Kathryn bit će bolje sljedeći mjesec, veljača je ipak
Mono ne znam šta bi ti rekla drži se i kreni odmah u akciju manje ćeš razmišljati o tome svemu što je bilo
Bornastra je da čekam ga od ponedjeljka, ja danas idem po nalaze, od simptoma baš nemam ništa, a danas mi je 26dc, kod tebe? Gdje su nam ostale koje trebaju dobiti sljedeći tjedan?
Majjjjja5 javi nam kako je prošlo
Ej curke, evo i mene :)
Danas mi je 22 dan ciklusa. Mjerila ujutro temp, ali je bila 36,4 znači normalna. Jučer i prekjučer me bolio trbuh, međutim danas nemam ništa od simptoma. Kupila jučer test u dm-u, nek se nađe. Hehehe
Jučer sam bila sigurna da sam trudna, a danas već mislim da nisam jer bi valjda nešto i osjećala.. i tak drage moje, idemo dalje u nove borbe.. svaki mjesec sve ispočetka.
Mono, često te se sjetim, koliko si jaka. Srce mi se stegne na svaki tvoj odgovor, jer ja ne znam kako bi se ja uspjela nositi sa svime, svaka čast.
Držim nam fige svima najveće i samo pozitivno dalje.
javljate promjene
Noa 💙
anKol mislim da duphastone i vrkuta nejdu zajedno. Barem su meni tak rekli, ako uzimam duphastone da mi izregulira hormone, nema potrebe za to uzimat i vrkutu. Uz duphastone sam i folnu pila
Uh mene nešto tupavo boli stomak, mislim da od sad kreće psihijatrija. Najgore mi je tako kad me napati taj stomak da stvarno pomislim ajd više da dobijem da krenem ispočetka jer me ta neizvjesnost ubije u pojam
Meni je danas 24 dan ciklusa.
Također od simptoma baš ništa posebno... možda me malkice cice bole, i ta temperatura kaj varira, prije kad sam znala mjeriti u ovim danima ciklusa je bila čak ispod 36... Naravno dok vidim da je 37.3 da bi poletjela od sreće, ali se bojim ponovnog razočarenja. Uostalom, kao i vi sve. Tu i tamo me trbuh zaboli, ništa posebno. I to vam je to curke. Vidjet ćemo za 4 dana.
Ja uz Duphastone pijem folnu i D3 vitamin.
I mene ovaj ciklus bole sise, za razliku od prethodna 2, doslovno ništa. Ja ti folnu pijem već 6 mjeseci i ovaj mjesec sam otvorila i 3 bočicu
Mene su u dobitnom ciklusu sise boljele vec 10 dana prije ocekivane mj. Al ne sad ubijale od bolova kak neke zene znaju opisivat, nego na dodir su bile malo osjetljivije. Isto tako lagani grcevi i dva dana prije ocekivane implantacijsko iliti smedi iscjedak. To je bilo sve od simptoma prije ocekivane. A pravo veselje je pocelo tam u 6-7 tjednu.
Cure, imam predivnu vijest i želim vam reći nešto jako važno. Nismo se dugo družile, ali razumijem vašu veliku želju za majčinstvom, razumijem i svaku bol i razočaranje kada ne možete ostvariti trudnoću i znam kako boli kad izgubite bebu. Sve sam to prošla.
Jutros je moj test pokazao pozitivno!! Danas mi je 26. DC, a nedavno sam vam pisala kakvi su mi nalazi s hormonima bili. Nisam bila ni na kakvoj terapiji, ali ovaj sam ciklus LH trakicama ulovila ovulaciju i ubrzo nakon ovulacije ovaj je ciklus bio obećavajući. Temperatura, bolne grudi...
Moji zadnji nalazi su pokazali povišen prolaktin, a omjer LH i FSH ukazivao je na policistične jajnike što mi do sada nikad ni jedan doktor nije rekao.
Cure, jedna je stvar bila ključna razlika u ovom ciklusu. I VJERUJTE ovo je Božja milost i Božje čudo. Svaki sam dan, skoro od početka ciklusa molila Gospinu krunicu, u početku 1 deseticu, a s vremenom cijeli ružarij. Vjernica sam, ali nisam bila uzorni vjernik. Štoviše, ovo je prvi put da sam uopće molila krunicu kako treba. Pobožno, nezahtjevno, uz potpuno nastojanje prepuštanju Božjoj volji. I uspjelo je, a ja vam savjetujem da se i vi počnete molit. Ovo je zaista svjedočanstvo i Božje čudo. Presretna sam i cijelo sam jutro provela u suzama diveći se Božjoj svemogućnosti, dobroti i milosti.
Ovo je link s kojeg sam molila: http://krunicamolitva.blogspot.hr/2011/12/kako-moliti-krunicu.html Tko vjeruje, neka odmah krene, a tko ne vjeruje neka također krene jer Bog nikoga ne ostavlja.
Mono i duge cure, glavu gore, niste same. Vjerujte da Bog ima plan za vas. Obrišite suze i krenite dalje. Vjerujte. Nemojte se bojati.
Javljat ću vam novosti!
Kiss
Cure koje idete u Petrovu naoruzajte se dobro sa zivcima jer su sestre sve jako nekulturne i bezobrazne.
Evo ja sad zovem za nalaze a ona de prakticki pocne derat na mene..
Tak da bit ce mi lakse ponovit nalaze kod mene nego imat posla s kravama tamo haha kad tako moram rec...
Od mene jedan debeli minus za njih i hvala Bogu da sam ih se rijesila.
Toliko stresa dozivite da bez problema mozete pobacit. ja sam se u tih par dana kod njih toliko nazivcirala da nikakvo cudo sto sam krvarila...toboz sve znaju zene im dolaze od svuda a ubiti nemaju pojma,sve sile na isto umjesto da saslusaju pacijente...
UZAS!
Sortiraj odgovore
Najstariji