Mono
Bas zbog tih prica jedino petrova (u mom slucaju zbog secera) zna sve bla bla, slusala sam druge i dobro se opekla.
Oni kao sve to znaju a na kraju je ispalo da ja koja imam secer od 2014. znam punooo punoo vise od njih i eto uopce nisam trebala ic njima...
Ella
Ne znam mozda da odes jednom ali ces sigirno ostat par dana,u mom slucaju su bila najmanje tri i tako svaki mjesec
Ali eto ja sam uspjela sebi sve blize sredit i nikakvo lezanje niti nista.
Ostajem kod ginekologa koji je al ce mi on samo pisat uputnice i ljekove a na preglede cu ic kod ginekologa u KBC Rijeka...
:-)
ne znam sta ti rec....
A i moze ti se desiti da te naruce za drugi put kao i mene…
Jer su krcati,a u petak kad sam dosla sam cekala na sobu od pol 8 ujutro do podne i jos sam bila sama jer je bolnica totalno blesava i nema svoj parking pa moj muz nije imao gdje parkirati…tako da sam bila luda..
Nije me bilo par dana jer sam u gužvi, ali sam čitala koliko sam stigla. Čestitke svim novim trudnicama, nek bude uredna i školska :)
Nažalost, od moje ništa ovaj mjesec. Vještica je kasnila 4 dana, ali nadam se da ne dolazi i 25.2 :)
💗Baby E💗
Mono1111 sle bas taj autoimuni lupus koji nije aktivan,primam terapiju da se antitijela ta nekako dovedu u red da vrijednosti ne podivljaju ili se smanje.U biti moj gin je rekao da on to vise ne bi ni vodio nego u zg..ali njemu se puno toga ni ne da.receno mu je cak da mi je rano i dolazit sad ali on je opet napiso uputnicu.Ne znam..s obzirom na vrijeme hladno je i dug put i bojim se.A njega briga.
ek
ajme meni nema me par dana i koliko novih postova ufff!!!!!!!!!!čestitke novim trudnicama i trudilicama!!!!!!!!!evo meni oko 31.01 kreću plodni dani,al ja sam u akciji non stop hahahaahaha,16.02 nebi mi trebala doći vještica,pa ćemo vidjeti.eto to je to ukratko od mene....želim nam svima jedan veeeliki+++++.i vidim da nam nema TRUDIM SE JAKO!!!!!!!ona nam je brzo prohujala kroz klokanicu i odmah uhvatila blizance i ....nejavlja nam se kako je hahahahah
Hej curke, eto i mene. Bome koliko postova a ja na mobacu😁.. Drzim fige trudilicama i trudnicama!!!
A mono na mom nalazu pise da je palpatorni u redu, prisutna oskudna sukrvica, bez opasnosti, mirovanje i duphaston, za 2 tj opet pregled tada bi trebalo srce prokucati. Vidi se plod 1 mm ima. Dogurat cemo nas dva do kraja na ovaj ili onaj nacin😂😂😊😊
E i mono slazem se s tobom da razgledas tu opciju mpo ako si kandidat, nemoj se ljutit na muza , znas da su ti muski slabiji od nas. Lijepo mu objasni i nema izbora nego prihvatit
Valentina,
Def.se slazem da.PT1 nije dobar odjel.
A s obzirom da bi i Ela trebala biti na tome,.jer Blajic radi na tom odjelu, ne znam sto bi joj rekla.
Ella, da li uzimas samo fragmin??
Vjerovatno spadas u neku skupinu visokorizicne i posto tvoj soc.gin.nije siguran, zeli te poslati negdje gdje imaju iskustva s tim., sto nije lose u jednu ruku.
Ja bi ipak otisla, znam da ti je dalek put i sve,.ali s obzirom da imas takvo stanje, bila bi na oprezu.
Tih par dana izdurati ces.
Ili pronadji nekoga tko ce ti objasniti situaciju,.sto to tocno znaci i sto to predstavlja.
Pa sto ti imunolog kaze?? Sto se moze dogoditi??
Majaaa,
Super ! Vidi se plod. Jesi na bolovanju?? Drzim fige da sve bude u redu, a vjerujem da hoce. :)
Baby123,
Nadam se da ce ovaj mjesec biti dobitan !!!!
Ella,
Sad sam citala.
Lupus u T moze dovesti i do prijevremenog poroda, spontanog,.preklamsije..itd.
Zato te tvoj gin.poslao negdje gdje imaju vise iskustva i gdje mogu drzati T pod kontrolom.
Ja bi def.na tvom mjestu otisla.
U konacnici,.beba je najvaznija a oni ce ti sigurno pokusati sprijeciti da ne dodje ne dao dragi Bog do necega ovakvog.
Naravno, ti ces odluciti jer ti znas najbolje.
Pise da se uzimaju odredjeni lijekovi, izmedju ostalog i fragmin kod antifosfolipidnih antitijela ali kod lupusa neki drugi lijekovi? Da li su ti uvedeni?
Jesam na bolovanju sam, ne znam sad sta da radim od cijelog dana a ne smijem se previse kretat i stajat al da mi to ostane problem to poroda nitko sretniji od mene😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji