Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby38
    30. Siječanj 2017. 09:26

pozdrav žene ...
    čestitam svim plusićima koji su se pojavili ,sretno i budite mi zdrave i vesele trudnice...

kod mene situacija i nije nešto sjajna i bajna ..
    beta raste ,ali se ne dupla ..
    gesacijski mjehur 11 mm sa vrlo nejasnim e.o. 4mm bez detektabilne cirkulacije ...
    sve je to premalo za nekih cca 7 tjedana ...ovja tjedan još jedanput vadim betu ,još jedan UVZ i onda ako ne bude pomaka na čišćenje u petak
    Našla sam članak na internetu ,da pstoji mogućnost da je ovulacija bila dan ili dva prije očekivane M,pa eto još tračak nade ,ustvari lovim se za slamke ...

bornastra
    30. Siječanj 2017. 09:47

Nena,

znam kako ti je. Ne znam niti ja kao se opustiti. I ja si govorim- opusti se, doći će, ali kako se opustiti ako par godina niste radili na bebi i pazili ste se, a sada odjednom se više na pazite i do trudnoće ipak ne dolazi... Kako se opustiti? Naravno da mi nije tijekom odnosa "to" na pameti, ali nakon odnosa je. I ne znam kako to izbjeći. To je ona viša sila u nama mi se čini. 
    Ne razmišljam ja o tome 24 sata, nisam opterećena s tim (JOŠ :p), ali stvarno ti ne znam niti ja objasniti taj termin "opustiti se"... suprug i ja stvarno uživamo u braku, i ja znam da Bog ima plan za nas... :) 
    znam i vjerujem!

Baby 38,
    držim fige da će na kraju biti sve u redu.

nena27
    30. Siječanj 2017. 10:01

Baby38 nadam se da će sve dobro završiti.
    Bornastra tako i ja ne mislim o tome kad imamo odnos ali poslije da i stalno nešto brojim, mjerim, čitam, čudno mi je jer smo prije toga bili dosta dugo u vezi i pazili smo i pazili smo čak i u braku jedno vrijeme dok nisam dobila ugovor na neodređeno i sad 2 godine ništa ali ništa. Baš neki dan razmišljam kako nam je lijepo i da u kojem slučaju živim sa svekrvom već bi ih imala troje sigurno i onda bi sigurno razmišljala o tome kako bi se preselila da živimo sami itd. Zaključak svega kako god okreneš nešto te mora j**** u životu onako čisto da osjetiš da ništa nije savršeno, valjda tako mora biti kakav bi to bio život bez problema. Opet se tješim da ima puno goreg oko mene i da budem sretna sa malim stvarima

Bebee
    30. Siječanj 2017. 10:05

Hvala vam cure,predrage ste 
    Zelim da vam se zelje ostvare, ne gubite nikad nadu 😘😘

Bebee

Uciteljica
    30. Siječanj 2017. 10:40

Puce,da vam se i ja javim. Još uvijek krvarim,ali to je jako malo tamne krvi, više kao iscjedak. Ginekolog me uvjerio da je sve ok i da nema mjesta panici. Doma sam,mirujemm i to je to. Za 2 tjedna sam naručena za nifty test. Vjerojatno bi ginekolog prvi digao paniku da je strašno. Pijem duphaston 3 puta dnevno. I to je sve kaj mogu učiniti. I vjerovati da bude sve dobro. 

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

• Majjjjja5
    30. Siječanj 2017. 11:01

Hej Uciteljice evo i mene, i meni jos uvijek tamni iscjedak, malo je tu, malo nije, pijem duphaston 2 put dnevno i svida mi se tvoj ginekolog- u pravu je!!! Kad ides na pregled? Ja idem u onaj petak za dva tj.. A tad ce nam vec srceko kucati ko ludo 😊😊😊😊

Uciteljica
    30. Siječanj 2017. 11:28

Pa 13.2. idem na uzv  prije Niftya, a idući dan vadim krv i sve se sa mjerama i krvi šalje u Ameriku. Razlog zašto moram doći dan prije jest da se vidi jel' srčeko kuca jer je rekel da se desilo da je žena uplatila internetom testiranje,a kad je došla na uzv za Nifty srčanog otkucaja nije bilo i nije joj mogao vratiti novce. Tako da nakon toga, opreza radi, kaže on prvo srce,a onda imaš cijeli dan vremena uplatiti iznos za Nifty.
    Trudilice, držim fige. Čestitke novim trudnicama!

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

Crna35
    30. Siječanj 2017. 12:44

Pozdrav cure,evo ja sam narucena 02.02.17. na prvi ultrazvuk.Tada ce mi biti 7+2 tt.Drzite fige da bude sve ok.
    Ja se za sada osjecam dobro.Tu i tamo me zgrabi lagana mucnina ali ne traje dugo.

yasmeenah
    30. Siječanj 2017. 14:03

Pozdrav, curke, nije me bilo 10 tak dana. Nakon plusa uslijedilo je krvarenje, bila u bolnici gdje su mi pokusali spasiti trudnocu, međutim beta je bila u opadanju i doslo.je do spontanog tj tretira se kao biohemijska trudnoca. Za 10 tak dana na kontrolu
     Ja se dobro osjecam. Je li neko imao slicna iskustva? Hvala curke 😚😚😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.