Nena, ja nisam vidjela krv, samo neka cudna bol ko za papu ali malo jace kad je uzimala te briseve. Mislila sam da bude poslije krvi na gacicama, ali nije nista. Jos uvijek imam iscjedak, valjda od O. Kad ti je rekla da budu nalazi gotovi? Meni moja gin za 10 dana da zovem. :)

Noa 💙
Pozz
Kad je najbolje da napravim test, M mi kasni 4 dana imala sam neke simptome, jel rano da ga uradim?
Hvala
Pozz
Kad je najbolje da napravim test, M mi kasni 4 dana imala sam neke simptome, jel rano da ga uradim?
Hvala
Ako ti kasni vec 4 dana trebalo bi pokazati ukoliko je do trudnoce doslo.
Bebee
Baby38,
Sve ces znati u.petak. Ako se beta pravilno dupla onda je sve ok.
Neka ti u pon kaze da li se vidi plod i velicina.
Tako racunaju svima. Taman ti je tada negdje bila O,.poslije.12.12.jer je O vise manje na sredini ciklusa jer inace ne bi znali izracunati koliko si T jer neke cure ni ne znaju kad im je bila O.
Drzim figeeeee
Angellove,
Napisala si jos prije sto ne smijes raditi u T.
Smanji kofein, ne jedi tunu, ne dizi nista tesko, nemoj previse cucati ili nemoj uopce, odmaraj sto vise mozes, pij folnu, ne tusiraj se u pretoploj vodi....i googlaj sto jos ne smijes.
Nena,
Meni osobno nikad nije curila krv nakon briseva ali moguce je. Trebalo bi ti prestati kroz dan dva. Mozda bude smeckasto krvarenje.
Bebee,
Odmah !
Ivcy,
Nema promjena kod mene, hehe,.neko.dosadno razdoblje doslo kod mene. Nista se ne dogadja,.hehe.
Za nekih tjedan dana bi M trebala dobiti, ali tko zna kada ce doci.

m.girl6 meni su rekli za tjedan dana znači u sljedeći utorak. Ginekolog me tražio i krvnu sliku, znači moram ponoviti prolaktin, izvaditi tsh i krvnu sliku i sve uputnice su na različitim mjestima popizdit ću. Ako mi brisevi i krvna slika budu u redu rekao je da sljedeći ciklus idem odmah na hsg
nena27 ja sam ti tsh i prolaktin i sve ostale hormone vadila u Vinogradskoj - ne moraš se naručivat i šalju nalaz odmah isti dan putem e-maila. i jako su ljubazni :) i brzo se javljaju na telefon :)

Nena,
kak su ti već cure napisale- nisam niti ja kod uzimanja briseva primijetila krv na uzorcima, niti kasnije na gaćicama. Mislim da drugi dan (ili taj isti) jednom prilikom kod brisanja da sam primijetila blagoooo roskasti iscjedak, i to je bilo to. Jeli ti prestalo krvarenje?
Kada će ti biti gotovi nalazi?
Ostale ženice, kako ste mi? Kako se osjećate?
Kod mene baš nikakvi simptomi M ili T... osim 2,3 prištića koja pripisujem čipsu :P I potreba da si malo legnem kad dođem s posla, barem 15 minuta... a to pak pripisujem ranom dizanju :)
Tako da je kod mene sve po starom, M bi trebala doći za 6 dana.
Pozz curke
Nena - nisam niti ja imala nikakvo krvarenja nakon uzimanja briseva, samo jača nelagoda kad mi je uzimao briseve
Mono - kak si ti? eto samo da ti kažem da sam išla ponovno vaditi prolaktin i sada mi je bio u granicama normale tako da sve u svemu sve je ok i sada čekam da vidim da li ću je dobiti a trebala bi za kojih tjedan dana, nadam se da neće jer smo ovaj mjesec pokrili plodne dane, pošto je gin. rekao da slobodno možemo čak je i vidio da će biti ovulacija.
Ostalima držim palčeve da ne dobijete i da ugledate pulsiće :)
Bornastra ja sam vidjela da je jedan štapić krvav i nisam ništa primjetila do navečer i bilo je onako dosta smeđeg i jutros je bila jedna točkica isto smeđa, ma sve se meni čini da je on bio malo nabrijan pa sam ja naletila. Nalazi su gotovi za tjedan dana. Vidim da smo u istom vremenskom iščekivanju ni ja nikakvih simptoma nemam
b-b-k i ja moram ići ponoviti prolaktin i to ću vjerovatno sutra, kad ti trebaš dobiti M, ma ja nisam tu vidjet ću sutra valjda ću sve riješiti najgore mi što ću kasniti na posao
Bornastra ja sam vidjela da je jedan štapić krvav i nisam ništa primjetila do navečer i bilo je onako dosta smeđeg i jutros je bila jedna točkica isto smeđa, ma sve se meni čini da je on bio malo nabrijan pa sam ja naletila. Nalazi su gotovi za tjedan dana. Vidim da smo u istom vremenskom iščekivanju ni ja nikakvih simptoma nemam
b-b-k i ja moram ići ponoviti prolaktin i to ću vjerovatno sutra, kad ti trebaš dobiti M, ma ja nisam tu vidjet ću sutra valjda ću sve riješiti najgore mi što ću kasniti na posao
nena - znam da je problem izostati s posla ali ipak je to nešto radi čega se treba izostati, ja imam tu sreću da mogu uzeti godišnji kako hoću i mogu kasniti ili otići ranije pa imam mogućnost odraditi. Nadam se da će ti poslodavac imati razumijevanja

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji