Maja,a kaj ti je rekao doktor zbog čega sukrvica? Ja imam hematomčić pa sam prvo krvarila svježe, čiđ sam njega posjetila već je bila tamnija. Sad je jedan dnevni dosta jer je malo tamnog iscjetka i rekao je da ne brinemo, ali nek malo usporim i više mirujem. I ja sam na bolovanju. Želim nam da sve bude sve ok.
Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....
Mono, kaj se muža tiče, jasno je da oni drukčije sve to proživljavaju i doživljavaju. Oni ne mogu fizički osjetiti trudnoću, jer ju mi nosimo, ali ipak, oni se nose sa svim tim promjenama i osjećajima kao i mi. Možda ne pokazuju kao mi. Pusti malo vremena da prejde. I njemu vjerojatno treba da dođe k sebi o svega kaj vam se dogodilo. Jer,sigurna sam,da kad tebe vidi, da i on pati. Malo je reći da ti se divim, ali u takvim situacijama je žena jača od vola, osobito kad se radi i potomstvu. Želim tebi, vama,da vam se sve posloži. Ne odustajte!
Pozdrav curke...
Ella,
mislim da te cure dobro savjetuju. Odi u Zagreb, odi neka te pregledaju. Vjerujem da te muči dugi put, hladnoća i negativni komentari, ali na kraju krajeva svi mi već osuđujemo ljude, a da ih nismo niti vidjeli, a kamoli upozali. Ne daj Bože da se nešta dogodi, kasnije bi samo sebe grizla. Zato poslušaj svojeg doktora i put za Zagreb.
Sretno! I javi nam se...
Valentna,
drago mi je da je s tobom sve ok.
Mono draga,
kaj se tiče naših muževa... oni su naši najveći oslonci, jer nema većeg oslonca. Oni baš sve, ali baš sve zajedno proživljavaju s nama, znaju i prate svaki naš pokret, svaku gestu lica... Kako ti je i Učiteljica napisala- oni trudnoću i sva događanja prije trudnoće i za vrijeme trudnoće osjete... Zato i jesu tu kraj nas. I Bogu hvala na mojem. Jer imam anđela kraj sebe.
Vjerujem da će se i vama sve posložiti, muški su malo u tim stvarima, ne znam, povrijeđni, bojažljivi... boje se neuspjeha, možda još i više nego mi. Sve će doći na svoje, vjeruj.
Kod mene menga stiže... više se ne nadam T. Cike me bole, u trbuhu osjetim svako malo grčeve lagane... temp. više ne mjerim, jučer se vrtila između 36.6 i 36.8 i mislim da je to preniska temp., tako da... Iscjetka imam svaku put kad se obrišem... bijelkasti je, to je jedino drugačije od prošlog ciklusa, prošli ciklus uopće nije bilo iscjetka. Danas je treći dan od prestanka uzimanja Duphastona, tako da bi sutra, eventualno u utorak moja M stigla... nažalost.
Nena,
Zao mi je !
Uciteljice, hvala.
Maja,
Samo pozitivno.
Bornastra,
Ne znam sto bi rekla na sve ovo. Vrijeme ce pokazati.
A sto se tice tvoje M, nikad ne znas do zadnjeg casa. Ja ti svakako drzim fige. Kad se najmanje budes nadala,.uspjeti ce tada.
Uciteljice rekao mi je da je svako krvarenje gledano s oprezom i maltene moze proc dobro a i ne mora ali ja znam da hoce i mirujem, na bolovanju sam. Jedva cekam da dva tj prode, mislim da cu dan prije i taj dan poludit od brige. A Boze moj sta mora bit bit ce( a bit ce sve dobro😊).. Nemoj se bojat, ja znam jednu curu 3 menge je imala i tek saznala da je trudna, znaci 3 obilna krvarenja a i znam jednu stariju zenu do 7.mj trudnoce je imala menstruaciju. Opusti se i uzivaj, budi dobre volje i sto vise smijeha, nemoj se dat negativnim mislima..
Mono, ti si jedna jaka i sposobna zena i uvjerena sam da je takav i tvoj muz, dajte si vremena i sve ce bit ok.
Trudilice zao mi je zbog M ali kao sto kaze Mono, desi se kad najmanje ocekujes. Ja sam isto mislila da cu ovaj mj dobit M
Maja,hvala. Treba mi ta pozitiva!!!!
Evo sutra idem da me ponovo naruci ako moze iduci tjedan..od busa sam odustala mada su mi za njega jedino putni troskovi pokriveni...uputnice imam i to je ok ali gin mi je reko da je velika guzva pa se nada da ce nac mjesta za mene.Pomirila sam se s tim da moram u Zagreb ako nista mozda kaze da nije toliko strasno i da me mogu vodit ovdje.Ne znam.Javim vam kad prođe u Zg pregled.Hvala na podrsci i savjetima!!!
ek
Uciteljice, samo gore glavu sve bu dobro😊😊
Ella drzimo fige i javi nam
Sortiraj odgovore
Najstariji