Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    30. Siječanj 2017. 21:45

Drage cure,
    Hvalaaa !! Bila sam nekako pozitivna za slijed.T., ali ne znam sto mi je bilo neki dan,.jednostavno me sve dotuklo, valjda je i to moralo doci.
    S MM nisam ni pricala o tome vise,.jer prvo zelim pricekati.06.02.kad idem na razz kod dokt.privatno. Ako predlozi neki od postupaka mpo imam u Petrovoj termin 20.02.koji nisam sad mogla docekati pa sam se zato priv.narucila ranije, pa mozemo tad kad je drugi termin zajedno ici da nam objasni sve, ako ce uopce i to biti opcija.

Baby38,
    Postoje slucajevi, makar rijetki gdje se beta ne dupla pravilno a opet bude sve ok s T,.makar najcesce ne bude.
    Kolika ti je beta??
    I meni je rasla beta nepravilno pa nije dobro zavrsilo. Ne zelim te strasiti, ali znam koliko sam se ja na kraju razocarala pa smatram da mozda kada znas sto mozes ocekivati, lakse je to podnijeti.
    Ja ti svakako drzim fige da si ti u ovakvim slucajevima pojedinaca i da ce ipak sve biti ok.
    Plod se vidi, ali nema otkucaja???

Yasmeenah,
    Stvarno mi je zao. To se tako zna dogoditi a ne znaci da ce se dogoditi opet.
    Drzim fige da iduci put bude sve ok.

Ostale cure,
    Javite nalaze briseva koje neke cekate sutra koliko sam skuzila i vidim da ste nekako dobre volje,.nikad ne znate,.mozda ipak niste u pms -'u,.nego u iscekivanju bebe :)
    Svakako drzim ogromne figeeee !!!!!
    Ja bi valjda uskoro trebala dobiti pa cemo zajedno pratiti ciklus :)
    Onaj smedji iscjedak i dalje traje, ali nesto manje valjda.
    Opet sam dns radila test i skoro je neg. I dalje je, ali ovaj put, prisutna samo sjena, tako da ce valjda sutra preksutra biti skroz neg, znaci beta ce pasti skroz.
    Vec sam paranoicno pomislila da nije opet T u pitanju, makar smo imali samo taj jedan odnos, radi tog glupog iscjedka koji je bio isti kao i na pocetku T.

Veliki pozdrav svima !

mono1111
    30. Siječanj 2017. 21:48

E cure, trebale bi napraviti neku tablicu ovdje s prvim danima M pa da pratimo tko je kada koji dc?!!
    Sto kazete???
    Pa svaki dan, svaki drugi azuriramo??

• Beba16
    30. Siječanj 2017. 22:17

Moze, ja se slazem. Evo meni danas dosla... 30.01.

Samo zene, zao mi je sto se pojedinim dogodilo, ne znam vas jer sam se ponovno ukljucila ima nekoliko, a uglalvnom najbitnije je zadrzat glavu, vjeru i krenut dalje. Ja sam imala spontani, jer je srce prestalo kucati i 5 godina mi je trebalo da se odlucim na slijedecu, okrenula sam se poslu...i vjerujem da ce biti dobro....

Ivcy1306
    30. Siječanj 2017. 23:00

Vecer curke! 

Bas mi je zao radi svih spontanih i svih nedaca koje su vas snasle, ali glave gore i samo pozitiva.

Iskreno se nadam da su Luki5 i njen maleni dobro! 
    Ne javlja se vec duze vremena, pa ako ju netko zna nek mi tipne njen br.na pvt!

• baby38
    31. Siječanj 2017. 08:19

mono1111
    hvala na riječima podrške,sve sam si posložila u glavi i vidim da nemamo baš neke izglede da ova trudnoća završi najbolje i doktor mi je pun razumjevanja ,poslao me je još sutra da izvadim betu i da sačekam nalaze ,pa odmah k njemu na odjel sutra je u bolnici ( on radi i u bolnici i kod nas u DZ ) .
    beta je prošli tjedan bila 24.01.-2788 , a 27.01.-3419 već tada sam vidjela da to baš nije dobro ,a doktor je reko :ne dupla se ,ali raste ...
    u nalazu je jučer napisao :
    Gesacijski mjehur 11 mm sa vrlo nejasnim e.o. 4 mm bez detektabilne cirkulacije....
    ja sam fizički ok ,ali psihički dosta loše,sinoć mi je M rekao da je jako zabrinut za mene ,jer sam to sa trudnoćom jedva rekla svojim roditeljima jučer ,otkucji srca su mi skočili na 128 u minuti i naravno sve poporačeno sa potocima suza ...

nena27
    31. Siječanj 2017. 08:55

Ovo je stvarno ispovjedaonica, valjda zato što se međusobno ne poznajemo i ne vidimo i lakše je nekako tako otvoriti dušu i reći sve. Sve smo recimo u manje više sličnim problemima. Npr. sa svojom kumom pričam o tim stvarima ali stvarno imam osjećaj da me ne razumije i normalno da me ne razumije jer već ima dvoje djece, s prvim je ostala trudna neplanirano, drugo je planirala i odmah isti mjesec ostala trudna, normalno da me ne razumije jer nije bila u toj situaciji. Puno puta mi je rekla ti ćeš magistrirati ginekologiju, pa ona nema pojma o bazalnoj, folikulometriji, spolnim hormonima itd

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.