Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majjjjja5
    27. Siječanj 2017. 22:10

Hvala ti smokov puno!!' Samo pozitiva😊😊😊😊

mono1111
    27. Siječanj 2017. 22:15

Bornastra,

Ne moze povisena temp.biti radi.Duphastona.

Kiki,
    Moze se u T piti terapija za prolaktin. Ne steti, ali ukidaju jer se.prirodno prolaktin povisi u T.
    Meni su cak rekli da pijem Bromergon do 14'tt jer se znalo dogoditi kada naglo jako skoci prolaktin da tijelo odbaci oplodjenu j.s.

Nena,
    Prolaktin ti je jakooo visok. Ja kad sam imala takav prolaktin uveli su mi terapiju. Tsh ti je isto visok, prije T treba biti ispod 2.5, a i jos nizi je bolji.
    Prolaktin ti moze isto tako poremetiti i tsh, ta dva hormona idu jedan s drugim.
    Def.mislim da se trebas konz.s endokrinologom zato jer ako je potrebna terapija da ju dobijes sto prije, da ne odgadjas planiranje, a isto tako kod visokog prolaktina ne moze doci do implantacije, tj.otezana je.
    Mojoj prijateljici koja je imala visok prolaktin, sad neki dan, dokt.je rekla da ne planira taj mjesec T jer isto tako moze doci do spontanog, mala sansa ali ipak postoji.
    Mozda je kod tebe samo stres u pitanju, znam da si pisala da si opet s nogu vadila ali probaj jos jedanput izvaditi da stvarno lezis.
    Ali odi svakako kod endokrinologa,.reci da planiras T i reci ce ti sto je najbolje za tebe u ovom slucaju.

Majaa,
    Dobro da je T u maternici. Sto ti je rekao? Da li se vidi plod? Sto ti pise na nalazu??

28. Siječanj 2017. 08:40

Mono

Nisam ja mogla birat,imam secer tip 1 i morala sam biti na PT1!!

Bitno da sam ih se rijesila jer doslovno sam se osjecala koda sam u zatvoru a od doticnoj Dr. da ne pricam....nje se svi boje,na kraju sam ja pukla i rekla a sta je ona to osim sta je Dr. jos bi se i nje trebala bojat...

Ma katastrofa ,minus od mene za sve tamo. sva sreca pa sam se uspjela prebacit u Ri... :-)

ella31
    28. Siječanj 2017. 09:18

Žene moje..imam pitanje i trebam hitan odgovor!! U pon sam narucena za Petrovu 13 kod ginekologa Dr.Blajića i citam komentare u vezi njega koji su jako loši.Trebam iz Dubrovnika sa busom doc.Da li je netko imao ovdje susret sa tim ginekologom i kakvo je stanje tamo??? Hvala na odgovorima...

ek

28. Siječanj 2017. 10:59

Ella
    Neda mi se ponovno pisat,citaj moj post na prethodnoj stranici u vezi Petrove.Nimalo ugodno iskustvo!

Ja bi ti iskreno preporucila da si nades nekog drugog!

mono1111
    28. Siječanj 2017. 11:21

Ella,
    Hm...netko hvali Blajica ali mislim da ima vise neg iskustva.
    Tko te poslao njemu? Zasto?
    Mislim odi sad ako su ti tako rekli ali za ubuduce mislim da mozes izabrati nekog drugog.
    Herman ti je navodno ok a rade na istom odjelu.
    Nisam nikad bila kod njega, ali sam cula.
    O svakom dokt.ce pacijenti pricati,.ali najvaznije je vlastito iskustvo.

ella31
    28. Siječanj 2017. 12:11

Imam antitijela u krvi,po sumnjom za lupus tj SLE jer sam sa 9 god bila u Zagrebu i ustanovili su to uglavnom bolest nije aktivna trudnoca se lijepo razvija svaki dan imam terapiju fragmina 2500.. i svaki mj pregled kod imunologa Ja mislim da je moj ginekolog pogrijesio u slucaju toga jer me salje kod dr.Blajica i strah me da me ne zezne i ne poremeti a moj ginekolog je vec pokazao da grijesi u koracima...i sad razmisljam da ne idem i imam drugu ginekologicu po preporuci..imam papire za prijavit se s tim na hzzo i sto onda koliko se ceka?? Jer meni je predugo bit 9 sati u busu a jucer mi je dao uputnicu..covjek ne razmislja uopce o mom zdravlju Stoga pimozite sa savjetima molim vas jer Zagreb mi je stvarno daleko jos ako su iskustva losa nemam sto tamo radit..a i u zg nemam nikog.

ek

ella31
    28. Siječanj 2017. 12:29

Zaboravila sam napisat u 20 tjednu sam trudnoce..Valentina hvala na napisanom to pomaze meni i slicnima meni..I tebi mono1111 hvala jer uvijek odgovoris na pitanja i dajes savjete!!

ek

28. Siječanj 2017. 13:38

Odluci sama kuda ces. 
    Ja sam presretna jer sam ih se rijesila i premjestila sve u Rijeku,evo neki dan se javila sestra bahata,bezobrazna i neda mi nalaze pa okej..nisu ni oni jedini ,ponovit cu ih kod sebe.

Ako vec budes u Petrovu isla i bude ti dr.Ivanisevic,ne slusaj one price nje se svi boje bla bla.IZBORI SE ZA SEBE! TAKO sam se ja izborila za sebe i bila sam sve u pravu sta god sam rekla.. tako da to sta su oni dr. ne mora nuzno znacit da su u pravu.

Ja sam 11TT. najgori tjedni,jos imam hematom,3 dana u Zg brz igdje ikog, toliko su me nazivcirali da se cudim sta je s djetetom sve ok. 
    Mslm i jos imam taj secer i ne smijem se uopce zivcirat jer onda bude jako visok...

Ma nebi hvala,ne kazem da su svi g*vna ali na PT1 od doktorica do sestri jesu....i nebi tamo vise ni mrtva isla...

Ne znam sta ti rec ja sam putovala 2 sata i kad sam dosla njima sam prokrvarila ....

darliv
    28. Siječanj 2017. 15:05

Mono1111
    Kad smo poceli raditi na bebici, znaci prije vise od 2 godine, u pocetku je mm govorio da cemo cekati pa kada nam uspije uspije.. Onda smo nakon godine oboje obavili one pocetne pretrage, spermiogram, on bakterioloske briseve, ja briseve, papu, i kad smo vidjeli da je to sve ok onda nam se kao vratila nada da ce se ubzo nesto okrenuti jer kao nalazi su ok… Onda kako je vrijeme prolazilo nastupila je faza kada uopce nismo razgovarali o tome, doduse tempirali smo odnose, tu sam ja nedavno isla tri mjeseca na folikulometriju, no nije uspjelo..rekla bih da smo oboje upali u blagu depresiju..i iako smo na pocetku govorili kako cemo uciniti sve da dođe do T, jednostavno je uvijek nesto kocilo, previse posla ili mozda samo strah od neuspjeha.. No evo prosli mjesec smo zaključili da je doista vrijeme da se maksimalno posvetimo tome jer vrijeme leti, cekam sad M koja treba doci 3.2., bas dok pisem ovo osjetim lagane bolove, pretpostavljam da dolazi.. A nakon toga kako si mi ti napisala idem provjeriti prohodnost jajovoda, zatim bi pokusali inseminacijom, pa ako ni to ne urodi plodom tada definitivno dalje.. Mm ce uskoro 40, a ja 30, i to je jedino i najvrijednije sto nam nedostaje u zivotu.. 😘😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI