Ej Nena,
ja bi trebala dobiti za tjedana dana, 31.01. Znači, tu smo negdje, kao i m.girl6.
Šaljem pozitivnu vibru svima skupa :)
kod mene baš i nije dobra situacija beta je preniska samo 2788 ......
ponavljam u petak ,ali nisam baš nešto optimistična..
Bornastra, m.girl6 ja trebam dobiti isto tako 30.01.-01.02. ciklusi su mi se produžili pa su sad 30 dana prošli mjesec 32, danas mi je 23dc pa sljedeći tjedan svakako ovulacija mi je bila 16.01
Super curke, znači sve tri smo tu negdje :)) Daj Bože da niti jedna ne dobije..
Noa 💙
Ja bi trebala dobit M 5.2.Vec me nekoliko dana bas bole grudi za 1 broj su mi vece.Danas sam vadila hormone.Sutra cu tocno znat kakvi su.
Mene sise ne bole otkad pijem vrkutu, ne povećavaju se čak ni pred menstruaciju
nije ni mene bilo danima, samo zelim cestitati svim novim plusicima i naravno jos veca podrska svima koji se trudite, bilo ocekati +, otkucaje, normalan razvoj i skolsku trudnocu...
svih ovih dana mislim na vas, inace nikad nisam bila pisala po forumima, cak sam ih izbjegavla i bila jedna od onih sto drugima govore da se tamo samo podize panika, ali predivno mi je doci ovdje gdje je toliko ljubavi, podrske, razumijevanja...svi smo tu za sve
(raspisala bih se jos ali me (ocito) emocije peru pa da vas ne davim i da se ne rasplacem usred posta hhahahha)
Bornastra,
Super za trakice. Meni su te jako pouzdane, pa ne znam kako se tebi to tako dogodilo, ali ti drzim fige da sve uspije ovaj mjesec pa da trakice niti ne iskoristis.
Baby38, hm...mislim da je to premala beta za 6 tjedan T?? NIje ti nista napisao na nalaz, velicina GV? ili sl??? Mislim T i sa nizim vrijdnostima bete su uspjevale, nismo sve iste. Drzim fige da je tebi mozda kasnije bila O ili da opcenito imas niske vrijednosti bete i da ce sve biti ok. Javi !!!!!!!!
Petra,
drago mi je da je sve ok kod tebe, samo neka tako nastavi biti.
Mgirl,
nadam se da ce i tebi urkoro upaliti !!!! Drago mi je da imas dobru dokt.
Ja sam ok, u iscekivanju M, nema nis novo kod mene.
Ostalim curama zelim da uspije sto prije, drzim fige :)
Sortiraj odgovore
Najstariji