Mono
Dr.Ivanisevic,a odjel Pt1 valjda
Uostalom to je i nebitno…hah bitno da sam uspjela rijesit situaciju!:-)
Nena,
kada će ti biti gotovi nalazi?
Ja sam ti bila u Suncu za štitnjaču i spolne hormone... i isto nisam niti tamo sjedila ili mirovala 15 minuta ili pola sata s iglom u ruci, taj dio s iglom u ruci baš ne kužim.
Mene je oba puta vozio suprug, tako da sam mirovala u autu budući da nam treba pola sata do poliklinike, prijavila se na šalter, jedan pa drugi i ubrzo su me odmah zvali za vađenje. To tamo isto ide dosta brzo.. ja prvi put sam bila malo nervoznija, no nalazi super za štitnjaču. Drugi put kad sam išla nisam pak spavala dovoljno, sve super od spolnih, osim prolaktina.
I tako je, nalazi u Suncu su za nekih 2 sata na mailu, to je super.
Tako je m.girl6- strpljenja!!
A tvoji podmukli bolovi- možda je.... .... :))
Kiki156 što se tiče bazalne meni ti je ovako najniža koja mi je bila je 36,2 i to bude kad mi je ovulacija, poslije ovulacije se povisi npr. 36,7 uvijek bude iznad 36,6 i poslije ovulacije mi je znala biti povišena čak 16 dana ali do trudnoće nije došlo, nakon 25dc mi bude oko 37, a dan pred M mi padne
m.girl to sam vadila u laboratoriju jer su mi ostale 2 uputnice bile za laboratorij, dok mi je prolaktin bio za bolnicu ali postoji opcija dođeš u laboratorij i pokažeš uputnicu od bolnice i oni ti izvade i dostave to u bolnicu da te ne bockaju 2 puta. Ali mislim stvarno jesam ja ta koja mora objašnjavati bazalne uvijete, sa Suncem imam stvarno najbolja iskustva. Preko firme imamo sistematski tako da i imamo popust nekih 50 ili 60% na sve što želiš provjeriti privatno
Bornastra sutra su mi svi nalazi gotovi, mislim ne znam kako se vadi ali znam da mi je ginekolog objašnjavao da moraš ležati bar 15 min da ti ubodu iglu pa valjda čekaju jer ti je i sad ubod igle stres, koliko sam skužila to traje a ne budeš gotov za minutu
Curke pozdrav svima, 21.01 mi je bila zadnja tableta duphastona i inaće dobijem 3 dana nakon zadnje tablete a do danas ništa nije krenulo. Imam samo bjelkasti iscjedak koji je kad sam se obrisala imao malo rozog i to je to do danas ništa. Nadam se da bi možda moglo biti to to ali opet ne zelim se razocarati
Nena,
da, razumijem te o čemu pričaš. Meni igla ne predstavlja stres, okrenem glavu na drugu stranu i to je to. U Suncu niti ne osjetiš vađenje. Naravno da nikome nije ugodno ići po bolnicama i obavljati pretrage, za to vjerujem da svakome predstavlja stres. Nadam se da će biti sve ok s nalazima :)
Light, pa to je već 5 dana od zadnje tablete. :) I ja sam trenutno drugi ciklus na Duphastonu, meni je danas zadnji dan uzimanja. Držim fige da je to to. Imaš li kakvih simptoma? Koliko dugo pokušavate i koliko ciklusa piješ Duphaston? Baš sam te izrešetala s pitanjima, ali kad smo u sličnom sosu :)
Hoćeš li raditi test? Meni ti je gin rekao da ako ne dođe između 3-5 dana od zadnjeg uzimanja da je došlo do trudnoće. Prošli put ti je meni uredno došla nakon 4 dana.
Bornastra kao ne predstavlja ni meni i ja okrenem glavu pa mi je onda jednom doslovno stala krv i skužila sam da mi podsvjesno ipak predstavlja neki strah, nadam se i ja šta mi drugo preostaje iako mislim da će biti katastrofa ali treba biti pozitivan, vidjet ćemo sutra
Curke ja sam na mobacu pa mi se sve nesto mjesa😂.. Ugl. Kiki ja sam citala jucer tu na klokanici da se to ustvari gleda da sam 5 tjedana trudna( kao ustvari 3 al oni to gledaju 5).. pa oce mi se onda vidjet plod? Ma mislim ako se i ne vidi samo da vidim da je sve ok.
E
Mono, jucer sam bila pod stresom pa sam ti totalno zaboravila rec da se drzis i da ces ti uspjet i mislim da ces bit odlicna mama, svaka ti cast.
Trudnice cestitam, trudilice drziiim figeeee!!!
E sad simptomi su meni slijedecu: tjedan dana prije M su poceli bit tu( podocnjaci, trbuh, cice) i onda je mi kasnila i 5.dan napravila test i to je to. Jedino su me kriza znala bolit kad legnem ali sam mislila da je od hajcanja po gradu. Iscjedak gusti bijeli ko pred mengu.
Ja trebam dobit sljedeći tjedan ponedjeljak utorak i nemam nikakve posebne simptome osim što mi je jedu lazanje ali ja svaki pms imam neke želje za hranu tako da to ne računam
Draga bornastra, da je barem. :))) Bolovi još ne popuštaju, ali ako je T u pitanju neka boli još i mjesec dana ionak imam bolne menge pa mi to ne predstavlja neki problem.
hehe i ja od jučer počela jesti ko vuh, samo sam gladna, to je pms
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji