Nekako mi rano jer mi je ovulacija bila 16.1 imam i ja te kineske što sam dobila sa lh trakicama
Ej cure, ovako.. Trudnoca je smjestena u maternici. To je dobro. 5 tjedana. Zasad za pet tj je ok. Zbog onih krvarenja Duphastone i
Mirovanje i za 2 tjedna opet na pregled da se vidi
Kak napreduje.. Sta reci, ne znam
Ne znam kome da prvo pocnem odgovarati, ajme koliko poruka.
Kiki,
Cestitam !!!! Javljaj novosti !!!!!:)
Valentina,
Petrova ima vise odjela. Ja sam bila kod Ivanisevic i nisam bila zadovoljna njome pa sam se prebacila na drugi odjel, na humanu reprodukciju.
Tamo su stvarno svi divni,.od dokt do sestra na odjelu.
Kad sam bila na drugoj kiretazi, znaci drugi spontani, bila sam na PT1 i stavili su me na pomocni krevet bez posteljine,.bez icega i to jos s trudnicama u sobu koje cekaju carski rez, doslovno jedna je isla taj dan.
Mislim da je taj odjel jako neorganiziran, makar na tom odjelu radi jedna divna dokt.koja je sad T.
Ugl.sve ti ovisi o odjelu, a tebe su bas tamo stavili.
Mislim da nije potrebno piti vrkutu uz Duphastone.
Kathryn, zao mi je radi M.
Nadam se da ce ti ubrzo uspjeti.
Ja sad kad citam vas koji toliko iscekujete taj plus,.ja ga ne iscekujem toliko. I stvarno vjerujem da je ovo uzasno psihicki svaki mjesec pretrpiti dozu razocarenja. Dok ja samo cekam kad ce sve biti ok. Vise se ni ne radujem toliko tom plusu,.koliko se iskreno nadam da ce sve biti ok.
Problem je u tome da kazu da se kromosomske greske dogadjaju samo jednom i da se u pravilu vise ne ponavlja, kao i mnogim curama koje imaju jedan spontani i kasnije u iducim T bude sve ok.
Ok i meni se dokazala kromosomska greska sada, a sto je s ostalih 2 puta??? Jojjjj, to mi je koma mislim razmisljati o tome. Jedino preostaje ta trombofilija.
I to se ne moze kontrolirati, znaci te kromosomske greske i nitko ne moze u HR ih sprijeciti ili poduzeti nesto da se one ne dogode.
Narucila sam se kod dokt.koja me vodi, ali privatno jer ne mogu docekati 20.02.kad su mi u Petrovoj dali termin,.pa idem vidjeti sto mi ona savjetuje.
Sad sam malo pricala s prijateljicom i jednom curom da li sam mozda kandidat za mpo? Jer na taj nacin bar kontroliraju dobre spermije i vracaju najbolju jajnu stanicu,.koja se pravilno dijeli i to. Makar ne znaci da ce ta oplodjena jajna stanica biti normalna, jer se i kasnije pri djeljenju moze nesto krivo podijeliti i dodje do krom.greske.
I to sam spomenula MM dns i ugl.on se ne slaze s tim da idemo,.ukoliko ce to mozda kojim slucajem dokt.predloziti.
Ja sam se naravno naljutila jer bi se popela na trepavice samo da ostvarim cilj, a on ocito ne bi. Sto vi mislite o tome? Da li ste kada pricali s vasim M o tome???
Bornastra,
Ne moze povisena temp.biti radi.Duphastona.
Kiki,
Moze se u T piti terapija za prolaktin. Ne steti, ali ukidaju jer se.prirodno prolaktin povisi u T.
Meni su cak rekli da pijem Bromergon do 14'tt jer se znalo dogoditi kada naglo jako skoci prolaktin da tijelo odbaci oplodjenu j.s.
Nena,
Prolaktin ti je jakooo visok. Ja kad sam imala takav prolaktin uveli su mi terapiju. Tsh ti je isto visok, prije T treba biti ispod 2.5, a i jos nizi je bolji.
Prolaktin ti moze isto tako poremetiti i tsh, ta dva hormona idu jedan s drugim.
Def.mislim da se trebas konz.s endokrinologom zato jer ako je potrebna terapija da ju dobijes sto prije, da ne odgadjas planiranje, a isto tako kod visokog prolaktina ne moze doci do implantacije, tj.otezana je.
Mojoj prijateljici koja je imala visok prolaktin, sad neki dan, dokt.je rekla da ne planira taj mjesec T jer isto tako moze doci do spontanog, mala sansa ali ipak postoji.
Mozda je kod tebe samo stres u pitanju, znam da si pisala da si opet s nogu vadila ali probaj jos jedanput izvaditi da stvarno lezis.
Ali odi svakako kod endokrinologa,.reci da planiras T i reci ce ti sto je najbolje za tebe u ovom slucaju.
Majaa,
Dobro da je T u maternici. Sto ti je rekao? Da li se vidi plod? Sto ti pise na nalazu??
Mono
Nisam ja mogla birat,imam secer tip 1 i morala sam biti na PT1!!
Bitno da sam ih se rijesila jer doslovno sam se osjecala koda sam u zatvoru a od doticnoj Dr. da ne pricam....nje se svi boje,na kraju sam ja pukla i rekla a sta je ona to osim sta je Dr. jos bi se i nje trebala bojat...
Ma katastrofa ,minus od mene za sve tamo. sva sreca pa sam se uspjela prebacit u Ri... :-)
Žene moje..imam pitanje i trebam hitan odgovor!! U pon sam narucena za Petrovu 13 kod ginekologa Dr.Blajića i citam komentare u vezi njega koji su jako loši.Trebam iz Dubrovnika sa busom doc.Da li je netko imao ovdje susret sa tim ginekologom i kakvo je stanje tamo??? Hvala na odgovorima...
ek
Ella
Neda mi se ponovno pisat,citaj moj post na prethodnoj stranici u vezi Petrove.Nimalo ugodno iskustvo!
Ja bi ti iskreno preporucila da si nades nekog drugog!
Ella,
Hm...netko hvali Blajica ali mislim da ima vise neg iskustva.
Tko te poslao njemu? Zasto?
Mislim odi sad ako su ti tako rekli ali za ubuduce mislim da mozes izabrati nekog drugog.
Herman ti je navodno ok a rade na istom odjelu.
Nisam nikad bila kod njega, ali sam cula.
O svakom dokt.ce pacijenti pricati,.ali najvaznije je vlastito iskustvo.
Sortiraj odgovore
Najstariji