Hvala cure! :)
Nena, prolaktin mi je bio 763, a odnos LH i FSH nije bio dobar (LH 11,4 , FSH 7,9). Progesteron 19,3. Pitala sam gin šta sad (kad sam ostala trudna), jel trebam nešto piti s obzirom na trudnoću. Jer ja sam tek trebala ići kod endokrinologa, dobit točnu dijagnozu itd. Rekla mi je da ne mora piti ništa, jer se u slučaju trudnoće terapija koja se pije za povišeni prolaktin ukida. Kaže da ne moram ni dufaće za progesteron. Sad sam samo na folnoj, omegi, šumećem kalciju i molitvi, naravno. :)
Sretno i samo vjeruj! :)

Sad mi je palo na pamet možda sam trudna jer je u trudnoći prolaktin povišen hahahaha čupam se za sitnice, u svakom slučaju moram srediti psihu jer sam preopterećena sa svime ovima ali ne znam kako

Drage ženice,
samo da se javim i prijavim u grupu...
Evo muž i ja smo odlučili da radimo na bebici....pa ćemo vidjeti kako to ide...
Ovaj mjesec smo totalno fulali ovulaciju, odnosno zakasnili.... pa mi je ginekolog rekao da ćemo drugi mjesec ići na folikometriju s obzirom da ne mogu odrediti kad mi je ovulacija.
Pozdrav ženice.... držim nam svima fige.
Nena, grudi su me počele bolit vrlo brzo nakon ovulacije, Ne sad da baš ne mogu nosit grudnjak ili da me majica smeta, ne bole me ni bradavice, ali na dodir bole najviše dolje i sa strane. Gotovo je isto kao pred mengu, samo sad duže traje. Malo su kao punije, čvršće, ali nisu narasle (iako MM tvrdi da jesu, ali ja to baš i ne vidim).
Imam bjelkasti iscjedak, ali ništa drastično. Ne bi ga ni gledala da ne znam da je dio simptoma pa sam, eto, vidjela, ali to je zanemarivo.
Temperatura mi isto varira, ako dođem izvana normalno da padne, jednom mi je čak bila 35 s nešto. :) Ali preko dana bude oko 37 i to mi je čak i viša nego bazalna. Ujutro mi bude 36,8 najčešće.
I to je to, javit ću kad krenu drugi simptomi, ali sudeći po prošloj trudnoći to će doći tek kasnije. Sjećam se da sam se tada žalila da mi nije zlo i da kao nemam simptome (osim što me malo bole grudi) pa je onda samo jedan dan krenulo (cca 7.,8. tjedan). Nisam više podnosila kavu, ni jake mirise, osjetila sam kad susjed zapali cigaretu, prženje luka mi je bila noćna mora. Tako da to sve kasnije dođe, kad već znaš da si trudna.
Pokušaj napravit test, ja sam jutros na prvi urin napravila s onim kineskim što naručiš na netu i već sam odustala ali sam u jednom trenu vidjela jeeeeedva vidljivu crticu. Al jedva. Onda sam išla po Clearblue i tamo se jasno vidio +. A to je bilo na treći urin. :)

Nekako mi rano jer mi je ovulacija bila 16.1 imam i ja te kineske što sam dobila sa lh trakicama

Ej cure, ovako.. Trudnoca je smjestena u maternici. To je dobro. 5 tjedana. Zasad za pet tj je ok. Zbog onih krvarenja Duphastone i
Mirovanje i za 2 tjedna opet na pregled da se vidi
Kak napreduje.. Sta reci, ne znam
Ej cure, ovako.. Trudnoca je smjestena u maternici. To je dobro. 5 tjedana. Zasad za pet tj je ok. Zbog onih krvarenja Duphastone i
Mirovanje i za 2 tjedna opet na pregled da se vidi
Kak napreduje.. Sta reci, ne znam
I ja sam sam vec u 5 tjednu bila na pregledu zbog krvarenja, plod je bio u maternici. Olaksanje! Duphastoni do kraja prvog tromjesecja i preporucili su mi normabele da mi se maternica opusti. Za tjedan dana, tocnije, bilo je 6+1 kad smo culi otkucaje. Sad smo pri kraju 15og tjedna.
Bude sve ok :)) Uzivaj!
Ne znam kome da prvo pocnem odgovarati, ajme koliko poruka.
Kiki,
Cestitam !!!! Javljaj novosti !!!!!:)
Valentina,
Petrova ima vise odjela. Ja sam bila kod Ivanisevic i nisam bila zadovoljna njome pa sam se prebacila na drugi odjel, na humanu reprodukciju.
Tamo su stvarno svi divni,.od dokt do sestra na odjelu.
Kad sam bila na drugoj kiretazi, znaci drugi spontani, bila sam na PT1 i stavili su me na pomocni krevet bez posteljine,.bez icega i to jos s trudnicama u sobu koje cekaju carski rez, doslovno jedna je isla taj dan.
Mislim da je taj odjel jako neorganiziran, makar na tom odjelu radi jedna divna dokt.koja je sad T.
Ugl.sve ti ovisi o odjelu, a tebe su bas tamo stavili.
Mislim da nije potrebno piti vrkutu uz Duphastone.
Kathryn, zao mi je radi M.
Nadam se da ce ti ubrzo uspjeti.
Ja sad kad citam vas koji toliko iscekujete taj plus,.ja ga ne iscekujem toliko. I stvarno vjerujem da je ovo uzasno psihicki svaki mjesec pretrpiti dozu razocarenja. Dok ja samo cekam kad ce sve biti ok. Vise se ni ne radujem toliko tom plusu,.koliko se iskreno nadam da ce sve biti ok.
Problem je u tome da kazu da se kromosomske greske dogadjaju samo jednom i da se u pravilu vise ne ponavlja, kao i mnogim curama koje imaju jedan spontani i kasnije u iducim T bude sve ok.
Ok i meni se dokazala kromosomska greska sada, a sto je s ostalih 2 puta??? Jojjjj, to mi je koma mislim razmisljati o tome. Jedino preostaje ta trombofilija.
I to se ne moze kontrolirati, znaci te kromosomske greske i nitko ne moze u HR ih sprijeciti ili poduzeti nesto da se one ne dogode.
Narucila sam se kod dokt.koja me vodi, ali privatno jer ne mogu docekati 20.02.kad su mi u Petrovoj dali termin,.pa idem vidjeti sto mi ona savjetuje.
Sad sam malo pricala s prijateljicom i jednom curom da li sam mozda kandidat za mpo? Jer na taj nacin bar kontroliraju dobre spermije i vracaju najbolju jajnu stanicu,.koja se pravilno dijeli i to. Makar ne znaci da ce ta oplodjena jajna stanica biti normalna, jer se i kasnije pri djeljenju moze nesto krivo podijeliti i dodje do krom.greske.
I to sam spomenula MM dns i ugl.on se ne slaze s tim da idemo,.ukoliko ce to mozda kojim slucajem dokt.predloziti.
Ja sam se naravno naljutila jer bi se popela na trepavice samo da ostvarim cilj, a on ocito ne bi. Sto vi mislite o tome? Da li ste kada pricali s vasim M o tome???

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji