicu preslo,pa oko nje....i tako,uglavnom samo da vas sve pozdravim. Saljem velike puse
Vecer curke..
Teddy koliko ti je stara curica?
Uciteljice, jel prestalo krvarenje kod tebe?
Teddy, pa to je vec velika curica..
Moj maleni ce 13.2.imati 3mjeseca😊
Drage moje, pozdrav svima
nena27, jako mi je žao zbog menge, ali ne odustaj i nemoj klonuti, kao što i curke kažu, ima Bog plan za nas. :)
učiteljice, drži se.
ella, javiš kaj su ti rekli, sve bude dobro, samo se ti opusti.
mono, da mi je pola tvoje snage bila bi na konju kako se kaže. :)
Čekam rezultate briseva i malo sam nestrpljiva. Kao što bornastra kaže da ima anđela kraj sebe u obliku muža, tako i ja mogu reći. Mislila sam ići na spolne hormone i tsh sad u sub, odmah poslije menge, međutim muž mi dobro kaže. Mi smo tek sad počeli za "pravo" raditi na bebi. Onak kako nam je doktorica rekla, svaki ili svaki drugi dan. Ne možemo samo ciljati plodne dane i očekivati da će nam se potrefiti plusić, (svaka čast onima kaj je uspjelo tako), ali mi se ipak trebalo malo više potruditi. I zato će sve te kontrole pričekati još,ukoliko budu brisevi u redu i ako menga dođe, i zavisi što će reći doktorica. Trenutno sam u fazi da mi je "kakti svejedno", znam da ću biti u depri kad dođe menga, ali sam ful pozitivna, ne znam jel me to pms pere ili kaj. jučer sam se podružila sa jednim od svoja dva nećaka i to me tak ispunilo, muž mi kaže navečer da još uvijek ima miris njega na rukama.. a to je tak slatko.
uživajte u svojim muževima i svemu što vam se događa, a bebica će nam doći kad se najmanje budemo nadale. samo pozitivno drage moje, šaljem vam svima najveću pusu i bez sekiracije. i naravno javljate promjene..
Noa 💙
Drage moje,jucer popodne i danas sam radila test..oba dana su se vidile 2crtice ova jedna je svijetlija,upute nisu na nas jezik tako da sam nesto razumila nesto nee...ali vjerojatno je to too jer kasni mi menga 10 dana,i uz to imam bolne cice i bol kao da cu dobit svaki cas...test sam platila nekih 25 kn,na one trakice dobiju se dvi u pakiranju.. jel to pouzdano koliko?
Bebee
m.girl6,
odmah si i meni dan popravila sa toliko pozitivne energije... super!
Ti i muž odlučite zajedno, tak je najbolje. Ja sam sve te pretrage (brisevi, štitnača, spolni) napravila da bi valjda bila malo mirnija, ne znam.
Vjerujem da će sve biti super sa tvojim brisevima, znam da si nestrpljiva. Javi :)
I ja sam baš super volje od jutra, baš mi je i kolegica na poslu rekla... makar M stiže, dolje me nekak bolucka, ne stalno, ali osjetim... a cikeeee bolee za poludit, ne na dodir, alii dok idem po stepenicama ih moram pridržat. A imam male cike. Začudo da i one mogu TAK boljeti Mislim da će sutra doći, i zadnji put mi je peti dan od zadnjeg Duphastona stigla.
Vidjet ćemo. Nada kod mene i dalje živi da neće doći :)
Svima skupa jedna pusa od mene :)
Tipkamo se... :)
Bebee,
ukoliko su dvije crtice, test je pozitivan... bez obzira koliko se ta druga vidi!! Čestitam ti :)
Najbolje da odeš izvaditi betu iz krvi, tako ćeš biti najsigurnija... sretnoo!!
m.girl6 moj je isto opušten, sad mi je i rekao da sam ja preopterećena sa tim, znam vidim i ja to ali ne mogu si pomoći. U nedjelju smo tako krasno počeli dan, kad sam vidjela da sam dobila ja sam automatski prebacila u depru cijeli dan sam preležala i nisam bila za ništa. Baš se želim opustiti i ne misliti toliko o tome a ne znam kako. Ja sutra idem po nalaze briseva pa kod ginekologa da vidim jel idem odmah na propuhivanje (ovisi o brisevima), u srijedu idem kod svoje doktorice opće prakse zbog prolaktina vjerovatno ću dobiti uputnicu za endokrinologa. Sve me to opterećuje jer radim i ne znam više kako što iskombinirati zbog tih izostanaka i kašnjenja. Nadam se da ću to propuhati što prije, dobiti termin i terapiju što brže kod endokrinologa da se mogu malo opustiti
Bebee čestitam trudna si
Bornastra a možda si i trudna, nadam se za tebe. Ja sam došla u onu fazu da sam krenila moliti i to ne da ostanem trudna nego da se opustim i ne mislim na to
Sortiraj odgovore
Najstariji