Kiki,
od srca čestitke!! Pazi na trudnoću, nadam se da će biti uredna i školska. :)
Stigli moji nalazi TSH 0,34 - 5,60 meni je 4,14, prolaktin 72 - 511 meni je 1298, ajd bar mi je krvna slika uredna osim što mi je Referentni interval za MPV je 6,8 - 10,4 meni je 10.4. Pa ubit će me ovaj prolaktin a znala sam da će biti takav
Kiki čestitam ti od srca, upravo printam krunicu i krećem i ja. Puno sreće do kraja trudnoće, koliki ti je bio prolaktin?
Hvala cure! :)
Nena, prolaktin mi je bio 763, a odnos LH i FSH nije bio dobar (LH 11,4 , FSH 7,9). Progesteron 19,3. Pitala sam gin šta sad (kad sam ostala trudna), jel trebam nešto piti s obzirom na trudnoću. Jer ja sam tek trebala ići kod endokrinologa, dobit točnu dijagnozu itd. Rekla mi je da ne mora piti ništa, jer se u slučaju trudnoće terapija koja se pije za povišeni prolaktin ukida. Kaže da ne moram ni dufaće za progesteron. Sad sam samo na folnoj, omegi, šumećem kalciju i molitvi, naravno. :)
Sretno i samo vjeruj! :)
Sad mi je palo na pamet možda sam trudna jer je u trudnoći prolaktin povišen hahahaha čupam se za sitnice, u svakom slučaju moram srediti psihu jer sam preopterećena sa svime ovima ali ne znam kako
Drage ženice,
samo da se javim i prijavim u grupu...
Evo muž i ja smo odlučili da radimo na bebici....pa ćemo vidjeti kako to ide...
Ovaj mjesec smo totalno fulali ovulaciju, odnosno zakasnili.... pa mi je ginekolog rekao da ćemo drugi mjesec ići na folikometriju s obzirom da ne mogu odrediti kad mi je ovulacija.
Pozdrav ženice.... držim nam svima fige.
Nena, grudi su me počele bolit vrlo brzo nakon ovulacije, Ne sad da baš ne mogu nosit grudnjak ili da me majica smeta, ne bole me ni bradavice, ali na dodir bole najviše dolje i sa strane. Gotovo je isto kao pred mengu, samo sad duže traje. Malo su kao punije, čvršće, ali nisu narasle (iako MM tvrdi da jesu, ali ja to baš i ne vidim).
Imam bjelkasti iscjedak, ali ništa drastično. Ne bi ga ni gledala da ne znam da je dio simptoma pa sam, eto, vidjela, ali to je zanemarivo.
Temperatura mi isto varira, ako dođem izvana normalno da padne, jednom mi je čak bila 35 s nešto. :) Ali preko dana bude oko 37 i to mi je čak i viša nego bazalna. Ujutro mi bude 36,8 najčešće.
I to je to, javit ću kad krenu drugi simptomi, ali sudeći po prošloj trudnoći to će doći tek kasnije. Sjećam se da sam se tada žalila da mi nije zlo i da kao nemam simptome (osim što me malo bole grudi) pa je onda samo jedan dan krenulo (cca 7.,8. tjedan). Nisam više podnosila kavu, ni jake mirise, osjetila sam kad susjed zapali cigaretu, prženje luka mi je bila noćna mora. Tako da to sve kasnije dođe, kad već znaš da si trudna.
Pokušaj napravit test, ja sam jutros na prvi urin napravila s onim kineskim što naručiš na netu i već sam odustala ali sam u jednom trenu vidjela jeeeeedva vidljivu crticu. Al jedva. Onda sam išla po Clearblue i tamo se jasno vidio +. A to je bilo na treći urin. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji