mono1111
hvala na riječima podrške,sve sam si posložila u glavi i vidim da nemamo baš neke izglede da ova trudnoća završi najbolje i doktor mi je pun razumjevanja ,poslao me je još sutra da izvadim betu i da sačekam nalaze ,pa odmah k njemu na odjel sutra je u bolnici ( on radi i u bolnici i kod nas u DZ ) .
beta je prošli tjedan bila 24.01.-2788 , a 27.01.-3419 već tada sam vidjela da to baš nije dobro ,a doktor je reko :ne dupla se ,ali raste ...
u nalazu je jučer napisao :
Gesacijski mjehur 11 mm sa vrlo nejasnim e.o. 4 mm bez detektabilne cirkulacije....
ja sam fizički ok ,ali psihički dosta loše,sinoć mi je M rekao da je jako zabrinut za mene ,jer sam to sa trudnoćom jedva rekla svojim roditeljima jučer ,otkucji srca su mi skočili na 128 u minuti i naravno sve poporačeno sa potocima suza ...
mono1111
hvala na riječima podrške,sve sam si posložila u glavi i vidim da nemamo baš neke izglede da ova trudnoća završi najbolje i doktor mi je pun razumjevanja ,poslao me je još sutra da izvadim betu i da sačekam nalaze ,pa odmah k njemu na odjel sutra je u bolnici ( on radi i u bolnici i kod nas u DZ ) .
beta je prošli tjedan bila 24.01.-2788 , a 27.01.-3419 već tada sam vidjela da to baš nije dobro ,a doktor je reko :ne dupla se ,ali raste …
u nalazu je jučer napisao :
Gesacijski mjehur 11 mm sa vrlo nejasnim e.o. 4 mm bez detektabilne cirkulacije….
ja sam fizički ok ,ali psihički dosta loše,sinoć mi je M rekao da je jako zabrinut za mene ,jer sam to sa trudnoćom jedva rekla svojim roditeljima jučer ,otkucji srca su mi skočili na 128 u minuti i naravno sve poporačeno sa potocima suza …
Joj moja baby...neznam što da rećem....suze?razumjem te...u jednu ruku rakla bih nemoj plakat bit će prilika...a u drugu isplači se...osječaji su to veliki i emocije...al bog svaku suzu broji znaš?
Glavu gore draga život je dug...bit će prilika i trudnoća i djece,da od silnih obaveza,ovim situacijama ćeš se samo nasmijat..eto nadam se da sam te bar malo utješila
Ovo je stvarno ispovjedaonica, valjda zato što se međusobno ne poznajemo i ne vidimo i lakše je nekako tako otvoriti dušu i reći sve. Sve smo recimo u manje više sličnim problemima. Npr. sa svojom kumom pričam o tim stvarima ali stvarno imam osjećaj da me ne razumije i normalno da me ne razumije jer već ima dvoje djece, s prvim je ostala trudna neplanirano, drugo je planirala i odmah isti mjesec ostala trudna, normalno da me ne razumije jer nije bila u toj situaciji. Puno puta mi je rekla ti ćeš magistrirati ginekologiju, pa ona nema pojma o bazalnoj, folikulometriji, spolnim hormonima itd
Ovo je stvarno ispovjedaonica, valjda zato što se međusobno ne poznajemo i ne vidimo i lakše je nekako tako otvoriti dušu i reći sve. Sve smo recimo u manje više sličnim problemima. Npr. sa svojom kumom pričam o tim stvarima ali stvarno imam osjećaj da me ne razumije i normalno da me ne razumije jer već ima dvoje djece, s prvim je ostala trudna neplanirano, drugo je planirala i odmah isti mjesec ostala trudna, normalno da me ne razumije jer nije bila u toj situaciji. Puno puta mi je rekla ti ćeš magistrirati ginekologiju, pa ona nema pojma o bazalnoj, folikulometriji, spolnim hormonima itd
Imam i ja dvoje 10-8god.prvo planski,drugo neplanski i evo treće opet planski.prvo nakon 12.mj pokušavanja,ovo treće evo sada drugi mj.pokušavanja.nisu mi situacije baš za usporedbu,ali majka sam i točno razumjem ženice sa foruma.
Takvi i najbolje prođu... ne znaju i ne opterećuju se.
Moj muž će sa mnom poluditi, jer jedino s njime o tome pričam.

