Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bornastra
    25. Siječanj 2017. 08:16

Nena,

kak su ti već cure napisale- nisam niti ja kod uzimanja briseva primijetila krv na uzorcima, niti kasnije na gaćicama. Mislim da drugi dan (ili taj isti) jednom prilikom kod brisanja da sam primijetila blagoooo roskasti iscjedak, i to je bilo to. Jeli ti prestalo krvarenje?
    Kada će ti biti gotovi nalazi?

Ostale ženice, kako ste mi? Kako se osjećate?
    Kod mene baš nikakvi simptomi M ili T... osim 2,3 prištića koja pripisujem čipsu :P I potreba da si malo legnem kad dođem s posla, barem 15 minuta... a to pak pripisujem ranom dizanju :)
    Tako da je kod mene sve po starom, M bi trebala doći za 6 dana.

b-b-k
    25. Siječanj 2017. 08:54

Pozz curke

Nena - nisam niti ja imala nikakvo krvarenja nakon uzimanja briseva, samo jača nelagoda kad mi je uzimao briseve
    Mono - kak si ti? eto samo da ti kažem da sam išla ponovno vaditi prolaktin i sada mi je bio u granicama normale tako da sve u svemu sve je ok i sada čekam da vidim da li ću je dobiti a trebala bi za kojih tjedan dana, nadam se da neće jer smo ovaj mjesec pokrili plodne dane, pošto je gin. rekao da slobodno možemo čak je i vidio da će biti ovulacija.

Ostalima držim palčeve da ne dobijete i da ugledate pulsiće :)

nena27
    25. Siječanj 2017. 09:17

Bornastra ja sam vidjela da je jedan štapić krvav i nisam ništa primjetila do navečer i bilo je onako dosta smeđeg i jutros je bila jedna točkica isto smeđa, ma sve se meni čini da je on bio malo nabrijan pa sam ja naletila. Nalazi su gotovi za tjedan dana. Vidim da smo u istom vremenskom iščekivanju ni ja nikakvih simptoma nemam
    b-b-k i ja moram ići ponoviti prolaktin i to ću vjerovatno sutra, kad ti trebaš dobiti M, ma ja nisam tu vidjet ću sutra valjda ću sve riješiti najgore mi što ću kasniti na posao

b-b-k
    25. Siječanj 2017. 09:23

nena27 - trebala bi za tjedan dana nisam sigurna koji datum jer sam prošli ciklus bila ostala T ali sam imala opet biokemijsku pa sam se dugo čistila, a po krvarila sam 01.01.2017.

nena27
    25. Siječanj 2017. 09:36

Ma ni ne govorim takve stvari nekako mi glupo uvijek kažem da je štitnjača jer za to znaju. E pa ja sam dobila 02.01.2017.

m.girl6
    25. Siječanj 2017. 10:04

nena, u pravu si. nemoj ništa govoriti, čim manje ljudi zna to bolje. reci štitnjača i kaj ih briga. i ja sam svojem šefu rekla da me pusti malkice prije, da moram kod zubara. :) a tak sam rekla i kolegici jer bi odma bilo 1000 pitanja..

Noa 💙

nena27
    25. Siječanj 2017. 10:11

Pa mislim žalosno je to, ali nijedan poslodavac nije oduševljen s tom činjenicom trudnoće. Kod nas su odnosi kao super ali kolegica je ostala trudna taman kad su joj trebali produžiti ugovor i već su krenile priče kako je to prešutila,a čula sam da ju vjerovatno neće ni vratiti na posao jer je pitanje što će biti s njezinim odjelom. Bitno da svi žele da rađamo, a nitko se ne pita kako ćemo odhraniti tu djecu kad nas ne vrate na posao

b-b-k
    25. Siječanj 2017. 10:54

Žalosno je jako, pogotovo jer trudnoća tj.porodiljni ili bolovanje u komplikacijama ništa ne košta poslodavca već te država isplaćuje.
    I ja se slažem da se ne treba ništa reći pogotovo ako su neljudski. 
    Mene na poslu svako malo netko ispituje "jel ima kakvih novosti", čak je jednom bila jedna zaposlenica kod mog ginekologa i sve je uspjela čuti što me je sestra pitala (znam nije bilo profesionalno od sestre što nas je obje držala unutra), ali definitivno nije u redu da ta zaposlenica priča okolo kaj je čula, i naravno da su počela pitanja na poslu ali sam im svima lijepo pokazala di im je mjesto.

nena-koliki ti je bio prolaktin povišen? meni je bio 608 a sada mi je bio 483

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.