Baby38, ne sjećam se sada točno, ali javit ću ti kad dođem do tih papira. Iako ti moja vrijednost neće puno značiti jer kod blizanaca je beta veća. Može biti da ti je ovulacija bila kasnije, pa je zato trudnoća manja, a samim time i beta. Jel ti gin rekao da je to 6. tjedan? Ne brini, trudna si, uspjeli ste! Veseli se svom + i bebici i bit će sve ok! Želim ti sve najbolje!
Cure koje ste na duphastonu, krenula mi je danas treća menstruacija uz terapiju i imam bolove kakve nisam imala niti bez njih pa me čudi da boli neuobičajeno jer zadnja dva puta nije. Imam grčeve i bol ide u leđa i trticu. Kakva su vaša iskustva? Sumnjičava sam skroz da će mi uopće pomoći da ostanem trudna.
Ma ne može biti 30.12. to nije ni 4 tjedna onda. Imaš ovdje za računanje trudnoće
http://www.poliklinika-harni.hr/racunalo_poroda.asp
upiše se datum zadnje menstruacije i automatski sve izbaci
Prosječna vrijednost Beta HCG - prema broju dana od ovulacije
14. dan: prosjek 48
15. dan: prosjek 59
16. dan: prosjek 95
17. dan: prosjek 132
18. dan: prosjek 292
19. dan: prosjek 303
20. dan: prosjek 522
21. dan: prosjek1061
22. dan: prosjek 1287
23. dan: prosjek 2034
24. dan: prosjek 2637
dobro sam napisala 30.11.2016.
sve sam već proućila na internetu ,prema svim izračunima
Prosječna vrijednost Beta HCG po nedeljama trudnoće:
Treća. nedelja: 5-50
Četvrta nedelja: 3 - 426
Peta nedelja: 19 - 7.340
Šesta nedelja: 1.080 - 56.500 (MENI JE U UTORAK BETA BILA 2788 )
Sedma i osma nedelja: 7.650 - 229.000
tako da neznam više šta bi mislila ...
Ne znam ja se baš ne razumijem nisam još došla do te faze. Vidjet ćeš sve sutra (koliko se sjećam sutra ponovno vadiš betu) i sretno
Light ja sam bila na duphastoneu 12 ciklusa i bilo je trenutaka kad sam mislila odustati, posto sam vidla da do trudnoce ne dolazi. Ali sam ipak odlucila pregurat terapiju do kraja i 13 ciklus kad ih vise nisam pila sam ostala trudna.
Osim mojih policisticnih jajnika i muz je imao dijagnozu, pa se mozda zato sve oduzilo.
Nemoj odustajat.
Sto se tice bolova, uvijek sam imala bolne menstruacije, kad sam pocela uzimat duphastone i bolne jajnike, ali sam i to pregurala.
Sortiraj odgovore
Najstariji