Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebee
    30. Siječanj 2017. 10:05

Hvala vam cure,predrage ste 
    Zelim da vam se zelje ostvare, ne gubite nikad nadu 😘😘

Bebee

Uciteljica
    30. Siječanj 2017. 10:40

Puce,da vam se i ja javim. Još uvijek krvarim,ali to je jako malo tamne krvi, više kao iscjedak. Ginekolog me uvjerio da je sve ok i da nema mjesta panici. Doma sam,mirujemm i to je to. Za 2 tjedna sam naručena za nifty test. Vjerojatno bi ginekolog prvi digao paniku da je strašno. Pijem duphaston 3 puta dnevno. I to je sve kaj mogu učiniti. I vjerovati da bude sve dobro. 

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

• Majjjjja5
    30. Siječanj 2017. 11:01

Hej Uciteljice evo i mene, i meni jos uvijek tamni iscjedak, malo je tu, malo nije, pijem duphaston 2 put dnevno i svida mi se tvoj ginekolog- u pravu je!!! Kad ides na pregled? Ja idem u onaj petak za dva tj.. A tad ce nam vec srceko kucati ko ludo 😊😊😊😊

Uciteljica
    30. Siječanj 2017. 11:28

Pa 13.2. idem na uzv  prije Niftya, a idući dan vadim krv i sve se sa mjerama i krvi šalje u Ameriku. Razlog zašto moram doći dan prije jest da se vidi jel' srčeko kuca jer je rekel da se desilo da je žena uplatila internetom testiranje,a kad je došla na uzv za Nifty srčanog otkucaja nije bilo i nije joj mogao vratiti novce. Tako da nakon toga, opreza radi, kaže on prvo srce,a onda imaš cijeli dan vremena uplatiti iznos za Nifty.
    Trudilice, držim fige. Čestitke novim trudnicama!

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

Crna35
    30. Siječanj 2017. 12:44

Pozdrav cure,evo ja sam narucena 02.02.17. na prvi ultrazvuk.Tada ce mi biti 7+2 tt.Drzite fige da bude sve ok.
    Ja se za sada osjecam dobro.Tu i tamo me zgrabi lagana mucnina ali ne traje dugo.

yasmeenah
    30. Siječanj 2017. 14:03

Pozdrav, curke, nije me bilo 10 tak dana. Nakon plusa uslijedilo je krvarenje, bila u bolnici gdje su mi pokusali spasiti trudnocu, međutim beta je bila u opadanju i doslo.je do spontanog tj tretira se kao biohemijska trudnoca. Za 10 tak dana na kontrolu
     Ja se dobro osjecam. Je li neko imao slicna iskustva? Hvala curke 😚😚😚

baby38
    30. Siječanj 2017. 14:22

yasmeenah

Pozdrav, curke, nije me bilo 10 tak dana. Nakon plusa uslijedilo je krvarenje, bila u bolnici gdje su mi pokusali spasiti trudnocu, međutim beta je bila u opadanju i doslo.je do spontanog tj tretira se kao biohemijska trudnoca. Za 10 tak dana na kontrolu

Glavu gore draga i samo hrabro naprijed ,sve će jednom doći na svoje ,bitno da se ti osjećaš dobro i to je sad najvažnije ....

dzenny
    30. Siječanj 2017. 18:16

yasmeenah

draga,stvarno mi je zao :( drugi put ce da bude sve uredu.. samo hrabro napijed..
    ja sam trenutno 5tt ii iskreno sad na pocetku se najvise bojim toga da ne dodje do tog da bi bebu izgubila,aa inace se dobro osjecam.. budi jaka !! :*

baby123
    31. Siječanj 2017. 07:58

yasmeenah

a joooj yasmeenah što mi je žao....nemogu ti opisat!!!!!!al hvala bogu koji uvijek daje druge prilike!!!!!!!baby38 neznam što da kažem...valjda če sve bar u tebe proći u redu.
    I ostale moje žene,majke, kraljice držim fige za veeeliki++++,a trudnicama želim pravu školsku trudnoću.evo meni danas kreću plodni dani pa do 16.02 ćemo vidjeti jeli ovaj mjesec baš tako plodan kako kažu hahaha.

b-b-k
    31. Siječanj 2017. 12:37

yasmeenah

yasmeenah - ja sam imala tri biokemijske trudnoće i svaki put sam pokvarila 6 tjedan. Zadnja se desila 01.01.2017. lijep ulazak u novu :/  uglavnom gin. je rekao da se to dešava ako dođe do neke kromosomske greške i da je bolje tako nego da kasnije bude većih problema. Ja se slažem sa time ali nešto mi govori da to nije baš samo tako. Inače išla sam vaditi spolne hormone i svi su u redu, brisevi su isto tako u redu, spermiogram nam je isto u redu.

Ostale curke žao mi je kaj vam se sve dešavalo, nadam se da će te uskoro vidjeti svoje + i da će te imati lijepu školsku trudnoću.
    Ostale koje ste ugledale svoje +, neka vam protekne sve bez ikakvih problema i uživajte :)

Eto meni je danas došla i to  31 dan od one biokemijske, tako da barem nešto pozitivno.

m.girl6
    30. Siječanj 2017. 14:22

nena27, potpuno si u pravu. uvijek čovjeka mora nešto zaje.... u životu, tek toliko da vidi da nije sve i ne može biti po njegovome. ma nek nas sve zeza samo da smo si najbolji sa svojim mužem ili dečkom, ovo ostalo je sve zanemarivo i naravno nek nam je zdravlje u redu. :)

učiteljice,majjjja5 i crna35 držim fige da sve bude u najboljem redu. 

yasmeenah, iskreno mi je žao :( 
    a koliko si bila trudna?

yasmeenah
    30. Siječanj 2017. 16:54

m.girl6

nena27, potpuno si u pravu. uvijek čovjeka mora nešto zaje…. u životu, tek toliko da vidi da nije sve i ne može biti po njegovome. ma nek nas sve zeza samo da smo si najbolji sa svojim mužem ili dečkom, ovo ostalo je sve zanemarivo i naravno nek nam je zdravlje u redu. :)

učiteljice,majjjja5 i crna35 držim fige da sve bude u najboljem redu. 

yasmeenah, iskreno mi je žao :( 
    a koliko si bila trudna?

m.girl6 5 nedelja sam bila trudna, jako malo...zato i kazu biohemijska 😏

Noa 💙

• Majjjjja5
    30. Siječanj 2017. 16:11

Yasmeenah jako mi je zao, bitno da si ti dobro i sve ce sjest na svoje.
    Crna35 drzim fige da je sve ok i javi kako je proslo. 
    Uciteljice ne razumijem sto je to Nifty?

yasmeenah
    30. Siječanj 2017. 16:58

Majjjjja5

Yasmeenah jako mi je zao, bitno da si ti dobro i sve ce sjest na svoje.
    Crna35 drzim fige da je sve ok i javi kako je proslo. 
    Uciteljice ne razumijem sto je to Nifty?

Majjjjja5 tako je, hvala ti. Sve ce doci na svoje 😚😚😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI