Ma ne može biti 30.12. to nije ni 4 tjedna onda. Imaš ovdje za računanje trudnoće
http://www.poliklinika-harni.hr/racunalo_poroda.asp
upiše se datum zadnje menstruacije i automatski sve izbaci

Prosječna vrijednost Beta HCG - prema broju dana od ovulacije
14. dan: prosjek 48
15. dan: prosjek 59
16. dan: prosjek 95
17. dan: prosjek 132
18. dan: prosjek 292
19. dan: prosjek 303
20. dan: prosjek 522
21. dan: prosjek1061
22. dan: prosjek 1287
23. dan: prosjek 2034
24. dan: prosjek 2637

dobro sam napisala 30.11.2016.
sve sam već proućila na internetu ,prema svim izračunima
Prosječna vrijednost Beta HCG po nedeljama trudnoće:
Treća. nedelja: 5-50
Četvrta nedelja: 3 - 426
Peta nedelja: 19 - 7.340
Šesta nedelja: 1.080 - 56.500 (MENI JE U UTORAK BETA BILA 2788 )
Sedma i osma nedelja: 7.650 - 229.000
tako da neznam više šta bi mislila ...
Ne znam ja se baš ne razumijem nisam još došla do te faze. Vidjet ćeš sve sutra (koliko se sjećam sutra ponovno vadiš betu) i sretno
Ne znam ja se baš ne razumijem nisam još došla do te faze. Vidjet ćeš sve sutra (koliko se sjećam sutra ponovno vadiš betu) i sretno
Hvala ...
da sutra idem ..

Light ja sam bila na duphastoneu 12 ciklusa i bilo je trenutaka kad sam mislila odustati, posto sam vidla da do trudnoce ne dolazi. Ali sam ipak odlucila pregurat terapiju do kraja i 13 ciklus kad ih vise nisam pila sam ostala trudna.
Osim mojih policisticnih jajnika i muz je imao dijagnozu, pa se mozda zato sve oduzilo.
Nemoj odustajat.
Sto se tice bolova, uvijek sam imala bolne menstruacije, kad sam pocela uzimat duphastone i bolne jajnike, ali sam i to pregurala.
Light ja sam bila na duphastoneu 12 ciklusa i bilo je trenutaka kad sam mislila odustati, posto sam vidla da do trudnoce ne dolazi. Ali sam ipak odlucila pregurat terapiju do kraja i 13 ciklus kad ih vise nisam pila sam ostala trudna.
Osim mojih policisticnih jajnika i muz je imao dijagnozu, pa se mozda zato sve oduzilo.
Nemoj odustajat.
Sto se tice bolova, uvijek sam imala bolne menstruacije, kad sam pocela uzimat duphastone i bolne jajnike, ali sam i to pregurala.
Ma necu odustati, suprug je zdrav hvala Bogu pa je samo do mene problem. Ne odustajem samo se pitam pijem li ih bezveze i imaju li ucinka. Hvala ti na podrski
Baby38, sorry zbog datuma, ja sam nešto totalno zabrijala! Bolje da ništa ne pišem... Sretno sutra, nadam se da će sve dobro proći!

Kolko ih moraš uzimat?
Meni su prvo dali na 3mj, pa nije došlo do trudnoće. Onda ajmo još na 3mj i na kraju još 6mj.
Kolko ih moraš uzimat?
Meni su prvo dali na 3mj, pa nije došlo do trudnoće. Onda ajmo još na 3mj i na kraju još 6mj.
Ja sam isto na duphastonu, ginica rekla nek pijem 6mj pa cemo vidit sta dalje, popila 3 ciklusa sad krecem cetvrti, uz to mi je savjetovala i inofolic njega pijem tek mj dana, u medjuvremenu se naljevam i vrkutom....nesto ce valjda pomoci :D
Bornastra,
temp.ti nije loša :) Mozda je to znak.
Naravno da nisam uspjela sve pohvatati, zurim na posao sad pa na brzinu da odg.
Majjja,
Ne mora biti da ce ti se plod vidjeti, makar bi trebao s toliko tjedana. Ali ovisno naravno kada ti je bila O. Javi sve. Kada ides na pregled???
Sto se tice spolnih hormona, ma ne mora ti to biti znak pcos, makar je meni gin.tada kad sam prvi put vadila rekao da to moze biti znak pcos, makar i uzv ti trebaju vidjeti da li imas policisticne ili ne.
Meni su cijelo vrijeme govorili da imam policistecne izgledom jajnike pogotovo zato jer mi ciklusi nisu bili uredni, a onda u zadnje vrijeme, kad sam napokon dolsa kod super dokt.potvrdili su da nemam policisticne niti pcos.
Tih do 36 dc je ok.
Glavno da imas utvrdene O.
Light, zao mi je radi M. Nadam se da ce ubrzo i tebi uspjeti.
Cureeeee, svima drzim figeeee :))))))
Ja sam dns na kucnu adresu dobila nalaz ploda sa citogenetike, kariogram ploda. Malo sam ostala iznenađena jer nisam ocekivala takav nalaz, makar kakav god nalaz dobila i ako je ok i ako nije, nije mi svejedno.
Ugl.bila je kromosomska greska na plodu. Tripoidija se zove. Plod nije imao normalnih 46 kromosoma, nego 69. Na svakom kromosomu jos jedan. I sto je najgore od svega, bila je curia- zenski kariotip. Mislim znala sam u sebi da je curica, ali saznavsi to, sad mi je jos gore.
Iskreno, malo me strah sad iduce T posto sam procitala da se to moze dogoditi i radi lose jajne stanice i radi loseg spermiograma ili jednostavno nesto krivo podje pri djeljenu kromosoma. Narucila sam se na genetsko savjetovanje da mi iscitaju nalaz, tj.da mi kazu sto savjetuju dalje.
Makar ne znaci da ce se to dogoditi ponovo, makar i moze.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji