Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    24. Siječanj 2017. 19:08

Vecer! 
    Baby38, mozda je bila ovulacija kasnije a samim time i zacece pa je i trudnoca manja! Kad si opet narucena na pregled? 

Mono kako si ti? 
    Ostale curke? 
    Sto ima novoga??

nena27
    24. Siječanj 2017. 19:49

Vi koje ste radile briseve kakvo vam je iskustvo jel bilo krvi? Ja sam na jednom štapiću vidjela krv, a sad ju vidim i na gaćama i to ne baš malo

• baby38
    24. Siječanj 2017. 20:16

Mono1111
    kod ginekologa nisam dobila nikakav nalaz,sve je upisao u računalo,samo je komentirao da je dosta malo ,pokazao je i meni ,ali ja sam samo vidjela balončić ili neznam kako bi to opisala ..

m.girl6
    24. Siječanj 2017. 20:25

Nena, ja nisam vidjela krv, samo neka cudna bol ko za papu ali malo jace kad je uzimala te briseve. Mislila sam da bude poslije krvi na gacicama, ali nije nista. Jos uvijek imam iscjedak, valjda od O. Kad ti je rekla da budu nalazi gotovi? Meni moja gin za 10 dana da zovem. :)

Noa 💙

Bebee
    24. Siječanj 2017. 21:03

Pozz 
    Kad je najbolje da napravim test, M mi kasni 4 dana imala sam neke simptome, jel rano da ga uradim? 
    Hvala 

Bebee

mono1111
    24. Siječanj 2017. 22:49

Baby38,
    Sve ces znati u.petak. Ako se beta pravilno dupla onda je sve ok.
    Neka ti u pon kaze da li se vidi plod i velicina.
    Tako racunaju svima. Taman ti je tada negdje bila O,.poslije.12.12.jer je O vise manje na sredini ciklusa jer inace ne bi znali izracunati koliko si T jer neke cure ni ne znaju kad im je bila O.
    Drzim figeeeee

Angellove,
    Napisala si jos prije sto ne smijes raditi u T.
    Smanji kofein, ne jedi tunu, ne dizi nista tesko, nemoj previse cucati ili nemoj uopce, odmaraj sto vise mozes, pij folnu, ne tusiraj se u pretoploj vodi....i googlaj sto jos ne smijes.

Nena,
    Meni osobno nikad nije curila krv nakon briseva ali moguce je. Trebalo bi ti prestati kroz dan dva. Mozda bude smeckasto krvarenje.

Bebee,
    Odmah !

Ivcy,
    Nema promjena kod mene, hehe,.neko.dosadno razdoblje doslo kod mene. Nista se ne dogadja,.hehe.
    Za nekih tjedan dana bi M trebala dobiti, ali tko zna kada ce doci.

nena27
    25. Siječanj 2017. 08:16

m.girl6 meni su rekli za tjedan dana znači u sljedeći utorak. Ginekolog me tražio i krvnu sliku, znači moram ponoviti prolaktin, izvaditi tsh i krvnu sliku i sve uputnice su na različitim mjestima popizdit ću. Ako mi brisevi i krvna slika budu u redu rekao je da sljedeći ciklus idem odmah na hsg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.