Hej curke, evo da se i ja opet malo javim. Ušla sam u 5. tjedan, sve je u redu, nemam bolove ni krvarenja, mjerim ko luda temperaturu i stalno pipam jel me sise i dalje bolje kao prije i eto... malo sam paranoična. Danas sam sanjala neki ružan san koji me totalno izbacio iz takta i proplakala sam cijelo jutro. Tako mi je žao i krivo što se sada bojim, umjesto da uživam u trudnoći koju smo toliko željeli. Stalno razmišljam hoće li sve biti ok i bojim se da opet ne dođe do pobačaja. Na prvi uzv sam naručena za dva tjedna, a do tad molim Boga da mi da snage i vjere. Mislim i na vas cure i želim vam svima sve najbolje, nove pluseve, uredne trudnoće i sretne bebice.
Hej hej...
evo mene... nije me bilo par dana... kod nas veselo, svih nas gripa ili neka viroza (šta ja više znam koji su to vrazi više, stalno neke boleštine a nitko da detektira koje) smlavila... najprije muž, pa djeca pa na kraju ja... evo nakon 4 dana danas sam napokon malo bolje...
Pročitala sam sve postove, ali dok sam došla do kraja zaboravih sve... oprostit ćete mi, jelda?!
Uglavnom... vidim da ima nešto novih plusića, pa čestitam...
vidim također da ima i vas sa problemima, pa šaljem svakoj jedan veliki virtualni zagrljaj... vjerujem da vam je užasno teško, ali držite se... glavu gore i hrabro naprijed... te su nedaće tu valjda zato da iz svega izađete još jače i još hrabrije... sigurna sam da ćete jednog dana i vi u rukama držati svoje najveće ljubavi...
Kod mene plodni dani u punom zamahu, akcije ne fali... heh... mengu očekujem kroz nekih 14-16 dana valjda (ciklus mi varira pa nisam ni sama sigurna kad točno moram dobit)... vidjet ćemo... nadam se najboljem ishodu...
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Baby123, ma znam, to ti je kad kloneš duhom i padneš u kušnju pa te svašta može poljuljat. Zato molitva uvijek pomaže i posloži sve kockice. Hvala ti na savjetu, treba vjerovati i sve će biti dobro. :)
Hej cure... meni je danas 27dc, a jos uvijek nisam dobila s tim da posljednjih mjeseci koliko se trudimo ciklusi su mi bili 25 dana, a preko ljeta cak 24.
Problem je sto me stomak boli vec 3 dana kao da cu dobiti svaki cas i boli me vise nego inace..skroz trcim na wc provjerit jesam dobila, preko noci cak stavljam i ulozak.
Ne znam sta bi mislila, ne zelim se nadat trudnoci jer cu se opet razocarati :/
Sortiraj odgovore
Najstariji