Hej curke, evo da se i ja opet malo javim. Ušla sam u 5. tjedan, sve je u redu, nemam bolove ni krvarenja, mjerim ko luda temperaturu i stalno pipam jel me sise i dalje bolje kao prije i eto... malo sam paranoična. Danas sam sanjala neki ružan san koji me totalno izbacio iz takta i proplakala sam cijelo jutro. Tako mi je žao i krivo što se sada bojim, umjesto da uživam u trudnoći koju smo toliko željeli. Stalno razmišljam hoće li sve biti ok i bojim se da opet ne dođe do pobačaja. Na prvi uzv sam naručena za dva tjedna, a do tad molim Boga da mi da snage i vjere. Mislim i na vas cure i želim vam svima sve najbolje, nove pluseve, uredne trudnoće i sretne bebice.
Hej curke, evo da se i ja opet malo javim. Ušla sam u 5. tjedan, sve je u redu, nemam bolove ni krvarenja, mjerim ko luda temperaturu i stalno pipam jel me sise i dalje bolje kao prije i eto… malo sam paranoična. Danas sam sanjala neki ružan san koji me totalno izbacio iz takta i proplakala sam cijelo jutro. Tako mi je žao i krivo što se sada bojim, umjesto da uživam u trudnoći koju smo toliko željeli. Stalno razmišljam hoće li sve biti ok i bojim se da opet ne dođe do pobačaja. Na prvi uzv sam naručena za dva tjedna, a do tad molim Boga da mi da snage i vjere. Mislim i na vas cure i želim vam svima sve najbolje, nove pluseve, uredne trudnoće i sretne bebice.
Uffff kiki naša,nesmiš tako paničarit...prvo radi bebe!!!!!!!!sanjala si ružno vjerojatno zato što si non stop opterečena s tim.gledaj pozitivno i nemoj čitat po portalima ružne stvari nego pozitivne trudnoće itd.upali sebi neku dobru komediju film itd.mene ti komični filmovi skroz opuste i okrenu nabolje.eto valjda sam ti bar malo pomogla.na mene ti takve stvari stvarno pozitivno djeluju.

Hej hej...
evo mene... nije me bilo par dana... kod nas veselo, svih nas gripa ili neka viroza (šta ja više znam koji su to vrazi više, stalno neke boleštine a nitko da detektira koje) smlavila... najprije muž, pa djeca pa na kraju ja... evo nakon 4 dana danas sam napokon malo bolje...
Pročitala sam sve postove, ali dok sam došla do kraja zaboravih sve... oprostit ćete mi, jelda?!
Uglavnom... vidim da ima nešto novih plusića, pa čestitam...
vidim također da ima i vas sa problemima, pa šaljem svakoj jedan veliki virtualni zagrljaj... vjerujem da vam je užasno teško, ali držite se... glavu gore i hrabro naprijed... te su nedaće tu valjda zato da iz svega izađete još jače i još hrabrije... sigurna sam da ćete jednog dana i vi u rukama držati svoje najveće ljubavi...
Kod mene plodni dani u punom zamahu, akcije ne fali... heh... mengu očekujem kroz nekih 14-16 dana valjda (ciklus mi varira pa nisam ni sama sigurna kad točno moram dobit)... vidjet ćemo... nadam se najboljem ishodu...
Hej hej…
evo mene… nije me bilo par dana… kod nas veselo, svih nas gripa ili neka viroza (šta ja više znam koji su to vrazi više, stalno neke boleštine a nitko da detektira koje) smlavila… najprije muž, pa djeca pa na kraju ja… evo nakon 4 dana danas sam napokon malo bolje…
Pročitala sam sve postove, ali dok sam došla do kraja zaboravih sve… oprostit ćete mi, jelda?!
Uglavnom… vidim da ima nešto novih plusića, pa čestitam…
vidim također da ima i vas sa problemima, pa šaljem svakoj jedan veliki virtualni zagrljaj… vjerujem da vam je užasno teško, ali držite se… glavu gore i hrabro naprijed… te su nedaće tu valjda zato da iz svega izađete još jače i još hrabrije… sigurna sam da ćete jednog dana i vi u rukama držati svoje najveće ljubavi…
Kod mene plodni dani u punom zamahu, akcije ne fali… heh… mengu očekujem kroz nekih 14-16 dana valjda (ciklus mi varira pa nisam ni sama sigurna kad točno moram dobit)… vidjet ćemo… nadam se najboljem ishodu…
A ja se baš piitam disi nestala?znam da smo blizu i ja i ti...i još jedna al nemogu se sitit koja..neznam jel Ankol?????????i u mene su i akcije ne fali također.i ja ne očekujem vješticu 16.02.Nema nam Trudim se jako nikako.napustila nas je sad kad su blizančići u igri

Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji